המלצה על מזרים מדיה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46394
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
nbenyosef,
קרא את הביקורות השונות והשרשורים הנלווים, זה יספק לך את כל המידע הנחוץ על מנת להגיע להחלטה הנכונה.
מחירי המוצרים מוזכרים בביקורת.
קרא את הביקורות השונות והשרשורים הנלווים, זה יספק לך את כל המידע הנחוץ על מנת להגיע להחלטה הנכונה.
מחירי המוצרים מוזכרים בביקורת.
קראתי את הביקורות באתר על שלושתם אך חסרה לי השוואה מסודרת של שלושתם אחד מול השני לכן אני שואל מי המומלץ מבין השלושה לגבי המחירים ה-110 POPCORNוןה- HDX1000 נעים סביב ה- 1500 ש"ח וה- DVICO נמכר ב2500 השאלה אם שווה להשקיע את ההפרשziv_r כתב:nbenyosef,
מחירי המוצרים מוזכרים בביקורת....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לאחר קריאת הביקורות, ההשוואה די קלה. המחירים הינם נושא של תמחור, לא של מוצר טוב יותר, כולם טובים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

המלך,
לא בוחרים מזרימדיה לפי המחיר, אלא לפי תכונותיו וההתאמה שלו לצרכי הרוכש.
לא בוחרים מזרימדיה לפי המחיר, אלא לפי תכונותיו וההתאמה שלו לצרכי הרוכש.
זיוziv_r כתב:המלך,
לא בוחרים מזרימדיה לפי המחיר, אלא לפי תכונותיו וההתאמה שלו לצרכי הרוכש....
אני מסכים לחלוטין אם תשובתך לגבי זה שלא בוחרים מזרימדיה לפי מחיר,
השאלה שלי היא אם אתה הייתה קונה היום מזרים מדיה (למרות שראיתי שיש לך את ה- DVICO) מה הייתה בוחר היום?
תשובה חד משמעית אתה לא תקבל פה, לצערך..nbenyosef כתב:זיוziv_r כתב:המלך,
לא בוחרים מזרימדיה לפי המחיר, אלא לפי תכונותיו וההתאמה שלו לצרכי הרוכש....
אני מסכים לחלוטין אם תשובתך לגבי זה שלא בוחרים מזרימדיה לפי מחיר,
השאלה שלי היא אם אתה הייתה קונה היום מזרים מדיה (למרות שראיתי שיש לך את ה- DVICO) מה הייתה בוחר היום?...
לפי מה נתת לו תשובה חד משמעית? לפי הביקורות?המלך כתב:אני דווקא נתתי לו תשובה חד משמעית.
יש כסף שיקנה את ה 6500 אבל קודם שיבדוק לפי הביקורות אם הוא מדבר אליו.
אני הייתי מציע לו לא להשקיע יותר מ 1500....
אולי בשבילו זה לא משהו שמתאים לו..
מזה "יש כסף"? ואם הוא לא צריך את ה6500 אז סתם 1000 שקל לשלם כי יש כסף?
ואם ככה זה מתאים לו אז שיהיה לו לבריאות אני לא נכנס לכיסו..
אני חיפשתי השוואה כמו שיש עבור מצלמות ב- dpreview שלושת המכשירים אחד מול השניguyezra כתב:nbenyosef,
אתה מבקש שיחליטו בשבילך......
הביקורות של שלושתם באתר מאוד מקיפות וממצות אך אין סיכום של זה כל אחד מול המתחרים באותה נקודת זמן מה שאני מנסה למצוא כיוון שאני חדש בתחום זה את התוספת מידע מנסיונם של אחרים כדי שלא אגלה זאת על בשרי. אם משהו יסביר לי מהי ההצדקה להשקיע ב- DVICO שהוא היקר מבין השלושה המחיר לא יעצור אותי, כי מהביקורת שקראתי עליו באתר הוא נשמע הכי פרווה וזה לדעתי מכיוון שהביקורת היא לא השוואתית במקום אחד.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

המלך,
המחיר בהחלט מרכיב חשוב, אבל הוא לא העיקרי - לא כך רוכשים מזרימדיה.
Nba,
בדיוק כמו ש guyezra רשם, פותח השרשור מבקש כי יחליטו עבורו. אני חושב שכתיבת הביקורות השונות ושרשורים הנלווים הינם כל מה שאדם שבאמת רוצה לרכוש - צריך על מנת לבצע את הרכישה הנכונה עבורו.
המחיר בהחלט מרכיב חשוב, אבל הוא לא העיקרי - לא כך רוכשים מזרימדיה.
Nba,
בדיוק כמו ש guyezra רשם, פותח השרשור מבקש כי יחליטו עבורו. אני חושב שכתיבת הביקורות השונות ושרשורים הנלווים הינם כל מה שאדם שבאמת רוצה לרכוש - צריך על מנת לבצע את הרכישה הנכונה עבורו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

דווקא כן רשמת.
המלך כתב:לדעתי יותר מזה לא כדאי להשקיע אבל אם יש לך תקציב לך על הכי יקר....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תגדיר הכי טוב
אני לא הייתי בוחר במזרימדיה שמצריך ממני עבודה (להמיר כתוביות להבנתי עדיין צריך)
הייתי בוחר בשלל ה NMT שרצים - מה גם שההפרש בין המכשירים - הוא גדול למדיי - בהפרש אפשר לקנות אחסון (שתצטרך) לסרטים ושאר המדיות.
מה בינהם - הכל בהתאם לחיבורים והפיצ'רים השונים הנדרשים.
הדבר היחידי שהיה גורם לי לקנות DVICO זה רק אם יש רצון לאחריות בארץ - כלומר ב-2300 אני מקבל אחריות לעומת מחיר של סביבות 2000 ש"ח - לנגני NMT עם אחריות.
אני לא הייתי בוחר במזרימדיה שמצריך ממני עבודה (להמיר כתוביות להבנתי עדיין צריך)
הייתי בוחר בשלל ה NMT שרצים - מה גם שההפרש בין המכשירים - הוא גדול למדיי - בהפרש אפשר לקנות אחסון (שתצטרך) לסרטים ושאר המדיות.
מה בינהם - הכל בהתאם לחיבורים והפיצ'רים השונים הנדרשים.
הדבר היחידי שהיה גורם לי לקנות DVICO זה רק אם יש רצון לאחריות בארץ - כלומר ב-2300 אני מקבל אחריות לעומת מחיר של סביבות 2000 ש"ח - לנגני NMT עם אחריות.
נערך לאחרונה על ידי Itay_Pollak ב 23/12/2008 15:18, נערך פעם 1 בסך הכל.