סוני עדיין מפסידה כסף על ה PS3

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73314
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3164 פעמים

שליחה #1 

http://www.xbitlabs.com/news/multimedia ... mpany.html

למרות קיצוץ עלויות ייצור בכמעט 50 אחוז (בעיקר עקב המעבר לטכנולוגיית ייצור קטנה יותר ואחוז נמוך משמעותית של נפל בייצור כיום במעבד ובמאיץ הגרפי), אפילו כיום מפסידה סוני כסף על כל קונסולה שנמכרת. ההפסד נובע מהעובדה שלמרות שמחירי הייצור ירדו, גם מחירי הקונסולה ירדו במקביל. למרות הפסדים אין מה לדאוג לסוני מכיוון שמאז ומתמיד יצרני קונסולות מפסידים על החומרה על מנת להרוויח על התוכנה (משחקים). היחידה שמרוויחה גם על הקונסולה היא נינטנדו בקונסולת ה WII.

נראה שלא כדאי לצפות לירידת מחירים ל PS3 בקרוב.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #2 

באמת שאני לא מבין אותם

אני רק חושב על כמה כסף הוצאתי על כל העזרים, על משחקי הPSN ועל המשחקים הנוספים, ובנוסף יש את המשבר הכלכלי - שבכל זאת מקשה על אנשים לרכוש קונסולה, ובנוסף יש להם אייס אחד חזק - הם הקונסולה היחידה שלא נפרצה - אנשים חייבים לרכוש משחקים מהם.

esloan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #3 

lawpower כתב:באמת שאני לא מבין אותם

אני רק חושב על כמה כסף הוצאתי על כל העזרים, על משחקי הPSN ועל המשחקים הנוספים, ובנוסף יש את המשבר הכלכלי - שבכל זאת מקשה על אנשים לרכוש קונסולה, ובנוסף יש להם אייס אחד חזק - הם הקונסולה היחידה שלא נפרצה - אנשים חייבים לרכוש משחקים מהם.
...
אין סתירה איתי.

זה שהם מפסידים כסף על כל קונסולה לא אומר דבר על רווח או הפסד מכלל הפעילות המקיפה של PLAYSTATION המגיעים ממשחקים, עזרים, תכנים מקוונים וכו'.

ארז

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #4 

http://www.ps3fanboy.com/2008/12/23/ps3 ... at-launch/

PS3 costs 53% less to make now than at launch

מה שהכי עיניין אותי זה המשפט הבא:

Sony should be able to break even with the PS3 starting in 2009

מה שאומר שאולי ב 2009 נראה ירידת מחיר ב PS3?

Acejin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 271
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #5 

אמנם הקונסולה היחידה שעדיין לא נפרצה, אבל לפי דעתי הרבה קונים פוטנציאלים עושים חשבון על הוצאות אחרות כגון משחקים, אם היו פורצים את ה-PS3 אני בטוח שכמות המכירות היתה גדלה משמעותית.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #6 

וזה טוב לסוני כי...? טרחת לקרוא משהו ממה שרשמנו פה? הם מפסידים על הקונסולה ומרוויחים על המשחקים - מה האינטרס שלהם להקל על פריצה ולמכור יותר מכשירים בהפסד ופחות משחקים? הזוי... :roll:

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #7 

זה לא מה שהוא אמר. הוא חשב שכמו בארץ, גם בארה"ב אנשים בעיקר פורצים וכמעט שלא קונים, ולכן הווי והאקסבוקס מוכרות יותר מהפלייסטיישן. אבל הווי והאקסבוקס גם מוכרות יותר משחקים מהפלייסטיישן, למרות ששתיהן פרוצות.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #8 

erezsolan כתב:
lawpower כתב:באמת שאני לא מבין אותם

...
אין סתירה איתי.

זה שהם מפסידים כסף על כל קונסולה לא אומר דבר על רווח או הפסד מכלל הפעילות המקיפה של PLAYSTATION המגיעים ממשחקים, עזרים, תכנים מקוונים וכו'.

ארז
...
רק התכוונתי- וזה גם מה שאני קורא פה ושם ברשת - שהם ליצנים - שיפסיקו לבכות ולדבר על זה כ"כ הרבה. בסה"כ - כל אחד שיעבור למחנה שלהם בגלל שהמחיר יהיה אותו הדבר כמו XBOX יתן להם הרבה מאוד כסף - גם בלי לשים לב...

השיטה שלהם גאונית בסופו של דבר - ואני עוד לא יודע כמה כסף אנשים ישפכו ב HOME. שזה בכלל מקום נראה לי להוצאות נוראיות
ראיתי כבר מישהי חושבת לקנות בית יא אלוהים במשחק - אמנם רק 5$ אבל בשביל מה...????

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”