האם HAMA זה מוצר מדבקה?
-
Yosee23
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 163
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
שלום לכולם,
התחדשתי בDV610S של פיוניר. הולך להתחבר לפלזמת PHILIPS HDREADY כאשר יהיו לי תמונות וחוויות ארשום בפורום
התעניינתי בכבל HDMI , קראתי הרבה מאמרים. בסוף החלטתי שאולי לא צריך MONSTER אבל אני לא יכול קנות בלב שלם מוצר ללא שם.
המוצר שאני חושב עליו הוא כבל של HAMA באורך 1.5 מטר (לינק למטה) שרשום עליו שהוא מקצועי מדהים וידה ידה ידה
http://ultrapro.co.il/products/114730
חוות דעתכם על הכבל ואו אלטרנטיבה שפוייה - לא *** ולא טירוף.
בתודה מראש,
יוסי
התחדשתי בDV610S של פיוניר. הולך להתחבר לפלזמת PHILIPS HDREADY כאשר יהיו לי תמונות וחוויות ארשום בפורום
התעניינתי בכבל HDMI , קראתי הרבה מאמרים. בסוף החלטתי שאולי לא צריך MONSTER אבל אני לא יכול קנות בלב שלם מוצר ללא שם.
המוצר שאני חושב עליו הוא כבל של HAMA באורך 1.5 מטר (לינק למטה) שרשום עליו שהוא מקצועי מדהים וידה ידה ידה
http://ultrapro.co.il/products/114730
חוות דעתכם על הכבל ואו אלטרנטיבה שפוייה - לא *** ולא טירוף.
בתודה מראש,
יוסי
-
Yosee23
-
- חבר פעיל מאוד

לבדוק מה לבד?
אני יודע שיש להם אתר, זה לא אומר הרבה...
גם ל HQ יש אתר והם מוגדרים כמוצר מדבקה ע"י חברי הפורום
אני קיוויתי לחוות דעת מאנשים עם ניסיון ספציפי עם החברה או אלטרנטיבה סבירה...
אם הכבל הזה הוא שווה ערך ל HQ ו LEXUS אז אני אקנה כבל ב 40 ש"ח וזהו....
יוסי
גם ל HQ יש אתר והם מוגדרים כמוצר מדבקה ע"י חברי הפורום
אני קיוויתי לחוות דעת מאנשים עם ניסיון ספציפי עם החברה או אלטרנטיבה סבירה...
אם הכבל הזה הוא שווה ערך ל HQ ו LEXUS אז אני אקנה כבל ב 40 ש"ח וזהו....
יוסי
-
Yosee23
-
- חבר פעיל מאוד

אם אתר באינטרנט זו האינדקציה להאם מוצר נקרא מוצר מדבקה או לא (מה שאגב נשמע לי הגיוני סך הכל) אז אני לא מבין את חלק מהפוסטים בפורום הזה...
HQ בפירוש (אלא אם כן לא הבנתי נכון את מה שקראתי) הוגדר פה בפורום כמוצר מדבקה ויש לו אתר.
אני יודע שבשביל המרחק שאני מדבר עליו, 1.5 מטר, זה כנראה בכלל לא משנה איזה כבל זה יהיה אבל אני שונא לקנות משהו כשאני לא מבין מה אני קונה. אני גם חושב שהרבה משתמשים בפורום רוצים להבין מכיוון שראיתי אין ספור בקשות להמלצות ספציפיות.
בתודה מראש לכל המגיבים
יוסי
HQ בפירוש (אלא אם כן לא הבנתי נכון את מה שקראתי) הוגדר פה בפורום כמוצר מדבקה ויש לו אתר.
אני יודע שבשביל המרחק שאני מדבר עליו, 1.5 מטר, זה כנראה בכלל לא משנה איזה כבל זה יהיה אבל אני שונא לקנות משהו כשאני לא מבין מה אני קונה. אני גם חושב שהרבה משתמשים בפורום רוצים להבין מכיוון שראיתי אין ספור בקשות להמלצות ספציפיות.
בתודה מראש לכל המגיבים
יוסי
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
כמו שאמרת למרחקים כמו שלך (עד 1.5 מטר )אין חשיבות ליצרן הכבל -מה שמדובר על העברת אותות ספרתיים
לכן לדעתי אין לך על מה לדאוג.......(לכל היותר תבקש החלפה במידה והכבל לא יהיה תקין)
לכן לדעתי אין לך על מה לדאוג.......(לכל היותר תבקש החלפה במידה והכבל לא יהיה תקין)
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
תלוי איזה אתר; האתר הזה של hama בפירוש נראה "אמיתי" ולא כמו איזה דף מרושל ועילג שאכן ניתן למצוא לעתים ברשת עבור "מותגי מדבקה" למיניהם.Yosee23 כתב:אם אתר באינטרנט זו האינדקציה להאם מוצר נקרא מוצר מדבקה או לא (מה שאגב נשמע לי הגיוני סך הכל) אז אני לא מבין את חלק מהפוסטים בפורום הזה...
...