שאלה קטנה לגבי המערכת שברשותי
יש ברשותי מערכת סטריאו למעלה מ3 שנים..עד כה אני די מרוצה ממנה..
רציתי לדעת מה שוויה כיום ..
מגבר ONKYO tx-82 (הייתי רוצה לדעת חוות דעת עליו ..איך הוא לעומת המגברים של היום)
וזוג רמקולים CELESTION DL8 series 2
נ.ב
במגבר לא ראיתי יציאה לסאב..האם יש אפשרות לחבר לו סאב?
רציתי לדעת מה שוויה כיום ..
מגבר ONKYO tx-82 (הייתי רוצה לדעת חוות דעת עליו ..איך הוא לעומת המגברים של היום)
וזוג רמקולים CELESTION DL8 series 2
נ.ב
במגבר לא ראיתי יציאה לסאב..האם יש אפשרות לחבר לו סאב?
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
המגבר בן כמה שנים טובות, (20+-). 2*45WPC.
לגבי שוויו - אין מחירון מסודר לעניינים האלה, אבל אם אצטרך בכל זאת להעריך, אם מצבו טוב, נניח בסביבות 300-600 ש"ח.
איך הוא לעומת המגברים של היום? ובכן - טכנולוגית ההגברה לא השתנתה. מדובר ברסיבר סטריאו ואלו של היום מיוצרים באותה צורת הגברה. מן הסתם, חלק יהיו טובים יותר וחלק יהיו טובים פחות. הרבה עניין של טעם וצורך להשוות...
יציאה של סאב אין לו כי הוא מגבר סטריאו ובדר"כ אין כל כך צורך בסאב. אם בכל זאת מעוניין לחבר אפשר לחבר סאב אקטיבי מתאים.
לגבי שוויו - אין מחירון מסודר לעניינים האלה, אבל אם אצטרך בכל זאת להעריך, אם מצבו טוב, נניח בסביבות 300-600 ש"ח.
איך הוא לעומת המגברים של היום? ובכן - טכנולוגית ההגברה לא השתנתה. מדובר ברסיבר סטריאו ואלו של היום מיוצרים באותה צורת הגברה. מן הסתם, חלק יהיו טובים יותר וחלק יהיו טובים פחות. הרבה עניין של טעם וצורך להשוות...
יציאה של סאב אין לו כי הוא מגבר סטריאו ובדר"כ אין כל כך צורך בסאב. אם בכל זאת מעוניין לחבר אפשר לחבר סאב אקטיבי מתאים.
תודה רבה על התגובה המהירה..
הייתי רוצה לדעת איך אני מחבר את הסאב הנ''ל?
ואיזה סאב הוא מתאים לפי מה שציינת?
עריכה:
ברצוני להוסיף סאב למערכת שיש לי כרגע ובעתיד להשתדרג למערכת קולנוע ביתית שלמה,
איך אני יכול לבחון סאבים שונים לגבי המערכת שיש לי עכשיו ושאני יוכל להשתמש בו גם בעתיד עם המערכת שאני יקנה? ואיך בכלל בוחנים סאב ?
הייתי רוצה לדעת איך אני מחבר את הסאב הנ''ל?
ואיזה סאב הוא מתאים לפי מה שציינת?
עריכה:
ברצוני להוסיף סאב למערכת שיש לי כרגע ובעתיד להשתדרג למערכת קולנוע ביתית שלמה,
איך אני יכול לבחון סאבים שונים לגבי המערכת שיש לי עכשיו ושאני יוכל להשתמש בו גם בעתיד עם המערכת שאני יקנה? ואיך בכלל בוחנים סאב ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה מרטין, מזה אומר במקביל לקדמיים?
ביציאה של 2 הרמקולים הנוספים? ( במגבר שלי יש יציאה ל4 רמקולים )
השאלה היא כמה הוא ישפיע...( לפי הבנתי )
אני שומע מוזיקה בווליום גבוה רוב הזמן..ואני אוהב הרבה מאוד בס..לכן הרמקוליפ שיש לי כרגע כנראה לא מספיקים אבל שמעתי עוד כמה קדמיים עם רסיבר שלא ממש סיפקו אותי מבחינת עוצמה..( הצליל מתעוות פשוט בווליום מסויים כנראה בגלל בס מוגזם אך זה מה שאני אוהב , שהבס מורגש היטב )
למה אתה חושב ככה יאיר? סאב לא יוסיף לי בס למוזיקה? אז מה הוא כן יעשה?yairf כתב:אני ממש לא ממליץ להוסיף סאב בשביל לשמוע מוזיקה בסטריאו. אין לזה שום ערך מוסף לדעתי. רוצה תוספת באס - תשקיע ברמקולים טובים יותר...
אני שומע מוזיקה בווליום גבוה רוב הזמן..ואני אוהב הרבה מאוד בס..לכן הרמקוליפ שיש לי כרגע כנראה לא מספיקים אבל שמעתי עוד כמה קדמיים עם רסיבר שלא ממש סיפקו אותי מבחינת עוצמה..( הצליל מתעוות פשוט בווליום מסויים כנראה בגלל בס מוגזם אך זה מה שאני אוהב , שהבס מורגש היטב )
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
במקביל זה אומר לאותן יציאות ממש.KFIRD כתב:תודה מרטין, מזה אומר במקביל לקדמיים?
למה אתה חושב ככה יאיר? סאב לא יוסיף לי בס למוזיקה? אז מה הוא כן יעשה?yairf כתב:אני ממש לא ממליץ להוסיף סאב בשביל לשמוע מוזיקה בסטריאו. אין לזה שום ערך מוסף לדעתי. רוצה תוספת באס - תשקיע ברמקולים טובים יותר...
אני שומע מוזיקה בווליום גבוה רוב הזמן..ואני אוהב הרבה מאוד בס..לכן הרמקוליפ שיש לי כרגע כנראה לא מספיקים אבל שמעתי עוד כמה קדמיים עם רסיבר שלא ממש סיפקו אותי מבחינת עוצמה..( הצליל מתעוות פשוט בווליום מסויים כנראה בגלל בס מוגזם אך זה מה שאני אוהב , שהבס מורגש היטב )...
אם יש לך שני סטים של יציאות רמקולים (A ו-B) אז כן, אפשר גם לשם, ממילא זה מקוצר בפנים.
אני מצטרף ליאיר בנקודה שבהוספת סאב (תלוי איזה) אתה אומנם תקבל הרבה יותר באס, לא בהכרח איכותי יותר.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל