רסיבר עם חיבור HDMI
שלום לכל חברי הפורום.
בכוונתי לשדרג את המגבר שלי לרסיבר חדש מכיוון שהנוכחי כבר ישן ואין לו אפילו תמיכה ב-DTS.
יש לי מזרים מדיה ובלו-ריי ויש לי בעיה לשמוע רוב הסרטים. ולפני כן אני צריך את עזרתכם באיזה דגם לבחור.
אני לא מצליח להבין האם יש צורך לקנות רסיבר עם חיבורים HDMI. הרי אני מחבר מזרים מדיה ישירות לטלויזיה ב-HDMI ואודיו דרך חיבור אופטי למגבר. כנ"ל DVD ובלו-ריי.
מה זה בדיוק נותן חוץ מחיסכון בכבלים?
תודה רבה.
בכוונתי לשדרג את המגבר שלי לרסיבר חדש מכיוון שהנוכחי כבר ישן ואין לו אפילו תמיכה ב-DTS.
יש לי מזרים מדיה ובלו-ריי ויש לי בעיה לשמוע רוב הסרטים. ולפני כן אני צריך את עזרתכם באיזה דגם לבחור.
אני לא מצליח להבין האם יש צורך לקנות רסיבר עם חיבורים HDMI. הרי אני מחבר מזרים מדיה ישירות לטלויזיה ב-HDMI ואודיו דרך חיבור אופטי למגבר. כנ"ל DVD ובלו-ריי.
תודה רבה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
מאפשר לך להנות מפורמטי הסאונד החדשיםDD-HD ו DTS-HD , שמפוענחים ברסיבר ויכולים להגיע אליו רק דרך חיבור HDMI 1.3 .fancier כתב:שלום לכל חברי הפורום.
תודה רבה....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הרעיון המרכזי מאחורי רסיבר בעל כניסות מרובות ב HDMI הוא לפני הכל מיתוג למוצרים השונים.
נניח שאתה מוכן להסתפק בכניסה אופטית
ונניח שבטלויזיה שלך יש 3/4 כניסות HDMI. כל מעבר בין מכשיר - מצריך החלפה גם ברסיבר וגם בטלויזיה לערוץ המתאים.
ובטח יש גם איזה ממיר - ואז זה עוד חיבור
הרעיון ברסבירים החדישים שהם גם עושים UPCONVERSION - כלומר לא משנה איזה אות/מאיזה כניסה אתה מכניס לו - נגיד קומפוזיט מהממיר - הכל יצא דרך הHDMI - דהיינו - מהרסיבר לטלויזיה יהיה לך בדיוק כבל אחד בודד של HDMI - בטלויזיה - לא תצטרך לגעת גם אם תקנה עוד איזה מוצר - סתם נניח HTPC - מחברים לרסיבר וסיימנו את הסיפור.
מה שעוד כמובן - תמיכה בפורמטי האודיו החדשים - אפשרית כיום בעיקר דרך HDMI 1.3 (ותיאורטית דרך יציאות אנלוגיות 7.1- אבל נראה לי שזה עוד לא ממש מיושם בנגנים השונים)
רצוי אולי שתרשום איזה מזרימדיה ונגן בלוריי יש לך - בשביל לבדוק אם יש להם בכלל תמיכה בפורמטים החדשים - למרות שגם אם לא - היום לא הייתי משקיע ברסיבר ללא תמיכה - אלא אם באמת יש לך איזה בעייה כספית.
אבל מה שבטוח - לקחת היום רסיבר שעושה UPCONVERSION זה מאסט!
ל FALCON - תחפש בכל ביקורות הרסיברים - ותמצא לי איזה רסיבר אחד - שבאמת נותן איכות UPSCALE טובה ותודיע לי.
ונניח שבטלויזיה שלך יש 3/4 כניסות HDMI. כל מעבר בין מכשיר - מצריך החלפה גם ברסיבר וגם בטלויזיה לערוץ המתאים.
הרעיון ברסבירים החדישים שהם גם עושים UPCONVERSION - כלומר לא משנה איזה אות/מאיזה כניסה אתה מכניס לו - נגיד קומפוזיט מהממיר - הכל יצא דרך הHDMI - דהיינו - מהרסיבר לטלויזיה יהיה לך בדיוק כבל אחד בודד של HDMI - בטלויזיה - לא תצטרך לגעת גם אם תקנה עוד איזה מוצר - סתם נניח HTPC - מחברים לרסיבר וסיימנו את הסיפור.
מה שעוד כמובן - תמיכה בפורמטי האודיו החדשים - אפשרית כיום בעיקר דרך HDMI 1.3 (ותיאורטית דרך יציאות אנלוגיות 7.1- אבל נראה לי שזה עוד לא ממש מיושם בנגנים השונים)
רצוי אולי שתרשום איזה מזרימדיה ונגן בלוריי יש לך - בשביל לבדוק אם יש להם בכלל תמיכה בפורמטים החדשים - למרות שגם אם לא - היום לא הייתי משקיע ברסיבר ללא תמיכה - אלא אם באמת יש לך איזה בעייה כספית.
ל FALCON - תחפש בכל ביקורות הרסיברים - ותמצא לי איזה רסיבר אחד - שבאמת נותן איכות UPSCALE טובה ותודיע לי.
תודה רבה על כל התגובות.lawpower כתב:הרעיון המרכזי מאחורי רסיבר בעל כניסות מרובות ב HDMI הוא לפני הכל מיתוג למוצרים השונים.
ל FALCON - תחפש בכל ביקורות הרסיברים - ותמצא לי איזה רסיבר אחד - שבאמת נותן איכות UPSCALE טובה ותודיע לי....
יש לי מזרים מדיה של WDTV ובלו-ריי של PS3.
אז מה שאני מבין כדאי לקנות רסיבר שיודע לעשות UPCONVERSION ויש לו את HDMI 1.3
האם יש לך המלצות לדגמים מסויימים?
אודה לעזרה.
תודה רבה.
אז אני אקדים את השאלות ואגיד שיש לי רמקולים Wharfedale Modus One-Six.שבלול כתב:אני מנחש שתכף ישאלו אותך לגבי התקציבלפני שתקבל תשובה. וגם איזה רמקולים יש לך.
לי יש Onkyo 606 ואני די מרוצה. (למרות שספיציפית מה Upconversion) שלו אני פחות מרוצה....
והתקציב שלי עד 3000 ש"ח.