מעבר מיס(רגיל) להוט HD - שאלה מהותית בנושא!

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
katamoni פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

סיימתי את ההתחיבות עם יס, דיברתי עם הוט ופשוט לא יכולתי לסרב למבצע טריפל שלהם שכולל בין היתר את חבילת ה-HD.....
יש ברשותי "LCD 26 של סמסונג (HD READY) ועד היום השתמשתי בכבל SCART TO S-VIDEO על מנת לחבר אותה לממיר ואיכות התמונה הייתה טובה מאוד!
כעת אני עומד לעבור להוט HD כל שהממיר יחובר למסך באמצעות כבל HDMI:
לגבי ערוצי ה-HD אני בטוח שאני יהנה לצפות בהם אבל שאלתי היא דווקא לגבי איכות הצפייה בשאר הערוצים הרגילים(SD) - האם איכות הצפייה בהם תשתפר גם היא לאור השימוש בכבל HDMI או שמא היא תפגע כתוצאה מכך?

תודה מראש!

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

אני עשיתי את אותו מעבר (יס SD להוט HD) לפני כחודשיים.

בממיר ה-HD של הוט בחיבור HDMI (וגם בקומפוננט) איכות הצפייה בערוצי SD טובה יותר מאשר בממירים דיגיטליים רגילים של הוט. לדעתי בערוצים 2 ו-10 האיכות אף טובה יותר מאשר בממירי ה-SD של Yes.

דבר אחד שאתה תתגעגע אליו זה שידורי SD ב-16:9 שיש הרבה ביס (ערוצי הסרטים והסדרות) ואין בכלל בהוט (ערוצי ה-HD של הוט הם כמובן 16:9).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

katamoni פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

pixies כתב:אני עשיתי את אותו מעבר (יס SD להוט HD) לפני כחודשיים.

בממיר ה-HD של הוט בחיבור HDMI (וגם בקומפוננט) איכות הצפייה בערוצי SD טובה יותר מאשר בממירים דיגיטליים רגילים של הוט. לדעתי בערוצים 2 ו-10 האיכות אף טובה יותר מאשר בממירי ה-SD של Yes.

דבר אחד שאתה תתגעגע אליו זה שידורי SD ב-16:9 שיש הרבה ביס (ערוצי הסרטים והסדרות) ואין בכלל בהוט (ערוצי ה-HD של הוט הם כמובן 16:9).
...
תודה רבה :wink:

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #4 

צר לי שאני עומד לשאול שאלה גסה משהו

אתה בטוח ששווה לך להשקיע ב HD - בטלויזיה 26"???

אני אישית - הייתי משתמש באנטנה כמה חודשים - אלא אם יש לך איזה צורך מטורף בשידורי הטלויזיה האיכותית של ישראל - וחוסך את הכסף לטובת רכישת מסך גדול יותר שיאפשר לך להנות מהתכנים.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78806
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #5 

בשביל באמת להרוויח משידורי HD על גבי מסך פצפון כזה רק מרחק צפיה של פחות משני מטר יכול באמת להיות שינוי דרסטי.

יראו טוב, אבל גם טלויזיה רגילה יראו לא רע, אז זה נראה לי פשוט OVERKILL למסך כזה.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”