סוני עדיין מפסידה כסף על ה PS3
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
http://www.xbitlabs.com/news/multimedia ... mpany.html
למרות קיצוץ עלויות ייצור בכמעט 50 אחוז (בעיקר עקב המעבר לטכנולוגיית ייצור קטנה יותר ואחוז נמוך משמעותית של נפל בייצור כיום במעבד ובמאיץ הגרפי), אפילו כיום מפסידה סוני כסף על כל קונסולה שנמכרת. ההפסד נובע מהעובדה שלמרות שמחירי הייצור ירדו, גם מחירי הקונסולה ירדו במקביל. למרות הפסדים אין מה לדאוג לסוני מכיוון שמאז ומתמיד יצרני קונסולות מפסידים על החומרה על מנת להרוויח על התוכנה (משחקים). היחידה שמרוויחה גם על הקונסולה היא נינטנדו בקונסולת ה WII.
נראה שלא כדאי לצפות לירידת מחירים ל PS3 בקרוב.
למרות קיצוץ עלויות ייצור בכמעט 50 אחוז (בעיקר עקב המעבר לטכנולוגיית ייצור קטנה יותר ואחוז נמוך משמעותית של נפל בייצור כיום במעבד ובמאיץ הגרפי), אפילו כיום מפסידה סוני כסף על כל קונסולה שנמכרת. ההפסד נובע מהעובדה שלמרות שמחירי הייצור ירדו, גם מחירי הקונסולה ירדו במקביל. למרות הפסדים אין מה לדאוג לסוני מכיוון שמאז ומתמיד יצרני קונסולות מפסידים על החומרה על מנת להרוויח על התוכנה (משחקים). היחידה שמרוויחה גם על הקונסולה היא נינטנדו בקונסולת ה WII.
נראה שלא כדאי לצפות לירידת מחירים ל PS3 בקרוב.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
באמת שאני לא מבין אותם
אני רק חושב על כמה כסף הוצאתי על כל העזרים, על משחקי הPSN ועל המשחקים הנוספים, ובנוסף יש את המשבר הכלכלי - שבכל זאת מקשה על אנשים לרכוש קונסולה, ובנוסף יש להם אייס אחד חזק - הם הקונסולה היחידה שלא נפרצה - אנשים חייבים לרכוש משחקים מהם.
אני רק חושב על כמה כסף הוצאתי על כל העזרים, על משחקי הPSN ועל המשחקים הנוספים, ובנוסף יש את המשבר הכלכלי - שבכל זאת מקשה על אנשים לרכוש קונסולה, ובנוסף יש להם אייס אחד חזק - הם הקונסולה היחידה שלא נפרצה - אנשים חייבים לרכוש משחקים מהם.
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
אין סתירה איתי.lawpower כתב:באמת שאני לא מבין אותם
אני רק חושב על כמה כסף הוצאתי על כל העזרים, על משחקי הPSN ועל המשחקים הנוספים, ובנוסף יש את המשבר הכלכלי - שבכל זאת מקשה על אנשים לרכוש קונסולה, ובנוסף יש להם אייס אחד חזק - הם הקונסולה היחידה שלא נפרצה - אנשים חייבים לרכוש משחקים מהם....
זה שהם מפסידים כסף על כל קונסולה לא אומר דבר על רווח או הפסד מכלל הפעילות המקיפה של PLAYSTATION המגיעים ממשחקים, עזרים, תכנים מקוונים וכו'.
ארז
-
Huber
- חבר במועדון HT

http://www.ps3fanboy.com/2008/12/23/ps3 ... at-launch/
PS3 costs 53% less to make now than at launch
מה שהכי עיניין אותי זה המשפט הבא:
Sony should be able to break even with the PS3 starting in 2009
מה שאומר שאולי ב 2009 נראה ירידת מחיר ב PS3?
PS3 costs 53% less to make now than at launch
מה שהכי עיניין אותי זה המשפט הבא:
Sony should be able to break even with the PS3 starting in 2009
מה שאומר שאולי ב 2009 נראה ירידת מחיר ב PS3?
-
Huber
- חבר במועדון HT

וזה טוב לסוני כי...? טרחת לקרוא משהו ממה שרשמנו פה? הם מפסידים על הקונסולה ומרוויחים על המשחקים - מה האינטרס שלהם להקל על פריצה ולמכור יותר מכשירים בהפסד ופחות משחקים? הזוי... 
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
זה לא מה שהוא אמר. הוא חשב שכמו בארץ, גם בארה"ב אנשים בעיקר פורצים וכמעט שלא קונים, ולכן הווי והאקסבוקס מוכרות יותר מהפלייסטיישן. אבל הווי והאקסבוקס גם מוכרות יותר משחקים מהפלייסטיישן, למרות ששתיהן פרוצות.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
רק התכוונתי- וזה גם מה שאני קורא פה ושם ברשת - שהם ליצנים - שיפסיקו לבכות ולדבר על זה כ"כ הרבה. בסה"כ - כל אחד שיעבור למחנה שלהם בגלל שהמחיר יהיה אותו הדבר כמו XBOX יתן להם הרבה מאוד כסף - גם בלי לשים לב...erezsolan כתב:אין סתירה איתי.lawpower כתב:באמת שאני לא מבין אותם
אני רק חושב על כמה כסף הוצאתי על כל העזרים, על משחקי הPSN ועל המשחקים הנוספים, ובנוסף יש את המשבר הכלכלי - שבכל זאת מקשה על אנשים לרכוש קונסולה, ובנוסף יש להם אייס אחד חזק - הם הקונסולה היחידה שלא נפרצה - אנשים חייבים לרכוש משחקים מהם....
זה שהם מפסידים כסף על כל קונסולה לא אומר דבר על רווח או הפסד מכלל הפעילות המקיפה של PLAYSTATION המגיעים ממשחקים, עזרים, תכנים מקוונים וכו'.
ארז...
השיטה שלהם גאונית בסופו של דבר - ואני עוד לא יודע כמה כסף אנשים ישפכו ב HOME. שזה בכלל מקום נראה לי להוצאות נוראיות
ראיתי כבר מישהי חושבת לקנות בית יא אלוהים במשחק - אמנם רק 5$ אבל בשביל מה...