בעיה בצפיית סרטים mkv
-
shayleichter
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם.
יש לי מחשב נייד hp עם 4 gb זיכרון
מעבד amd turion x2 64 bit rm-70
וכרטיס מסך ati radeon 3200hd
שאני אני מפעיל סרטי mkv רואים מעולה גם כאשר אני מחבר אותו לטלוויזיה samsung32
בכבל hdmi אבל ישנה בעיה במהלך הצפיה כאשר הסרט בתזוזות האיטיות של המצלמה או הליכה איטית הוא מקרטע וזז מקוטע במעט ואפילו אני חושב שיש קצת דיליי עם הסאונד ותזוזות השפתיים של השחקנים.
ניסיתי את כל המקודדים ושיחקתי עם ההגדרות של ati catalyst הם משפיעים במעט אך איינני יודע מה הם ההגדרות האולטימטביות??
אני מאד מאוכזב המחשב חדש מאד והתמונה באיכות מעולה ולפי דעתי חייבת להיות דרך לפתור גם את איטיות התמונה.
חשוב לצייו שעדכנתי את כל הדרייברים האחרונים עד ליום זה.
תודה מראש
שי
יש לי מחשב נייד hp עם 4 gb זיכרון
מעבד amd turion x2 64 bit rm-70
וכרטיס מסך ati radeon 3200hd
שאני אני מפעיל סרטי mkv רואים מעולה גם כאשר אני מחבר אותו לטלוויזיה samsung32
בכבל hdmi אבל ישנה בעיה במהלך הצפיה כאשר הסרט בתזוזות האיטיות של המצלמה או הליכה איטית הוא מקרטע וזז מקוטע במעט ואפילו אני חושב שיש קצת דיליי עם הסאונד ותזוזות השפתיים של השחקנים.
ניסיתי את כל המקודדים ושיחקתי עם ההגדרות של ati catalyst הם משפיעים במעט אך איינני יודע מה הם ההגדרות האולטימטביות??
אני מאד מאוכזב המחשב חדש מאד והתמונה באיכות מעולה ולפי דעתי חייבת להיות דרך לפתור גם את איטיות התמונה.
חשוב לצייו שעדכנתי את כל הדרייברים האחרונים עד ליום זה.
תודה מראש
שי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ניסיתי למצוא מאמרים על עד כמה המעבד של המחשב שלך חזק ולא ממש מצאתי. אם אני לא טועה, מדובר בסדרת מעבדים בעלי פיזור חום והספק נמוכים, או המקבילים ל-Atom של אינטל. מעבד מסוג כזה יריץ לך בקושי קבצי MKV ברזולוציית 720P, ורק עם CoreAVC, שהוא קודק יעיל יותר מה-FFDShow.
מצד שני, יש לך בנייד כרטיס מסך ATI HD3200, הכולל פענוח H.264 בחומרה.
נסה ללכת על 2 מסלולים (לא לפני שאתה עושה נקיון ועושה Uninstall לכל הקודקים וחבילות הקודקים שהתקנת):
1. התקן Haali + FFDShow (לינקים במדריך לסדר נכון להתקנת Windows אשר נמצא בראש הפורום), ובנוסף התקן את הקודק שנקרא CoreAVC. לאחר מכן, כנס להגדרות ה-Codecs ב-FFDShow Video decoder configuration ושים את פענוח ה-H.264 על Disabled כדי שה-CoreAVC "יתפוס פיקוד" במקום ה-FFDShow. זה בהחלט יכול לעזור ביעילות הפענוח.
2. פעל על פי הוראות המדריך של תומר (tobenary) לפענוח בחומרה של H.264 אשר הלינק אליו נמצא בשרשור המדריכים בראש הפורום. זה אמור לגרום לקובץ להתפענח ע"י רכיבי החומרה של כרטיס המסך שלך.
לך בכל מקרה "פרה פרה": בדוק קודם קבצים ברזולוצייה 720P, ורק אחרי זה 1080P אם אתה צריך כזו רזולוציה (כלומר יש לך מסך FULL HD).
מצד שני, יש לך בנייד כרטיס מסך ATI HD3200, הכולל פענוח H.264 בחומרה.
נסה ללכת על 2 מסלולים (לא לפני שאתה עושה נקיון ועושה Uninstall לכל הקודקים וחבילות הקודקים שהתקנת):
1. התקן Haali + FFDShow (לינקים במדריך לסדר נכון להתקנת Windows אשר נמצא בראש הפורום), ובנוסף התקן את הקודק שנקרא CoreAVC. לאחר מכן, כנס להגדרות ה-Codecs ב-FFDShow Video decoder configuration ושים את פענוח ה-H.264 על Disabled כדי שה-CoreAVC "יתפוס פיקוד" במקום ה-FFDShow. זה בהחלט יכול לעזור ביעילות הפענוח.
2. פעל על פי הוראות המדריך של תומר (tobenary) לפענוח בחומרה של H.264 אשר הלינק אליו נמצא בשרשור המדריכים בראש הפורום. זה אמור לגרום לקובץ להתפענח ע"י רכיבי החומרה של כרטיס המסך שלך.
לך בכל מקרה "פרה פרה": בדוק קודם קבצים ברזולוצייה 720P, ורק אחרי זה 1080P אם אתה צריך כזו רזולוציה (כלומר יש לך מסך FULL HD).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
shayleichter
-
- חבר שרק התחיל

תודה גורו אבל לא ממש הצליח להסתדר הבעיה.
אולי זה קשור לati catalyst?
אתה מכיר את ההגדרות שם ?
ששיחקתי שם ראיתי שיש שינוי לטובה או לרעה והסתבכתי עם זה אולי יש לך רעיון אחר?
אולי זה קשור לati catalyst?
אתה מכיר את ההגדרות שם ?
ששיחקתי שם ראיתי שיש שינוי לטובה או לרעה והסתבכתי עם זה אולי יש לך רעיון אחר?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

איזו מערכת הפעלה מותקנת אצלך? האם זו מערכת הפעלה מסוג 32 או 64 ביט? האם עשית "נקיון" והסרת את כל הקודקים שהתקנת לפני שניסית את 2 הפתרונות?
אם כן, ייתכן שתצטרך לפרמט את ההארד דיסק ולהתקין מחדש מערכת הפעלה, על פי המדריכים בראש בפורום. נשמע כאילו יש לך "סלט" של קודקים וחבילות קודקים במערכת ההפעלה.
אם כן, ייתכן שתצטרך לפרמט את ההארד דיסק ולהתקין מחדש מערכת הפעלה, על פי המדריכים בראש בפורום. נשמע כאילו יש לך "סלט" של קודקים וחבילות קודקים במערכת ההפעלה.
-
shayleichter
-
- חבר שרק התחיל

אמממ יש לי vista home premium 64 bit
וכן הסרתי את כל הקודקים לפני שהתקנתי
לפי דעתי הדיליי הזה גם לא היה לי בהתחלה אני חושב שאולי שיניתי משהו בהגדרות של ati catalyst
קצת בעייתי לפרמט את המחשב יש לי הרבה דברים חשובים אבל אולי אם אני ישים ויסטה אינטרטיימנט 32 ביט זה יסתדר לדעתך?
וכן הסרתי את כל הקודקים לפני שהתקנתי
לפי דעתי הדיליי הזה גם לא היה לי בהתחלה אני חושב שאולי שיניתי משהו בהגדרות של ati catalyst
קצת בעייתי לפרמט את המחשב יש לי הרבה דברים חשובים אבל אולי אם אני ישים ויסטה אינטרטיימנט 32 ביט זה יסתדר לדעתך?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן. אם אתה הולך על התקנה מחדש של מערכת הפעלה אז ויסטה 32 ביט הרבה יותר מומלץ, כי ויסטה 64 ביט סתם עושה חיים קשים, והוא ממש מיותר בשביל מחשב נייד.
בויסטה 64 ביט אתה צריך במקום להתקין HAALI + FFDSHOW להתקין על פי ההוראות במדריך עבור ויסטה 64 ביט. נסה אולי לעשות את זה לפני שאתה מפרמט ומתקין מחדש ויסטה, אולי זה יעזור.
בויסטה 64 ביט אתה צריך במקום להתקין HAALI + FFDSHOW להתקין על פי ההוראות במדריך עבור ויסטה 64 ביט. נסה אולי לעשות את זה לפני שאתה מפרמט ומתקין מחדש ויסטה, אולי זה יעזור.
-
shayleichter
-
- חבר שרק התחיל

ברורר שעשיתי לפי 64 ביט!
אני ממש מתבאס לפרמט וממש מחפש רעיון אחר ???
אולי מישו יעזור לייייייייייייייייייייייייייייי
אני ממש מתבאס לפרמט וממש מחפש רעיון אחר ???
אולי מישו יעזור לייייייייייייייייייייייייייייי
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
אפשר שאלה...
למה אתה צריך 64 BIT?
תקרא באינרנט למה זה עוזר ומה ההבדל בין זה ל 32...
ותבין שעדיף לך 32..
נכון, יש לך 4GB ואתה תוכל להשתמש רק ב3... אבל מי צריך 3 בכלל
חוץ מזה שאובדן הכוח שלך ב64 משמעותי יותר באפליקציות בסיסיות... כולן הרי 32...
64 זה למסדי נתונים כבדים , עריכות וידאו וכאלה... יש מלא הסברים באינטרנט
היה לי 64, סתם , באמת שאין צורך והוא יוצר ים בעיות עם AUDIO VIDEO....
תחליף יהיה לך רק יותר טוב, גם פחות תעמיס על המערכת...
אני לא רואה שום סיבה שלא תוכל לנגן MKV ב 720P בקלות עם המחשב הנל
אני עם מחשב נייד בן שנה וחצי ועם 1.5 זכרון רואה פרפקט.
הנוסחא פשוטה, כמו שפיסקיס רשם: HALI + COREAVC + FFDSHOW
רק את אלה ואתה מסודר... הם נותנים מענה מקיף לחלוטין
למה אתה צריך 64 BIT?
תקרא באינרנט למה זה עוזר ומה ההבדל בין זה ל 32...
ותבין שעדיף לך 32..
נכון, יש לך 4GB ואתה תוכל להשתמש רק ב3... אבל מי צריך 3 בכלל
חוץ מזה שאובדן הכוח שלך ב64 משמעותי יותר באפליקציות בסיסיות... כולן הרי 32...
64 זה למסדי נתונים כבדים , עריכות וידאו וכאלה... יש מלא הסברים באינטרנט
היה לי 64, סתם , באמת שאין צורך והוא יוצר ים בעיות עם AUDIO VIDEO....
תחליף יהיה לך רק יותר טוב, גם פחות תעמיס על המערכת...
אני לא רואה שום סיבה שלא תוכל לנגן MKV ב 720P בקלות עם המחשב הנל
אני עם מחשב נייד בן שנה וחצי ועם 1.5 זכרון רואה פרפקט.
הנוסחא פשוטה, כמו שפיסקיס רשם: HALI + COREAVC + FFDSHOW
רק את אלה ואתה מסודר... הם נותנים מענה מקיף לחלוטין
-
shayleichter
-
- חבר שרק התחיל

היי פיקסיס
ששמע עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי ויסטה אולטימט 64 ביט ועדיין התמונה מקרטעת אותו הסיפור יש בעיה כאשר המצלמה זזה הסרט לא זז חלק הוא מקרטע וזז כאילו חלק חלק...
דבר שני הcpu שלי בכל פעם שאני נוגע במשהו המחשב פתאום קופץ ל70-100 אחוז ואז נרגע וחוזר למתחת ל10 פשוט כל תזוזה של העכבר או תוכנה הוא קופץ...
מה אני יכול לעשות לגבי שתי בעיות אלו?
בנוסף התקנתי אנטי וירוס ביטדיפנדר ואני חושב שהcpu זה בגללו.. יש לך המלצה לגבי אנטי וירוס יותר מוצלח.?
ששמע עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי ויסטה אולטימט 64 ביט ועדיין התמונה מקרטעת אותו הסיפור יש בעיה כאשר המצלמה זזה הסרט לא זז חלק הוא מקרטע וזז כאילו חלק חלק...
דבר שני הcpu שלי בכל פעם שאני נוגע במשהו המחשב פתאום קופץ ל70-100 אחוז ואז נרגע וחוזר למתחת ל10 פשוט כל תזוזה של העכבר או תוכנה הוא קופץ...
מה אני יכול לעשות לגבי שתי בעיות אלו?
בנוסף התקנתי אנטי וירוס ביטדיפנדר ואני חושב שהcpu זה בגללו.. יש לך המלצה לגבי אנטי וירוס יותר מוצלח.?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

פירמטת את המחשב ועדיין התעקשת על ויסטה 64 ביט? חבל...
ניסית להתקין CoreAVC?
ניסית להתקין CoreAVC?