רמקול סאב אל מול השאר ...
חברים,
אני צריך תשובה זריזה מאחר ואני באמצע שיפוץ דירה והקבלן יושב לי על הראש.
הגענו לשלב הכנה לקולנוע ביתי ואני ממש לא מומחה כרגע.
הוא שואל אותי האם צריך הכנה בין הסאב ושאר הרמקולים או שהסאב הוא עוד רמקול שיהיה מחובר לרסיבר ואין הוא צריך כל קשר לשאר הרמקולים (אלא רק דרך הרסיבר).
התשובה שנתתי לו היא שאין שום קשר חוטי בין הרמקולים (לרבות הסאב) והרסיבר הוא המקום היחידי שאליו מתנקזים כל החוטים.
האם אני צודק?
אשמח לתשובה מהירה.
אני צריך תשובה זריזה מאחר ואני באמצע שיפוץ דירה והקבלן יושב לי על הראש.
הגענו לשלב הכנה לקולנוע ביתי ואני ממש לא מומחה כרגע.
הוא שואל אותי האם צריך הכנה בין הסאב ושאר הרמקולים או שהסאב הוא עוד רמקול שיהיה מחובר לרסיבר ואין הוא צריך כל קשר לשאר הרמקולים (אלא רק דרך הרסיבר).
התשובה שנתתי לו היא שאין שום קשר חוטי בין הרמקולים (לרבות הסאב) והרסיבר הוא המקום היחידי שאליו מתנקזים כל החוטים.
האם אני צודק?
אשמח לתשובה מהירה.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
ברוב המקרים מחברים את הרסיבר לסאב דרך כבל קואקסיילי (כבל בודד )-לדעתי החיבור המומלץ...
אבל ניתן לחבר את הרמקולים הקדמים דרך הסאב (במקום דרך הרסיבר) ואז תצטרך תעלות נוספות
אבל ניתן לחבר את הרמקולים הקדמים דרך הסאב (במקום דרך הרסיבר) ואז תצטרך תעלות נוספות
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
כמו שאמרתי האופציה הראשונה היא עדיפה במקרה שלך.yuria כתב:ברוב המקרים מחברים את הרסיבר לסאב דרך כבל קואקסיילי (כבל בודד )-לדעתי החיבור המומלץ...
אבל ניתן לחבר את הרמקולים הקדמים דרך הסאב (במקום דרך הרסיבר) ואז תצטרך תעלות נוספות...
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015