מכבי תל אביב כדורסל - מה יהיה?
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
חכה לאולימפיאקוס בנוקיה.. זה יהיה גזר הדין..
וצריך להבין שרק עכשיו הוא הגיע והסגל הקיים על הפנים.. אני נותן לו זמן ולא בונה על העונה הזו בכלל..
וצריך להבין שרק עכשיו הוא הגיע והסגל הקיים על הפנים.. אני נותן לו זמן ולא בונה על העונה הזו בכלל..
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
broitman, תשמח כל עוד אתה יכול. מי כמוכם ,אוהדי ה"גועל", יודעים שאין לכם הרבה רגעים של שמחה אז אתם מתנחמים בשמחה לאיד.
אבל נחזור לעניין שלשמו התכנסנו. המצב לא טוב ולא צריך להיות פרשן כדי להבין בו.
נצחונות חוץ על אבלינו ולה מאן כנראה לא מבשרים על "בוא האביב".
להלן הבעיות:
1. קרלוס ארויו לא רכז. נקודה!!!!, הוא אולי יכול לחלק 7-8 אסיסטים בערב אבל הוא לא שולט על השחקנים והכי חשוב הוא לא שולט בקצב המשחק.
2. שחקני הפנים בינוניים ומטה, אין ביג מן שאפשר לסמוך עליו שצריכים סל הוא יעשה אותו. הבוקר צוטט גורם במכבי שמודה שעבדו עליהם עם אלטון בראון שהגיע בכושר של עגלת סופר.
3. בורשטיין , מי שהיה אמור לתמוך בארויו בהובלת הכדור נמצא בשפל של הקריירה שלו, הוא הגיע למצב שהוא מבזה את הקריירה המפוארת שהיתה לו.
4. עם כל הכבוד לאליהו הנהדר בהתקפה.........בהגנה הוא חור רציני.
5. פיני עם כל הכבוד , לא משחק על הפרקט, ואם תבדקו בכל תחום ספורט שהוא תראו שכאשר מאמן מקבל קבוצה שלא הוא בנה הסבירות שהקבוצה תתאושש ללא נקיון יסודי היא אפסית.
6. פישר עם כל הכבוד, הוא שחקן בינוני ויכול לשמש כרול פלייר ולא יותר מזה.
מה צריך לעשות אתם שואלים? לעניות דעתי העונה הזאת כמעט אבודה, מה שאפשר לעשות וחייבים לעשות הוא:
1. בהנחה שמרכוס פייזר יחזור בכושר סביר, יש לשחרר את אלטון בראון ולהתבסס על פייזר, אם לא חייבים שחקן 4-5 מסיבי ורציני ורצוי שגם שומר טוב.
2. פה אין בכלל ויכוח או ספק, חייבים להביא רכז טהור!!!!!!! שישחק גם במקום ארויו. הדוגמא הכי טובה שאני יכול לתת לשחקן כזה הוא: אריאל מקדולנד.
3. שני השינויים הקרובים חייבים להתבצע מיד בתחילת הפגרה על מנת לצבור כמה שיותר "קילומטראז'" עד לפתיחת השלב השני ביורוליג.
בניגוד למה שאתם חושבים, הפסדים לאולימפיקוס ומלאגה יתקבלו בהבנה יחסית ולא יגרמו לזעזוע רציני. מדובר בקבוצות עם חומר שחקנים טוב בהרבה משל מכבי.
במכבי מבינים שהעונה הזאת היא חצי גמורה, ניתן להציל את האליפות בארץ רק אם יעשו את המהלכים הקרדינלים שיכולים לעזור.
עם כל הכאב והתסכול, מכבי הפסידו גביע ועדיין אפשר להציל במעט את העונה. אני מקוה רק שבהנהלה הבינו את הטעויות שהם עשו בשניים שלוש עונות האחרונות ולהבא טעויות כאלה לא יקרו.
נצחונות חוץ על אבלינו ולה מאן כנראה לא מבשרים על "בוא האביב".
להלן הבעיות:
1. קרלוס ארויו לא רכז. נקודה!!!!, הוא אולי יכול לחלק 7-8 אסיסטים בערב אבל הוא לא שולט על השחקנים והכי חשוב הוא לא שולט בקצב המשחק.
2. שחקני הפנים בינוניים ומטה, אין ביג מן שאפשר לסמוך עליו שצריכים סל הוא יעשה אותו. הבוקר צוטט גורם במכבי שמודה שעבדו עליהם עם אלטון בראון שהגיע בכושר של עגלת סופר.
3. בורשטיין , מי שהיה אמור לתמוך בארויו בהובלת הכדור נמצא בשפל של הקריירה שלו, הוא הגיע למצב שהוא מבזה את הקריירה המפוארת שהיתה לו.
4. עם כל הכבוד לאליהו הנהדר בהתקפה.........בהגנה הוא חור רציני.
5. פיני עם כל הכבוד , לא משחק על הפרקט, ואם תבדקו בכל תחום ספורט שהוא תראו שכאשר מאמן מקבל קבוצה שלא הוא בנה הסבירות שהקבוצה תתאושש ללא נקיון יסודי היא אפסית.
6. פישר עם כל הכבוד, הוא שחקן בינוני ויכול לשמש כרול פלייר ולא יותר מזה.
מה צריך לעשות אתם שואלים? לעניות דעתי העונה הזאת כמעט אבודה, מה שאפשר לעשות וחייבים לעשות הוא:
1. בהנחה שמרכוס פייזר יחזור בכושר סביר, יש לשחרר את אלטון בראון ולהתבסס על פייזר, אם לא חייבים שחקן 4-5 מסיבי ורציני ורצוי שגם שומר טוב.
2. פה אין בכלל ויכוח או ספק, חייבים להביא רכז טהור!!!!!!! שישחק גם במקום ארויו. הדוגמא הכי טובה שאני יכול לתת לשחקן כזה הוא: אריאל מקדולנד.
3. שני השינויים הקרובים חייבים להתבצע מיד בתחילת הפגרה על מנת לצבור כמה שיותר "קילומטראז'" עד לפתיחת השלב השני ביורוליג.
בניגוד למה שאתם חושבים, הפסדים לאולימפיקוס ומלאגה יתקבלו בהבנה יחסית ולא יגרמו לזעזוע רציני. מדובר בקבוצות עם חומר שחקנים טוב בהרבה משל מכבי.
במכבי מבינים שהעונה הזאת היא חצי גמורה, ניתן להציל את האליפות בארץ רק אם יעשו את המהלכים הקרדינלים שיכולים לעזור.
עם כל הכאב והתסכול, מכבי הפסידו גביע ועדיין אפשר להציל במעט את העונה. אני מקוה רק שבהנהלה הבינו את הטעויות שהם עשו בשניים שלוש עונות האחרונות ולהבא טעויות כאלה לא יקרו.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- shraga007
- חבר מכור קשה

נכון להיום ולעונה הנוכחית אתה צודק.zy כתב:מה לא ברור- פעם היתה "מכבי עלית ת"א" ...והיום 'מכבי תחתית ת"א'....
אבל 5 אליפויות אירופה, 8 סגנויות(ואני לא מדבר על התארים בארץ) לא הולכים ברגל.
אני חש שבהנהלה הבינו את הטעויות שנעשו וזוהי ירידה קטנה לצורך עלייה.
לראייה הביאו צוות אימון מצויין שבשנה הבאה יבנה סגל וחומר שחקנים שיבינו מה המשמעות לבישת הגופיה הצהובה.
השנה הזאת תיגמר באליפות אם יעשו שינויים קרדינלים ויתכן שלא.
למרות הכל ולמרות שמכבי רוצים כל תואר אפשרי, גם אני היום מתחיל להפנים שהתחרות האמיתית היא במישור האירופי ולא בליגה ו\או הגביע המקומי.
הרי כולם יודעים שרק בליגות המגוחכות ביותר באירופה האליפות נקבעת במשחק אחד.
וכן גם ביורוליג צריך לתקן את זה לשיטת פלייאוף.
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
להביא את אריאל מקדונלד? מעדיף כבר את טל ברודי...
- shraga007
- חבר מכור קשה

חברים הבנת הנקרא!!!!! הבאתי את מקדולנד כדוגמא לסוג הרכז שצריך!!!!StonedJunglist כתב:להביא את אריאל מקדונלד? מעדיף כבר את טל ברודי......
ואפרופו מקדונלד, הוא חתם השבוע בסיינה, קבוצת יורוליג שהגיעה לפיינל 4 שבוע שעבר וגם השנה לא קוטלת קנים. בתור רכז מחליף ל-15-20 דק' בערב הוא לא רע.
אז מה אם הוא בן 37, גם שארפ כזה ועדיין הוא משחק סביר בהחלט.
- shraga007
- חבר מכור קשה

לגבי בחירת הזרים אתה בהחלט צודק!!guyezra כתב:ארויו זה בעיה רצינית מאוד גם מבחינה תקציבית.
והייתי אומר בחירת זרים תמוהה ביותר שנה שנייה ברציפות...
כולם אמרו אחרי החתמת רודני וואייט שהוא יהיה פיקציה ממש כמו רודני אחר שהיה לפני שני עונות.
וויליאמס, סימונס ופישר: שני הראשונים הם אפילו לא שחקני יול"ב קאפ(אולי סימונס) והשלישי (פישר) הוא שחקן על גבול וכאן הבעיה.
במקום לבנות סגל של 12-13 שחקנים, היו צריכים ללכת על סגל של 9-10 שחקנים.
ולנושא ארויו: אין מחלוקת על הכישרון שלו, הוא אתלט, קלעי לא רע וגם מוביל כדור סביר.
רכז הוא לא!
גם לפארקר הנפלא היתה תקופת הסתגלות לא קצרה.
אני מודה שבהתחלה חשבתי שארויו יתאים כמו כפפה ליד לכדורסל האירופי מה שבדיעבד מתברר כלא נכון.
לותר עליו עכשיו בן מבחינה תקציבית והן מקצועית יהיה פספוס.
לדעתי נוכל לקבל עליו רושם נכון רק אחרי שנראה איך הוא מתפקד כמספר 2 עם רכז!!! טהור לידו.
shraga007 כתב:broitman, תשמח כל עוד אתה יכול. מי כמוכם ,אוהדי ה"גועל", יודעים שאין לכם הרבה רגעים של שמחה אז אתם מתנחמים בשמחה לאיד.
מה שמגעיל אותי באמת זה אוהדים כמוך, כאלה ש"אוהדים" את מי שטוב.
את מי שיש לו מסורת ארוכה, הרבה תארים ואוהבים את תחושת ה"של כולם"
תגיד לי משהו אדון shraga007, מה לך ולמכבי?
למה אתה אוהב אותם דווקא?
הם מצליחים, אה?!
הם אהודים. מאוד.
הם של העם. של כווולללם.
אז בוא אני אומר לך משהו, הם זה הסרטן של הכדורסל בארץ
כמה שנים, עוד לפני שהתחילה העונה, כבר היה משעמם כי האלופה ומחזיקת הגביע היתה ידועה לכול מראש וכולם היו מתחרים על המקום השני.
אין לזה אח ורע בעולם!!!
תראה למשל מה היה כשפיני "גנב" להם את האליפות, זה הרעיש את המדינה כאילו לא מדובר בתחרות רגילה שיש יותר ממועמד אחד לנצח.
כמה פעמים מכבי היו רוכשים שחקנים ומושיבים אותם על הספסל רק כדי שהמתחרה הפוטנציאלית התורנית לא תשים את ידה עליו
איך בכלל אפשר לתת לשחקנים צעירים, מוכשרים ככל שיהיו, תקווה להתקדם לאנשהו אם מכבי מעמידה כזה קאדר וכל מי שרק ירצה איכשהו להתקרב יצטרך להביא ערמה של זרים ולאותו צעיר ישראלי ייאשר ספסל במקרה הטוב.
בכלל, איך אפשר היה להתחרות בכסף העצום הזה שמקורו, בין היתר, מערוץ 1 המסכן הזה שבשארית כוחותיו ניסה לאחוז בקרנות המזבח ושילם מיליוני דולרים כדי לשדר "בבלעדיות" את "הקבוצה של העם" וככה במו ידיו השרלטניות יצר גם את הביצה וגם את התרנגולת- שידר כשלא היה מה לשדר את הקבוצה של המדינה ברייטינג של 100 אחוז ולאחר מיכן כבר כולם, כולל אותך, נהיו כבר מכורים וכבר חייבים לצרוך את זה.
ומישום כך גם נהיה להם את קהל האוהדים הכי גדול בארץ- שוב מלא כסף.
ומה לא בסדר כאן בטח תשאל, אז אני אענה, אין לי בעיה שערוץ פרטי מוכן לשלם סכומים כאלה כדי להציג למכורי העבר ולמתלהבי ההווה (שתפסו בינתיים טרמפ על גלי האהדה) את מנת הבשר. תמורת רייטינג הולם שזה שווה לו כסף.
אבל כשערוץ ממלכתי שבכספי משלמי המיסים מעיף מיליונים על קבוצה פרטית
ל-ח-ל-ו-ט-י-ן כי אותי ועוד כמה מאות אלפים היא ממש לא מייצגת, זה כבר לא פייר פייט וגם לעולם לא תקרב שום קבוצה לתחרות ראויה.
אתה, הפרשן המבין,
שהכדורסל קרוב לליבו,כך עושה רושם,
אתה שנפגעה לו ציפור הנפש ממה שכתבתי
אתה, שעופר שלח מסמיק עכשיו מפרשנות מדויקת כשלך,
אתה ושכמותך, לא עצרת אף פעם לחשוב למה אין תחרות בכדורסל בישראל? זה לא חשוב לך?!
למה למכבי בכלל ולדון שימון בפרט יש השפעה כזאת גדולה על מנהלת הליגה?
ולמה במשחקי הליגה של מכבי יש את אותה כמות של קהל שמביאה כבוצת הנשים של הפועל דימונה?
למה גם כשמכבי לא זוכים באליפות המדינה מקומם ביורוליג מובטח?
פתחת במשפט מסריח (בפעם הבאה הייתי מציע לך להתעלות על עצמך) והאשמת אותי בשמחה לאיד ו"אוהד הגועל".
אני אוהד ספורט הרבה שנים, גם אני גדלתי על "בירכי" השידורים של יום חמישי בערב וזוכר את עצמי "מכבסיסט" בכל רמ"ח איבריי, שמח בניצחונם ועצוב בהפסדם. בקיצור כמו כולם הייתי "העדר".
היום לא כל כך משנה לי מי ינצח, לא משנה לי מי תהיה האלופה ומי תיקח את הגביע
באמת שאין לי העדפה. רק לא מכבי.
וכן אני יודע שהכסף הגדול יעשה בסוף את שלו ומכבי יחזרו למסלול הניצחונות ויחזור איתו ה"תחת" שלהם והם ימשיחו לגנוב נצחונות וככה לעלות לפינל-פור.
ועוד ועוד חברי עדר יצטרפו לאהוד את הטובים, ותמיד יהיה הפראיירים שישימו אלפי שקלים על מנוי בנוקיה רק כי הם "שרופים" "אמיתיים" ולכן, אני אני מודה שאני שמח על כל מעידה שלהם, על כל הפסד, על כל החלפת מאמן או בחירה לקויה של סגל שחקנים, אני שמח כשמזרחי מתעצבן ושמכבי עפה בשמינית מהגביע. אבל זה לא כי אני אדם רע, אלא כי הקבוצה הזאת עושה לי רע....
- shraga007
- חבר מכור קשה

broitman,
לך תשקיע את התסכול ואת היגון שלך במקום אחר.
אני ואתה לא דומים, אני אוהד מכבי עוד מגיל 4, מנוי במשך שנים רבות וביקרתי בכל הפיינל פורים האחרונים.
אני אוהד את מכבי כי אני מזדהה עם מה שהיא מייצגת והוא השאיפה להיות הטוב ביותר , לנצח כל משחק ולהיות מסור למורשת ולמסורת.
זו בדיוק ההשקפה שלי, שאני משחק ולא חשוב במה(לא מדבר על משחקי מזל) אני רוצה לנצח.
הלכת וניתחת את כל המצב של הכדורסל בארץ, ובכן אני חושב שזה שמכבי רוצים להיות טובים ביותר זה לא פשע וכל עוד הם עושים זאת בדרכים לגיטימיות אין בכך פסול.
אני יודע מה אתה רוצה, שמכבי ירדו ברמה ויתאימו את עצמם לרמה של שאר הקבוצות בארץ. ובכן זה לא יקרה כי זה השקפה וראייה של לוזרים.
הזכרת את הערוץ ה-1, ובכן ראשית אף אחד ממכבי לא הכריח אותם לרכוש את השידורים ביורוליג. זה שזה לא מתאים לך זה משהו אחר. אבל ערוץ 1 יודע טוב מאוד כי אם לא מכבי הוא היה דועך עוד לפני עשרות שנים.
מכבי זה מותג, זה ההצגה הכי טובה בעיר ביום חמישי.
אני שמחתי לקרוא את מה שכתבת בסוף........כואב לך שמכבי כזאת קבוצה מצליחה ומה לעשות יש גם אנשים צרי עין בעולם הזה שלא רוצים לראות אחרים חוץ מעצמם מצליחים.
מזל שאתה בן אדם קטן שלא מדגדג קבוצה ומסורת כמו של מכבי. תמשיך להתענות ולהתמרמר ואני לא קונה את זה שפעם הייתי מכביסט...יש לך את כל התסמינים של אוהד ה"גועל" טיפוסי.
פחחחחחחחח.......אוהד ספורט.... הצחקת אותי.
לך תשקיע את התסכול ואת היגון שלך במקום אחר.
אני ואתה לא דומים, אני אוהד מכבי עוד מגיל 4, מנוי במשך שנים רבות וביקרתי בכל הפיינל פורים האחרונים.
אני אוהד את מכבי כי אני מזדהה עם מה שהיא מייצגת והוא השאיפה להיות הטוב ביותר , לנצח כל משחק ולהיות מסור למורשת ולמסורת.
זו בדיוק ההשקפה שלי, שאני משחק ולא חשוב במה(לא מדבר על משחקי מזל) אני רוצה לנצח.
הלכת וניתחת את כל המצב של הכדורסל בארץ, ובכן אני חושב שזה שמכבי רוצים להיות טובים ביותר זה לא פשע וכל עוד הם עושים זאת בדרכים לגיטימיות אין בכך פסול.
אני יודע מה אתה רוצה, שמכבי ירדו ברמה ויתאימו את עצמם לרמה של שאר הקבוצות בארץ. ובכן זה לא יקרה כי זה השקפה וראייה של לוזרים.
הזכרת את הערוץ ה-1, ובכן ראשית אף אחד ממכבי לא הכריח אותם לרכוש את השידורים ביורוליג. זה שזה לא מתאים לך זה משהו אחר. אבל ערוץ 1 יודע טוב מאוד כי אם לא מכבי הוא היה דועך עוד לפני עשרות שנים.
מכבי זה מותג, זה ההצגה הכי טובה בעיר ביום חמישי.
אני שמחתי לקרוא את מה שכתבת בסוף........כואב לך שמכבי כזאת קבוצה מצליחה ומה לעשות יש גם אנשים צרי עין בעולם הזה שלא רוצים לראות אחרים חוץ מעצמם מצליחים.
מזל שאתה בן אדם קטן שלא מדגדג קבוצה ומסורת כמו של מכבי. תמשיך להתענות ולהתמרמר ואני לא קונה את זה שפעם הייתי מכביסט...יש לך את כל התסמינים של אוהד ה"גועל" טיפוסי.
פחחחחחחחח.......אוהד ספורט.... הצחקת אותי.
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
ארויו בסדר גמור! רק אין לו עם מי לשחק...
כולם משווים אותו לשאראס, גם אני הייתי מסתדר עם פארקר, ניקולה, באסטון וטל...
וכולם בשיא הכושר שלהם!
אז הבעיה היא ממש לא ארויו, יש לו כישרון מדהים! נסיון ביורוליג חסר לו אבל זה יבוא.
גם פארקר בעונה הראשונה היה גרוע וכולם דיברו שצריך להעיף אותו...
כולם משווים אותו לשאראס, גם אני הייתי מסתדר עם פארקר, ניקולה, באסטון וטל...
וכולם בשיא הכושר שלהם!
אז הבעיה היא ממש לא ארויו, יש לו כישרון מדהים! נסיון ביורוליג חסר לו אבל זה יבוא.
גם פארקר בעונה הראשונה היה גרוע וכולם דיברו שצריך להעיף אותו...
shraga007
האמת, חשבתי שתיקח את הדיון הזה לשיחה ראויה ולא להשתלחות חסרת רסן לגופו של אדם
(מה עם חוקי הפורום?)
ובאמת עצוב לי שבחרת שוב להגיב בצורה כל כך לא מעליבה.
"אני ואתה לא דומים" - זה הדבר היחיד שאני מסכים איתך.

(מה עם חוקי הפורום?)
- shraga007
- חבר מכור קשה

הפוסל במומו פוסל.broitman כתב:shraga007
(מה עם חוקי הפורום?)
...
שים לב לתגובה הראשונה שלך ולנושא השרשור.
מתוך כבוד לחברי הפורום המכובד הזה הגבתי עוד במתינות. אחרת הייתי באמת מראה לך מה אני חושב על אנשים קטנים כמוך ששמחה לאיד ורקידה על דם אחרים גורמת להם אושר.
אתה לא אוהד את מכבי? זכותך! אבל אם אתה משתלח ללא רסן על קבוצה שאתה לא אוהד זה כבר מוגזם ויוצא במפגן שמחה בזמן הכי קשה של הקבוצה אז מה אתה מצפה שתהייה התגובה???
אמרו לכם אוהדי "הקבוצה" האחרת...............תתרכזו בקבוצה שלכם ולא במכבי.......מה קשה כל כך.
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
עונש מאלוהים-כבר כתבתי בשירשור נפרד-החגיגות על חשבון אפי בירנבוים-השחצנות של פיני
אני מאושר-אפילו אם יקחו את גביע אירופה-היה לי שווה לראות את הפנים השחצניות נופלות
ואת פניהם של המנהלים המיתולוגיים על הרצפה במחשבה אולי טעינו
טעיתם בגדול ותשלמו על זה בגדול
נכון , ההצגה הטובה בעיר-אבל למה שעשו לאפי בירנבוים אין מחילה-אין חוק התיישנות
אני מאושר-אפילו אם יקחו את גביע אירופה-היה לי שווה לראות את הפנים השחצניות נופלות
ואת פניהם של המנהלים המיתולוגיים על הרצפה במחשבה אולי טעינו
נכון , ההצגה הטובה בעיר-אבל למה שעשו לאפי בירנבוים אין מחילה-אין חוק התיישנות
אמן מייסר
- kingshoko
- חבר מביא חבר

מה עשו כבר לאפי????ילדיעפים כתב:עונש מאלוהים-כבר כתבתי בשירשור נפרד-החגיגות על חשבון אפי בירנבוים-השחצנות של פיני
ואת פניהם של המנהלים המיתולוגיים על הרצפה במחשבה אולי טעינוטעיתם בגדול ותשלמו על זה בגדול
נכון , ההצגה הטובה בעיר-אבל למה שעשו לאפי בירנבוים אין מחילה-אין חוק התיישנות...
זה קורה בכל העולם...
אפי המאמן "הגדול" הזה!!! החתים את גייסון וויליאמס כזר ראשון של מכבי!
נו באמת.. זר של 150 אלף דולר זה זר שמתאים למכבי?
אז אפי, תחזור לקבוצות הקטנות שלך, למכבי הוא עדיין לא מוכן.
- kingshoko
- חבר מביא חבר

כן, כמו שרשמת, הם מחכים למעידות והפסדים של מכבי כדי לצאת מהחורים שלהם...shraga007 כתב:עזוב kingshoko..............הטעות שלנו שאנחנו נגררים לפרובוקציות של "שונאי" מכבי.
תן להם לנבוח עד מחר, הם לעולם לא ידעו מה זה טעם של שמחה אמיתית....
כי להם אין ממש שמחות אמיתיות.

') javascript:emoticon('
')