MKV 720 מנגן מצוין ב-WMP אבל מקרטע ב-VMC
שלום,
אני עובד עם ויסטה 64 ביט (כן כן אני מודע לזה שזה לא מומלץ),התקנתי את כל המפענחים בהתאם למדריך באתר.
אני רואה סרט ב-WMP ללא כל בעייה או DELAY הכל עובד בסדר אבל כאשר אני מנסה לנגן את הסרט ב-VMC (בלי חיבור לטלויזיה לצורך העניין) אז הסרט מגמגם ויש DELAY
מישהו מכיר פתרון לבעייה?
מעבד 2 גיגה
כרטיס מסך 3470 ATI HD
תודה מראש לעוזרים
אני עובד עם ויסטה 64 ביט (כן כן אני מודע לזה שזה לא מומלץ),התקנתי את כל המפענחים בהתאם למדריך באתר.
אני רואה סרט ב-WMP ללא כל בעייה או DELAY הכל עובד בסדר אבל כאשר אני מנסה לנגן את הסרט ב-VMC (בלי חיבור לטלויזיה לצורך העניין) אז הסרט מגמגם ויש DELAY
מישהו מכיר פתרון לבעייה?
מעבד 2 גיגה
כרטיס מסך 3470 ATI HD
תודה מראש לעוזרים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
"מעבד 2 ג'יגה" - לא אומר לנו הרבה. תן יותר פרטים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האם ביצעת את ההתקנה על ויסטה נקי, או שהיו מותקנות קודם תוכנות בעייתיות (Nero למשל) וחבילות קודקים אחרות?
נסה להתקין את התוכנה GraphEdit (אין לי מושג אם היא עובדת בויסטה 64 ביט, ייתכן שלא), הכנס אליה את קובץ ה-MKV ושלח אלינו את הגרף המתקבל, שמראה איזה קודקים מנגנים את הקובץ שלך.
כמו כן, בדוק ב-Task Manager של מערכת ההפעלה מהו אחוז ה-CPU כשאתה מנגן את הקובץ הזה.
נסה להתקין את התוכנה GraphEdit (אין לי מושג אם היא עובדת בויסטה 64 ביט, ייתכן שלא), הכנס אליה את קובץ ה-MKV ושלח אלינו את הגרף המתקבל, שמראה איזה קודקים מנגנים את הקובץ שלך.
כמו כן, בדוק ב-Task Manager של מערכת ההפעלה מהו אחוז ה-CPU כשאתה מנגן את הקובץ הזה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הנה עוד סיבה שאני לא סובל חבילות קודקים...
הבעייה שלך היא כנראה בגלל שהאודיו מפוענח ע"י AC3Filter במקום ה-FFDShow. הקודק המיותר הזה ככל הנראה הותקן ע"י חבילת הקודקים, שבויסטה 64 ביט אין ברירה אלא להתקין אותה, כי לא נמצא בינתיים פתרון טוב אחר.
תנסה לבטל את רישום הפילטר הזה במערכת ההפעלה. חפש בדרייב C קובץ עם סיומת ax שנקרא AC3Filter.ax או משהו דומה, העתק את ה-Path המלא שלו, ואז ב-Command Console הרץ:
regsvr32 /u Full_Path_of_ACFilter.ax
כאשר במקום Full_Path_of_ACFilter.ax אתה שם את המיקום המדוייק של הקובץ הזה.
בהצלחה!
(או שפשוט תתקין ויסטה 32 ביט...)
הבעייה שלך היא כנראה בגלל שהאודיו מפוענח ע"י AC3Filter במקום ה-FFDShow. הקודק המיותר הזה ככל הנראה הותקן ע"י חבילת הקודקים, שבויסטה 64 ביט אין ברירה אלא להתקין אותה, כי לא נמצא בינתיים פתרון טוב אחר.
תנסה לבטל את רישום הפילטר הזה במערכת ההפעלה. חפש בדרייב C קובץ עם סיומת ax שנקרא AC3Filter.ax או משהו דומה, העתק את ה-Path המלא שלו, ואז ב-Command Console הרץ:
regsvr32 /u Full_Path_of_ACFilter.ax
כאשר במקום Full_Path_of_ACFilter.ax אתה שם את המיקום המדוייק של הקובץ הזה.
בהצלחה!
(או שפשוט תתקין ויסטה 32 ביט...)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תבדוק מהי צריכת המעבד ב-Task Manager בעת ניגון סרט ע"י ה-VMC.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אלה ערכים די גבוהים בשביל MKV של 720P. המחשב הנייד שלך מחובר לחשמל כשאתה מפעיל בו VMC?