שאלה לפני רכישת PS3
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
הוא מדבר על ה160. כמובן שעדיף לקנות את ה40 ולהחליף לו את הדיסק הקשיח לבד, זה יהיה הרבה יותר זול, אבל אני לא אגיד לאף אחד מה לעשות 
1900 לגרסת ה-80GB שבארץ עולה 2375 ש"ח, חוץ מזה, הבאנדל שהמוכרים מאיביי מציעים מכובד מאוד יחסית למחיר. 40GB עולה כמובן פחות.
אתה חוסך 450-500 ש"ח מבלי להחשיב משחק/כבלים שמוכרים מסויימים מציעים במתנה!
בארץ אין דברים בחינם, על משחק אתה מוסיף 170 ש"ח שזה יחסית זול לארץ, ובכלל.. אם אתה רוצה ערכה שלמה שכוללת שני שלטים+משחק אתה תצטרך לשלם בסביבות ה-3000 ש"ח.
בקשר לאחריות, אני אקח את הסיכון
.
הסיכוי שתהיה בעיה למכשיר בתקופה של שנה הוא אחד ל...
הרבה אנשים קנו את הקונסולה שלהם בחו"ל, ועדיין לא יצא לי לשמוע מקרים על תקלות, ואפילו אם קרו מקרים, זה נדיר.
אתה חוסך 450-500 ש"ח מבלי להחשיב משחק/כבלים שמוכרים מסויימים מציעים במתנה!
בארץ אין דברים בחינם, על משחק אתה מוסיף 170 ש"ח שזה יחסית זול לארץ, ובכלל.. אם אתה רוצה ערכה שלמה שכוללת שני שלטים+משחק אתה תצטרך לשלם בסביבות ה-3000 ש"ח.
בקשר לאחריות, אני אקח את הסיכון
הסיכוי שתהיה בעיה למכשיר בתקופה של שנה הוא אחד ל...
הרבה אנשים קנו את הקונסולה שלהם בחו"ל, ועדיין לא יצא לי לשמוע מקרים על תקלות, ואפילו אם קרו מקרים, זה נדיר.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
היו כמה מקרים - ואפילו פה באתר
אבל בסה"כ זה בהחלט נדיר
לדעתי - כשאתה מוסיף מעמ ומכס - ומשלם 32% - עדיף כבר להוסיף קצת ולקנות בארץ עם אחריות
אם אתה מביא את זה בלי לשלם - זה משהו אחר.
אבל בסה"כ זה בהחלט נדיר
לדעתי - כשאתה מוסיף מעמ ומכס - ומשלם 32% - עדיף כבר להוסיף קצת ולקנות בארץ עם אחריות
אם אתה מביא את זה בלי לשלם - זה משהו אחר.
lawpower - אתה בטוח שלוקחים על הקונסולה 16% מכס? באתר של מס הכנסה כתוב מתחת לכותרת של "משחקי טלויזיה" - 29% שכוללים מע"מ+מכס, אבל קראתי בפורמים אחרים שאין על PS3 מכס אלא רק מע"מ של 15.5%, לפי דבריך זה לא נכון, אם כן.. איך אפשר לברר בוודאות שאין/יש מכס?
התקשרתי למכס בת"א ובחיפה, אבל אין קול ואין עונה
התקשרתי למכס בת"א ובחיפה, אבל אין קול ואין עונה