יש לי צורב DVD חיצוני למחשב (שאגב יודע גם להקליט ממקור חיצוני ישירות עליו!) ואני מעוניין לחבר אותו ב USB למזרים-מדיה (חשבתי על ה HDX1000).
שאלתי היא האם זה אפשרי? מכיוון שיש לי המון קבצים (בפורמט AVI - חוקיים כמובן) שגיביתי על גבי CDRים ו DVDRים. האם אוכל לשלוט על הכונן כמו על דיסקשיח? (דילוג בין הקבצים וכו'?)
אני דווקא כן קראתי את כל הביקורות על מזרימי המדיה מבוססי NMT ורציתי רק להיות בטוח לפני שאני רוכש אחד. מה שכן ראיתי זה שישנה אפשרות לנגן קבצי DVD מכונן DVD-ROM בתנאי שלא יהיו מוגנים,וזה לא ממש עונה על שאלתי.
בתודה מראש לכל העוזרים
חיבור כונן חיצוני למזרימדיה
-
mb0612
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
למה לא להמיר את הדיסקים של DVD לקבצים, ולהכניס אותם לתוך הארד דיסק של הנגן?
-
mb0612
-
- חבר שרק התחיל

יש לי הרבה דיסקים של גיבוי לסרטים ולכן אני חייב את האפשרות של קריאת הקבצים האלו ישירות מה CD או ה DVD ע"י הכונן, מה גם שהדגםהנ"ל לא מגיע עם הארד דיסק למיטב זיכרוני...
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

לי יש כ-500 סרטי DVD מקוריים ! ! שהתחלתי עכשיו להעביר אותם לכונן הפנימי של הנגן.
הנגן מגיע בלי הארד דיסק, אתה מוסיף אותו.
הנגן מגיע בלי הארד דיסק, אתה מוסיף אותו.
-
mb0612
-
- חבר שרק התחיל

זה בדיוק העניין!! שאני מנסה לחסוך לעצמי הוצאה נוספת! למה לקנות כונן קשיח למכשיר אם ממילא יש לי את הקבצים על מדיה?
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

אז למה אתה לא קונה DVD? בשביל מה אתה צריך את הסטרימר?
אני קניתי כי אני מוריד הרבה תוכן MKV, ויש לי הרבה DVD שאני בתהליכים להכניס אותם לכונן של הסטרימר.
מבחינתי היה שווה להשקיע עוד קצת כסף בשביל הנוחות הזאת.
אני קניתי כי אני מוריד הרבה תוכן MKV, ויש לי הרבה DVD שאני בתהליכים להכניס אותם לכונן של הסטרימר.
מבחינתי היה שווה להשקיע עוד קצת כסף בשביל הנוחות הזאת.
- יוני_א
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 848
- שם מלא: יוני
בעקרון זה אפשרי, לפחוץ לדגמים של NMT (כמו ה HDX, פופקורן וכו). לקריאה נוספת -
http://www.mpcclub.com/modules.php?name ... ic&t=14475
http://www.mpcclub.com/modules.php?name ... ic&t=14475