ברצוני לגולל את הסיפור הדיי מתמשך עם הוט גם כדי להתייעץ וגם כדי קצת להוציא עצבים.
רכשתי לפני כמה חודשים במזל טוב טלויזיית LCD. עד היום, היא הייתה מחוברת בcomposite - והחלטתי לשנות את החיבור לSCART TO SVIDEO.
רכשתי את הכבל המתאים אבל עדיין לא התקבל שום אות בטלויזיה. אחרי שיחה וטרטור של 40 דקות לערך בטלפון, הנציג טרח ליידע אותי שהממיר שלי לא תומך בSVIDEO. (לא יודע מה הסוג הספציפי...הוא די גדול וכתוב עליו ADB)
מסתבר שכרגע יש רק 2 ממירים שתומכים בSVIDEO, ממיר ג'וניור וממיר דוקסיס. מכיוון שלג'וניור אין ערוץ חזור - דרשתי את הדוקסיס. אחרי עוד טירטורים נוספים וכמה שעות בטלפון - זימנו לי טכנאי ליום למחרת.
כמובן שהוא לא הגיע כי הנציגה התרשלה וזימנה את הטכנאי לתאריך הלא נכון. אחרי טלפונים רבים נוספים ונסיון להסביר את המצב האפשרי בהחלט שנציגה פשוט עופפה בהחלט ולא כתבה את התאריך הנכון - הם הסכימו לתת לי מיני פיצוי (ערוץ לייב וגולד, תודה רבה באמת).
קשה לי לתאר את רמת האטימות והחוסר מושג שאליה התוודעתי מהשירות לקוחות ומהתמיכה גם יחד, פשוט בושה.
כעת, כשהטכנאי הגיע - ממש לפני כמה דקות - ראיתי שהוא הביא בדיוק את אותו הממיר שיש לי! מסתבר שאין ממירי דוקסיס בכלל (לדבריו, לפחות). הוא הודה שלנציגי השירות אין מושג בנוגע לכך - והם ממשיכים לקבוע החלפות ושדרוגי ממירים, ובעצם יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה.
לדבריו, ב15 בינואר הם יקבלו אספקת ממירים חדשה וביניהם גם ממיר חדש של thomson שאמור לתמוך גם בsvideo.
רציתי רק לוודא את שהמידע שהטכנאי סיפק לי הוא אכן נכון, כרגע אני נוטה לא לסמוך עליהם יותר מדי