חדש בפורום . צריך עזרה בבקשה בבחירת אוזניוצ.
שלום לכולם . אני חדש פה בפורום , ואני מחפש אוזניות בתווך המחירים 1500-1600 שקל , האם אני יכול להשיג אוזניות טובות במחיר זה ?
בכל מקרה , תשלחו לי בבקשה לינקים לחנויות בארץ שמוכרות את האוזניות שאתם ממליצים עליהם .
נ.ב - אני ממש לא מבין כלום בתחום אז אני אשמח אם תסבירו לי קצת . מה שכן הוא שאני עד היום לא הרגשתי שאני באמת שומע במשהו אכותי, לכן מאוד מיותר לי אם האוזניות שאני יכול לרכוש ב15000-1600 הם לא מצוינות .
תודה רבה לעוזרים.
בכל מקרה , תשלחו לי בבקשה לינקים לחנויות בארץ שמוכרות את האוזניות שאתם ממליצים עליהם .
נ.ב - אני ממש לא מבין כלום בתחום אז אני אשמח אם תסבירו לי קצת . מה שכן הוא שאני עד היום לא הרגשתי שאני באמת שומע במשהו אכותי, לכן מאוד מיותר לי אם האוזניות שאני יכול לרכוש ב15000-1600 הם לא מצוינות .
תודה רבה לעוזרים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
topipi,
יש לנו אוסף די גדול של סקירות על אוזניות שונות - תקליד בחיפוש בעמוד הראשי "אוזניות" (אם או בלי ו הראשונה). תקרא את הסקירות - אני חושב שתמצא שיש לא מעט אפשרויות שיתאימו לך.
יש לנו אוסף די גדול של סקירות על אוזניות שונות - תקליד בחיפוש בעמוד הראשי "אוזניות" (אם או בלי ו הראשונה). תקרא את הסקירות - אני חושב שתמצא שיש לא מעט אפשרויות שיתאימו לך.
שלום לך
כמה שאלות :
עם אילו אוזניות שמעת לפני כן ?
איזה סגנון מוסיקה אתה שומע ?
האם אתה מכוון לסגורות או פתוחות ?
האם יש לך מגבר אוזניות יעודי ? (למה תחבר אותם? ) האם תשקול לרכוש בעתיד ?
אני יכול להוציא מהשרוול כמה אבל שוב זה לא יעזור עד שלא תענה על השאלות הללו
ובטח עד שלא תגש להקשיב להם כדי להבין מה הולך שם .
איכות ללא ספק אתה הולך לקבל .
כמה אופציות :
BEYEDYNAMICS DT 880 עולות בארץ 1690 שח (יש אותם עכשיו במחיר מצויין . מבצע באתר בקרוב)
GRADO SR 225 שח 1190
AKG K501 בסביבות ה 1200 שח
AKG 271S בסביבות ה 1100 שח
סינהייזר HD 590 - שח 1200
סינהייזר HD 595 - שח 1290
בהצלחה .
כמה שאלות :
עם אילו אוזניות שמעת לפני כן ?
איזה סגנון מוסיקה אתה שומע ?
האם אתה מכוון לסגורות או פתוחות ?
האם יש לך מגבר אוזניות יעודי ? (למה תחבר אותם? ) האם תשקול לרכוש בעתיד ?
אני יכול להוציא מהשרוול כמה אבל שוב זה לא יעזור עד שלא תענה על השאלות הללו
ובטח עד שלא תגש להקשיב להם כדי להבין מה הולך שם .
איכות ללא ספק אתה הולך לקבל .
כמה אופציות :
BEYEDYNAMICS DT 880 עולות בארץ 1690 שח (יש אותם עכשיו במחיר מצויין . מבצע באתר בקרוב)
GRADO SR 225 שח 1190
AKG K501 בסביבות ה 1200 שח
AKG 271S בסביבות ה 1100 שח
סינהייזר HD 590 - שח 1200
סינהייזר HD 595 - שח 1290
בהצלחה .
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
השירים שאני שומע הם שירים שקטים : רוק , שנות ה80 שקט , ועוד .בנוסף , אני שומע קצת מאוד טרנסים וראפ.
חשבתי ללכת על הBEYEDYNAMICS DT 880 , אבל מכיוון שאין לי דרך להגיע לירושלים , ואיני רוצה להזמין אותם בגלל שאני לא רוצה שאבא שלי ידע שקניתי אוזניות במחיר כזה . אפשר להשיג אותם במקומות אחרים , יותר באזור תל אביב?
בנוסף יצא לי לדבר עם בן דוד שלי , אלקטרונאי מוסמך , והוא מוכן לבנות לי מגבר לאוזניות . איזה חומרים אני צריך לקנות ? כמה זה יעלה לי ? ומהיכן אפשר לרכוש זאת??
מצטער על השאלות הרבות , תודה מראש .
חשבתי ללכת על הBEYEDYNAMICS DT 880 , אבל מכיוון שאין לי דרך להגיע לירושלים , ואיני רוצה להזמין אותם בגלל שאני לא רוצה שאבא שלי ידע שקניתי אוזניות במחיר כזה . אפשר להשיג אותם במקומות אחרים , יותר באזור תל אביב?
בנוסף יצא לי לדבר עם בן דוד שלי , אלקטרונאי מוסמך , והוא מוכן לבנות לי מגבר לאוזניות . איזה חומרים אני צריך לקנות ? כמה זה יעלה לי ? ומהיכן אפשר לרכוש זאת??
מצטער על השאלות הרבות , תודה מראש .
תתקשר לאורי מירושלים ובקש ממנו עצה אולי הוא יוכל להפנות אותך למקום יותר אסטרטגי מבחינתך .
בקשר למגברי אוזניות ו DIY הנושא סבוך וגדול הסבר קצת על דפי השרשור לא יעשה לזה צדק
תתחיל לבדוק וללמוד ...בכל מקרה אם הקרוב שלך כל כך טוב הוא בטוח ידע איך לבדוק ולעשות בעצמו
למרות שלהיות אלקטרונאי ולהיות מישהו שמסוגל לבנות מגבר בצורה טובה הם שונים .
בהצלחה .
בקשר למגברי אוזניות ו DIY הנושא סבוך וגדול הסבר קצת על דפי השרשור לא יעשה לזה צדק
תתחיל לבדוק וללמוד ...בכל מקרה אם הקרוב שלך כל כך טוב הוא בטוח ידע איך לבדוק ולעשות בעצמו
למרות שלהיות אלקטרונאי ולהיות מישהו שמסוגל לבנות מגבר בצורה טובה הם שונים .
בהצלחה .
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
- AssafAviv
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 936
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
חבל על הכסף שתוציא, מניסיון - לך על -
SONY MDR-V700
http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2170#
קניה טובה ותהנה מהם באחריותי.
SONY MDR-V700
http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2170#
קניה טובה ותהנה מהם באחריותי.
למרות היותי בן 17 אני מאמין שווה להשקיע עבור אוזניות טובות בתקווה שישמרו זמן. כמו כל בן אדם איני בעד בזבוז כסף , אבל אני מאמין שיש הבדל של שמיים וארץ בין שני האוזניות . כרגע יש לי נגן h10 ואוזניות porta pro , ואני מרגיש האיכות אינה מספקת אותי כלל וכלל . לא הזדמן לי עדין להאזין באוזניות יקרות כאלו , אבל אני מודע לכך שאני מאוד רגיש לאיכות הסאונד .
היות ואתם הרבה (מדגיש הרבה ) יותר מנוסים ממני , רוב המשקל של הקניה שלי יתבסס על הדעות שלכם . אני אשמח להקשיב לעצותיכהם המנוסות.
תודה רבה .
היות ואתם הרבה (מדגיש הרבה ) יותר מנוסים ממני , רוב המשקל של הקניה שלי יתבסס על הדעות שלכם . אני אשמח להקשיב לעצותיכהם המנוסות.
תודה רבה .
- AssafAviv
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 936
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
מניסיון זה אומר שיש לי את האוזניה ואני מרוצה עד הגג.. ושהיו לי אוזניות של אולפנים גם לפנייה כמו ה-
AKG-K240 STUDIO MONITOR
ואת הסוני - V6 המפורסמות של פעם, ו.. ואללה ומהסוני הMDR-700 אני הכי מרוצה מבחינת סאונד וגם מבחינת ווליוםםם חופשי ובאס והכל צליל טבעי אמיתי .. חיי!! כדאי מאוד גם היא מאוד זולה יחסית לביצועים שלה... המחיר מבייש את המוצר אשכרה
AKG-K240 STUDIO MONITOR
ואת הסוני - V6 המפורסמות של פעם, ו.. ואללה ומהסוני הMDR-700 אני הכי מרוצה מבחינת סאונד וגם מבחינת ווליוםםם חופשי ובאס והכל צליל טבעי אמיתי .. חיי!! כדאי מאוד גם היא מאוד זולה יחסית לביצועים שלה... המחיר מבייש את המוצר אשכרה
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
combina22,
שיגעת את הבנאדם. עכשיו הוא כבר לא יודע מה לעשות.
אם אין לך מה להגיד עדיף שלא תגיד...
הבחור ביקש אוזניות בסדר גודל של 1600 ש"ח. אם יש לך נסיון (זאת אומרת ששמעת בעבר) עם אוזניות
בסדר גודל כזה - תן חוות דעת.
אם לא - אל תתן. עד כדי כך פשוט.
שיגעת את הבנאדם. עכשיו הוא כבר לא יודע מה לעשות.
אם אין לך מה להגיד עדיף שלא תגיד...
הבחור ביקש אוזניות בסדר גודל של 1600 ש"ח. אם יש לך נסיון (זאת אומרת ששמעת בעבר) עם אוזניות
בסדר גודל כזה - תן חוות דעת.
אם לא - אל תתן. עד כדי כך פשוט.
Good advise $5, me shut up $10
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
Topipi,
אני אנסה לעשות סדר בבלאגן שנוצר.
דבר ראשון אני ממליץ לך לא להתייחס לתגובות של COMBINA22, הן לא מקצועיות ולא רציניות.
דבר שני, הכלל הכי חשוב הוא: ללכת ולשמוע, אנחנו יכולים להכווין אותך לאוזניות ששווה ללכת ולשמוע, אבל מי שיחליט בסוף הוא אתה, והאוזניים שלך בלבד !
למה אתה שואל ?
סאונד הוא דבר מאד מאד סובייקטיבי ואישי מסתבר
מה שלאחד ישמע טוב לאחר ישמע גרוע בהרבה מאד מקרים.
מה שכן יש אנשים שחושבים שאוזניות מסויימות מתאימות לסוג מסויים של מוזיקה
למשל סנהייזר: סאונד רגוע ו LAID BACK
גראדו: סאונד מהיר" ובפנים שלך"מפורטות/בהירות
ממליץ לך ללכת ולשמוע את כל הדגמים שאביעד המליץ לך עליהם הוא יודע מה שהוא אומר
מקווה שעשיתי קצת סדר בראש שלך.
נ.ב ברוך הבא לאתר: מצטער על הארנק שלך
אני אנסה לעשות סדר בבלאגן שנוצר.
דבר ראשון אני ממליץ לך לא להתייחס לתגובות של COMBINA22, הן לא מקצועיות ולא רציניות.
דבר שני, הכלל הכי חשוב הוא: ללכת ולשמוע, אנחנו יכולים להכווין אותך לאוזניות ששווה ללכת ולשמוע, אבל מי שיחליט בסוף הוא אתה, והאוזניים שלך בלבד !
למה אתה שואל ?
סאונד הוא דבר מאד מאד סובייקטיבי ואישי מסתבר
מה שלאחד ישמע טוב לאחר ישמע גרוע בהרבה מאד מקרים.
ממליץ לך ללכת ולשמוע את כל הדגמים שאביעד המליץ לך עליהם הוא יודע מה שהוא אומר
מקווה שעשיתי קצת סדר בראש שלך.
נ.ב ברוך הבא לאתר: מצטער על הארנק שלך
לא ממש ברור לי מאיפה הקביע על סנהייזר אתה נשמע מאוד החלטי אז תן לי לערער על הקביעה שלך .The-Fox כתב:Topipi,
...
בחנתי גם גראדו וגם סנהייזר ולטעמי הסנהייזר היו מדהימים יחסית לגראדו שנשמעו אנימיים לחלוטין (עם הסדרות היותר יקרות).
פרט נוסף שעליך לקחת בהשוואה הם האוזניה הינה אוזנייה פתוחה או סגורה.
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
Metheny,
זה הרי בדיוק הטענה של THE-FOX, כלומר שלכל אחד יש טעם אחר ולכן חשוב לצמצם את המבחר לטובים ביותר בקטגוריות ואז ללכת ולשמוע ולברר מה מתאים לך יותר.
topipi,
אני שוב ממליץ לעבור על המאמרים (עשה חיפוש בעמוד הראשי לפי מפתח "אוזניות").
זה הרי בדיוק הטענה של THE-FOX, כלומר שלכל אחד יש טעם אחר ולכן חשוב לצמצם את המבחר לטובים ביותר בקטגוריות ואז ללכת ולשמוע ולברר מה מתאים לך יותר.
topipi,
אני שוב ממליץ לעבור על המאמרים (עשה חיפוש בעמוד הראשי לפי מפתח "אוזניות").
שלום לכולם ,
היום אני הולך לשמוע את ה hd590 ו hd595 של סנייזר . שתי שאלות לי אליכם:
1 האם הם נחשבות אוזניות טובות?
2. אוזניות עם אום גבוהה יותר ישמעו טוב יותר עם הגברה מאשר אוזניות עם אום נמוך יותר?
דרך עגב, אני הולך לשמוע את האוזניות בתוכי - www.tuki.co.il . יש עוד אוזניות שרצוי שאני אשמע שם ?
תודה רבה .
היום אני הולך לשמוע את ה hd590 ו hd595 של סנייזר . שתי שאלות לי אליכם:
1 האם הם נחשבות אוזניות טובות?
2. אוזניות עם אום גבוהה יותר ישמעו טוב יותר עם הגברה מאשר אוזניות עם אום נמוך יותר?
דרך עגב, אני הולך לשמוע את האוזניות בתוכי - www.tuki.co.il . יש עוד אוזניות שרצוי שאני אשמע שם ?
תודה רבה .