מעבר מיס(רגיל) להוט HD - שאלה מהותית בנושא!
סיימתי את ההתחיבות עם יס, דיברתי עם הוט ופשוט לא יכולתי לסרב למבצע טריפל שלהם שכולל בין היתר את חבילת ה-HD.....
יש ברשותי "LCD 26 של סמסונג (HD READY) ועד היום השתמשתי בכבל SCART TO S-VIDEO על מנת לחבר אותה לממיר ואיכות התמונה הייתה טובה מאוד!
כעת אני עומד לעבור להוט HD כל שהממיר יחובר למסך באמצעות כבל HDMI:
לגבי ערוצי ה-HD אני בטוח שאני יהנה לצפות בהם אבל שאלתי היא דווקא לגבי איכות הצפייה בשאר הערוצים הרגילים(SD) - האם איכות הצפייה בהם תשתפר גם היא לאור השימוש בכבל HDMI או שמא היא תפגע כתוצאה מכך?
תודה מראש!
יש ברשותי "LCD 26 של סמסונג (HD READY) ועד היום השתמשתי בכבל SCART TO S-VIDEO על מנת לחבר אותה לממיר ואיכות התמונה הייתה טובה מאוד!
כעת אני עומד לעבור להוט HD כל שהממיר יחובר למסך באמצעות כבל HDMI:
לגבי ערוצי ה-HD אני בטוח שאני יהנה לצפות בהם אבל שאלתי היא דווקא לגבי איכות הצפייה בשאר הערוצים הרגילים(SD) - האם איכות הצפייה בהם תשתפר גם היא לאור השימוש בכבל HDMI או שמא היא תפגע כתוצאה מכך?
תודה מראש!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אני עשיתי את אותו מעבר (יס SD להוט HD) לפני כחודשיים.
בממיר ה-HD של הוט בחיבור HDMI (וגם בקומפוננט) איכות הצפייה בערוצי SD טובה יותר מאשר בממירים דיגיטליים רגילים של הוט. לדעתי בערוצים 2 ו-10 האיכות אף טובה יותר מאשר בממירי ה-SD של Yes.
דבר אחד שאתה תתגעגע אליו זה שידורי SD ב-16:9 שיש הרבה ביס (ערוצי הסרטים והסדרות) ואין בכלל בהוט (ערוצי ה-HD של הוט הם כמובן 16:9).
בממיר ה-HD של הוט בחיבור HDMI (וגם בקומפוננט) איכות הצפייה בערוצי SD טובה יותר מאשר בממירים דיגיטליים רגילים של הוט. לדעתי בערוצים 2 ו-10 האיכות אף טובה יותר מאשר בממירי ה-SD של Yes.
דבר אחד שאתה תתגעגע אליו זה שידורי SD ב-16:9 שיש הרבה ביס (ערוצי הסרטים והסדרות) ואין בכלל בהוט (ערוצי ה-HD של הוט הם כמובן 16:9).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה רבהpixies כתב:אני עשיתי את אותו מעבר (יס SD להוט HD) לפני כחודשיים.
דבר אחד שאתה תתגעגע אליו זה שידורי SD ב-16:9 שיש הרבה ביס (ערוצי הסרטים והסדרות) ואין בכלל בהוט (ערוצי ה-HD של הוט הם כמובן 16:9)....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
צר לי שאני עומד לשאול שאלה גסה משהו
אתה בטוח ששווה לך להשקיע ב HD - בטלויזיה 26"???
אני אישית - הייתי משתמש באנטנה כמה חודשים - אלא אם יש לך איזה צורך מטורף בשידורי הטלויזיה האיכותית של ישראל - וחוסך את הכסף לטובת רכישת מסך גדול יותר שיאפשר לך להנות מהתכנים.
אתה בטוח ששווה לך להשקיע ב HD - בטלויזיה 26"???
אני אישית - הייתי משתמש באנטנה כמה חודשים - אלא אם יש לך איזה צורך מטורף בשידורי הטלויזיה האיכותית של ישראל - וחוסך את הכסף לטובת רכישת מסך גדול יותר שיאפשר לך להנות מהתכנים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78806
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
בשביל באמת להרוויח משידורי HD על גבי מסך פצפון כזה רק מרחק צפיה של פחות משני מטר יכול באמת להיות שינוי דרסטי.
יראו טוב, אבל גם טלויזיה רגילה יראו לא רע, אז זה נראה לי פשוט OVERKILL למסך כזה.
יראו טוב, אבל גם טלויזיה רגילה יראו לא רע, אז זה נראה לי פשוט OVERKILL למסך כזה.