HOT - מחסור בממירי דוקסיס? תומסון יגיעו במקומם?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
shays10 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

ברצוני לגולל את הסיפור הדיי מתמשך עם הוט גם כדי להתייעץ וגם כדי קצת להוציא עצבים.

רכשתי לפני כמה חודשים במזל טוב טלויזיית LCD. עד היום, היא הייתה מחוברת בcomposite - והחלטתי לשנות את החיבור לSCART TO SVIDEO.
רכשתי את הכבל המתאים אבל עדיין לא התקבל שום אות בטלויזיה. אחרי שיחה וטרטור של 40 דקות לערך בטלפון, הנציג טרח ליידע אותי שהממיר שלי לא תומך בSVIDEO. (לא יודע מה הסוג הספציפי...הוא די גדול וכתוב עליו ADB)
מסתבר שכרגע יש רק 2 ממירים שתומכים בSVIDEO, ממיר ג'וניור וממיר דוקסיס. מכיוון שלג'וניור אין ערוץ חזור - דרשתי את הדוקסיס. אחרי עוד טירטורים נוספים וכמה שעות בטלפון - זימנו לי טכנאי ליום למחרת.
כמובן שהוא לא הגיע כי הנציגה התרשלה וזימנה את הטכנאי לתאריך הלא נכון. אחרי טלפונים רבים נוספים ונסיון להסביר את המצב האפשרי בהחלט שנציגה פשוט עופפה בהחלט ולא כתבה את התאריך הנכון - הם הסכימו לתת לי מיני פיצוי (ערוץ לייב וגולד, תודה רבה באמת).
קשה לי לתאר את רמת האטימות והחוסר מושג שאליה התוודעתי מהשירות לקוחות ומהתמיכה גם יחד, פשוט בושה.

כעת, כשהטכנאי הגיע - ממש לפני כמה דקות - ראיתי שהוא הביא בדיוק את אותו הממיר שיש לי! מסתבר שאין ממירי דוקסיס בכלל (לדבריו, לפחות). הוא הודה שלנציגי השירות אין מושג בנוגע לכך - והם ממשיכים לקבוע החלפות ושדרוגי ממירים, ובעצם יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה.
לדבריו, ב15 בינואר הם יקבלו אספקת ממירים חדשה וביניהם גם ממיר חדש של thomson שאמור לתמוך גם בsvideo.

רציתי רק לוודא את שהמידע שהטכנאי סיפק לי הוא אכן נכון, כרגע אני נוטה לא לסמוך עליהם יותר מדי :roll:

anin_dani
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

רק הערה...דוקסיס...זאת לא חברה...זה סוג של טכנולוגיה או כדומה...
יש ממיר טומסון ויש ממיר ADB(מה שיש כנראה לך) ושניהם תומכים בתקן דוקסיס...

אכן בהוט תמיד יש את הבעיות הארורות האלה של חוסר ממירים וכו'....
פשוט תאיים לעבור ליס.
מה יש לך לאבד ביס שיש לך בהוט?

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #3 

יש תמונה של ה"דוקסיס" תוצרת ADB שוויץ.(מיוצר בתאייאלנד":
http://www.hometheater.co.il/vt13464.HO ... 7%99%D7%A1...
בכל מיקרה ה15 יהפוך ל16. עדיפות למסך שאין בו סקארט לרכוש טרנסקודר המאפשר
חיבור איכותי של קומפוננט.האסוידיאו לא "משהו".

anin_dani
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312
נתן תודות: 43 פעמים

שליחה #4 

והינה העמוד שמספר על הממיר החדש: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
אלא אם כן יש עוד אחד חוץ ממנו בתכנון...

אגב,אני רוצה לשאול שוב גם אם אולי זה נענה בעבר....
למה משמש חיבור ה-ETHERNET וה-USB בממירים החדשים כמו HD?
ומדוע החברות חוסמות אותו?

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #5 

anin_dani כתב:למה משמש חיבור ה-ETHERNET וה-USB בממירים החדשים כמו HD?
ומדוע החברות חוסמות אותו?
...
חיבור ה- Ethernet אמור לפי דעתי לשמש ב- HOT עבור ה- Network PVR שהם מתכננים וב- yes עבור ה- VOD שהם מתכננים. לא מכיר שימוש אחר שאמור להיות לזה.

USB - בעיקרון נועד לחיבור לרכיב חיצוני, אך כאמור כמו שאמרת החברות חוסמות אותו. למה ? כי הן לא רוצות שתחבר HDD של 1TB ותעתיק את כל התכנים ל- HDD. הן רוצות שתקנה ממיר מקליט או תשתמש בשירותים בתשלום שלהם. זה משתלם להם כלכלית.
אל תשכח שהממירים שלהם נמצאים בשימוש במדינות נוספות שלאו דווקא חוסמות את ה- USB.

roytombom
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 48
נתן תודות: 0

שליחה #6 

shays10 כתב:שלום לכולם,

ברצוני לגולל את הסיפור הדיי מתמשך עם הוט גם כדי להתייעץ וגם כדי קצת להוציא עצבים.

רכשתי לפני כמה חודשים במזל טוב טלויזיית LCD. עד היום, היא הייתה מחוברת בcomposite - והחלטתי לשנות את החיבור לSCART TO SVIDEO.
רכשתי את הכבל המתאים אבל עדיין לא התקבל שום אות בטלויזיה. אחרי שיחה וטרטור של 40 דקות לערך בטלפון, הנציג טרח ליידע אותי שהממיר שלי לא תומך בSVIDEO. (לא יודע מה הסוג הספציפי...הוא די גדול וכתוב עליו ADB)
מסתבר שכרגע יש רק 2 ממירים שתומכים בSVIDEO, ממיר ג'וניור וממיר דוקסיס. מכיוון שלג'וניור אין ערוץ חזור - דרשתי את הדוקסיס. אחרי עוד טירטורים נוספים וכמה שעות בטלפון - זימנו לי טכנאי ליום למחרת.
כמובן שהוא לא הגיע כי הנציגה התרשלה וזימנה את הטכנאי לתאריך הלא נכון. אחרי טלפונים רבים נוספים ונסיון להסביר את המצב האפשרי בהחלט שנציגה פשוט עופפה בהחלט ולא כתבה את התאריך הנכון - הם הסכימו לתת לי מיני פיצוי (ערוץ לייב וגולד, תודה רבה באמת).
קשה לי לתאר את רמת האטימות והחוסר מושג שאליה התוודעתי מהשירות לקוחות ומהתמיכה גם יחד, פשוט בושה.

כעת, כשהטכנאי הגיע - ממש לפני כמה דקות - ראיתי שהוא הביא בדיוק את אותו הממיר שיש לי! מסתבר שאין ממירי דוקסיס בכלל (לדבריו, לפחות). הוא הודה שלנציגי השירות אין מושג בנוגע לכך - והם ממשיכים לקבוע החלפות ושדרוגי ממירים, ובעצם יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה.
לדבריו, ב15 בינואר הם יקבלו אספקת ממירים חדשה וביניהם גם ממיר חדש של thomson שאמור לתמוך גם בsvideo.

רציתי רק לוודא את שהמידע שהטכנאי סיפק לי הוא אכן נכון, כרגע אני נוטה לא לסמוך עליהם יותר מדי :roll:
...
באם אתה רואה ברמת SVIDEO
למה אתה רוצה HDTV ? לשם מה לך ממיר HD ?
איזנ מסך יש?

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”