שאלה לפני רכישת PS3
תראו הלחטתי היום בשעה טובה לקנות PS3
בגלל בעיות תקציב אני קונה יד שנייה
למכשיר יש עוד 9 חודשים אחריות והוא PAL 40G
עם 2 משחקים GTAIV וPES09
כל זה ב 2100
עכשיו השאלות שלי הם כאלה
האם המחיר בסדר?
ומה לבדוק לפני שאני קונה את המכשיר שאני ידע שהוא תקין ב100%
בגלל בעיות תקציב אני קונה יד שנייה
למכשיר יש עוד 9 חודשים אחריות והוא PAL 40G
עם 2 משחקים GTAIV וPES09
כל זה ב 2100
עכשיו השאלות שלי הם כאלה
האם המחיר בסדר?
ומה לבדוק לפני שאני קונה את המכשיר שאני ידע שהוא תקין ב100%
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
תוכל להשיג חדש במחיר של 2100 ש"ח,
http://start.zap.co.il/models.aspx?Sog= ... 884=303892
http://start.zap.co.il/models.aspx?Sog= ... 884=303892
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
המחיר באמת יקר מאוד ליד שנייה.
לגבי בדיקה, פשוט תשחק זמן מה באיזשהו משחק, זה מהות המכשיר ואם זה עובר בהצלחה המכשיר תקין.
לגבי בדיקה, פשוט תשחק זמן מה באיזשהו משחק, זה מהות המכשיר ואם זה עובר בהצלחה המכשיר תקין.
מה שאתה הראתה לי זה 40G NTSC וזה PAL
ודבר שני יש למכשיר עוד 9 חודשים אחריות
ו2 משחקים
והוא גם מביא לי את זה אם הקופסא ספרים והכל וכבל HDMI
אז מה אתם אומרים לקנות ?
ולגבי הבדיקה ,מספיק לשחק איתו וזהוא חוץ מזה לא לעשות כלום כמו אינטרנט וכל מיני דברים מהסוג הזה
(ואם המחיר הזה לא שווה כמה כן שווה ל מוצר שציינתי אם כל הדברים ואחריות לעוד 9 חודשים)
ו2 משחקים
אז מה אתם אומרים לקנות ?
ולגבי הבדיקה ,מספיק לשחק איתו וזהוא חוץ מזה לא לעשות כלום כמו אינטרנט וכל מיני דברים מהסוג הזה
(ואם המחיר הזה לא שווה כמה כן שווה ל מוצר שציינתי אם כל הדברים ואחריות לעוד 9 חודשים)
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
לשיקולך כמובן.TomerTzi כתב:מה שאתה הראתה לי זה 40G NTSC וזה PAL
ו2 משחקים
אז מה אתם אומרים לקנות ?
(ואם המחיר הזה לא שווה כמה כן שווה ל מוצר שציינתי אם כל הדברים ואחריות לעוד 9 חודשים)...
אם זה כולל כבל + 2 משחקים אז זה מחיר סביר. למרות שאתה יכול לנסות להוריד אותו קצת.
אתה יכול למצוא קונסולה חדשה במחיר דומה. את שלי (Pal 40 giga) קניתי ב 2300 שח עם אחריות של ישפאר - מוצר חדש באריזה מחנות ברמת גן. לא כלל כבל ומשחקים.
אם המכשיר תקין ויש אחריות ואתה מעוניין בו - תתחדש
נערך לאחרונה על ידי nadavck ב 23/12/2008 15:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Huber
- חבר במועדון HT

ההבדל היחיד בין NTSC ל PAL הוא בניגון דיסקים/סרטים. משחקים עובדים על 2 הקונסולות. אם קריטי לך להשכיר/לרכוש סרטים עם תרגום בעיברית אתה חייב PAL, אם לא - אין הבדל.
קופסא סדגורה משנה מה בדיוק? כבלים גם ככה נהוא אמור לתת לך וכבל HDMI עולה 40 שח. משחק יד שנייה עולה 100 שח ככה שזה "צ'ופר" של 200 שח בהנחה שהמשחקים מעניינים אותך.
יקר ליד שנייה איך שלא תסובב את זה.
קופסא סדגורה משנה מה בדיוק? כבלים גם ככה נהוא אמור לתת לך וכבל HDMI עולה 40 שח. משחק יד שנייה עולה 100 שח ככה שזה "צ'ופר" של 200 שח בהנחה שהמשחקים מעניינים אותך.
יקר ליד שנייה איך שלא תסובב את זה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
3nadavck כתב:לשיקולך כמובן.TomerTzi כתב:מה שאתה הראתה לי זה 40G NTSC וזה PAL
ו2 משחקים
אז מה אתם אומרים לקנות ?
(ואם המחיר הזה לא שווה כמה כן שווה ל מוצר שציינתי אם כל הדברים ואחריות לעוד 9 חודשים)...
אם זה כולל כבל + 2 משחקים אז זה מחיר סביר. למרות שאתה יכול לנסות להוריד אותו קצת.
אתה יכול למצוא קונסולה חדשה במחיר דומה. את שלי (Pal 40 giga) קניתי ב 2300 שח עם אחריות של ניופאן - מוצר חדש באריזה מחנות ברמת גן. לא כלל כבל ומשחקים.
אם המכשיר תקין ויש אחריות ואתה מעוניין בו - תתחדש...
אחריות של ניופאן או של ישפאר?
בעיקרון אם האחריות של ישפאר - אז תראה מה המחירים בשוק של מכשיר עם אחריות של ישפאר. ותוריד לכל הפחות איזה 500 ש"ח משהו כזה לדעתי
עם כל הכבוד למשחקים - אפשר להביא משחק בסביבות ה-200 ש"ח בלבד.
אז תחשוב לבד מה כדאי לך.
- Huber
- חבר במועדון HT

כבר ראינו יותר מפעם אחת מה שווה האחריות של ישפאר - לא משהו שצריך לקחת בחשבון.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
קניתי חדש בזמנו בניו יורק ב-1800 ש"ח דגם 80G
הייתי אומר 1500 ש"ח ומטה ליד שניה..
הייתי אומר 1500 ש"ח ומטה ליד שניה..
- Huber
- חבר במועדון HT

אם אתה חושב שכ 500 ש"ח הנחה על יד שנייה זה מקובל עליך - סבבה. הרבה פה חושבים שלא כנראה.
אני גם חיפשתי ביד 2, לצערי כל האנשים שמה חיים בסרט הולווידי שהם ימחרו מעל 2000 ש"ח קונסולה שנמצאת בשימוש חצי שנה, בגלל שהם קנו אותה בזמנו ב-3000+ הם רוצים לקבל עליה מחיר שהיום יש אפילו בחנויות - אם תשאל אותי, אני לא מציע לך לקנות מיד 2 כל עוד המחיר לא יורד מ-1800 ש"ח.
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
האמת, נושא התמכור ביד2 הוא באמת מוזר. אנשים אכן חיים בסרטים. זה חוצה קטגוריות, אני רואה את זה בעיקר במשחקים ביד שניה.
אני מציע לך לייבש אותו קצת. תגיד לו שאתה מוותר אם הוא לא מוריד את המחיר למחיר ראלי ותן לו את המספר שלך.
האנשים כאן צודקים, במחיר הזה תמיד תמצא יד2, תגיד לו שאתה רציני, מוכן לבוא ולקחת את המכשיר, אבל שיוריד...
המחיר צריך להיות על פי ערך המוצר "היום" ולא ביום שהוא קנה אותו.
אני מציע לך לייבש אותו קצת. תגיד לו שאתה מוותר אם הוא לא מוריד את המחיר למחיר ראלי ותן לו את המספר שלך.
האנשים כאן צודקים, במחיר הזה תמיד תמצא יד2, תגיד לו שאתה רציני, מוכן לבוא ולקחת את המכשיר, אבל שיוריד...
המחיר צריך להיות על פי ערך המוצר "היום" ולא ביום שהוא קנה אותו.
אני מסכים איתכם ב 100% אבל כאשר כולם שמה מוכרים במחירים שתוספת של כ500 שקל נקבל מכשיר חדש אז אין לי איתו כוח מיכוח,יש לי רעיון אחר לא יודע אם זה יעבוד כדי לעורר את האתר הזה נשתיל שמה מודעה PS3 ב 1700 שקל אולי מישו היתעורר שמה
500 ש"ח, על מה אתה מדבר? היום אתה קונה PS3 חדש דנדש מחנות ב-2100 ש"ח לגרסת ה-40GB עם אחריות לשנה, וה-80GB ב-2370 ש"ח.TomerTzi כתב:אני מסכים איתכם ב 100% אבל כאשר כולם שמה מוכרים במחירים שתוספת של כ500 שקל נקבל מכשיר חדש אז אין לי איתו כוח מיכוח,יש לי רעיון אחר לא יודע אם זה יעבוד כדי לעורר את האתר הזה נשתיל שמה מודעה PS3 ב 1700 שקל אולי מישו היתעורר שמה...
תעשה את החישוב לבד, ואל תתלהב ממשחק אחד או שנים שמציעים לך.
אני גם במצב שלך, אבל אני מתכוון להזמין מאיביי, חסרה לי אינופרמציה לגבי המיסים ואני ישר מזמין.
אתה יכול להוציא באיביי את ה-PS3 ב-1600 לא כולל מיסים, אם אין מכס ויש רק מע"מ, אז כל הסיפור לא יעלה יותר מ-1900 ש"ח, וזה כולל מע"מ ועוד כל מיני מיסים שונים ומשונים של הדואר וכ'ו.. בקיצור, משתלם מאוד!