בקשר לשיטת HDCP

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
נעול
רמיג פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני צריך עזרה בבקשה,
בהסתמך בזה שלפי החוק של מדינת ישראל אין חוק שקובע שכל עקיפת העתקת הגנה זו עבירה,
מה שקרה לי זה ככה,
אני הצטרפתי לשירות של YES של HD
ועשיתי שירות של YES MAX HD
אחרי שבועיים הממיר הקלטה הזה התקלקל ולא רצו לתת לי כתחליף ממיר מקליט,נתנו לי במקום זה ממיר בלי הקלטה,עברו כמה ימים ועדיין אין לי את הממיר הקלטה,
ואני מרגיש כואב בלב על שעכשיו אפילו שאני משלם על שירות הקלטה,אני לא רשאי להקליט,
ולכן אני מבקש לדעת באם זה אפשרי,איך עוקפים את מנגנון הגנת העתקה של HDCP?
אם צריך אני מוכן לשאת בתוצאות הכעס של חברת השידור YES ,הרי בכל זאת אני התכוונתי להשתמש בשיורת ההקלטה אבל YES לא רוצה לתת לי מכשיר הקלטה חילופי,
וזה מה זה מעצבן שבאמצע צפיה בסרט פתאום צריך שירותים או שצריך לקבל שיחה חשובה מהדודה,זה פשוט הורס את כל החשק לצפות בזה,
אז מי יוכל בבקשה לעזור לי?
או שאין לי ברירה ועליי לבטל את שירות הHD,
כדי כמו קודם להקליט דרך כרטיס טלוויזיה במחשב?
בחברת YES הנציג שרות אמר לי שמבחינת ההסכם התקשרות אם יש לי אפשרות להקליט לשימוש עצמי,אני לא עובר על החוק,
אז אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה,

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

עשית שירות של yesMax HD ? על מי בדיוק אתה עובד ? אין ממיר yesMax HD וחבל שאתה גורם להטעיה מאוד גדולה בפורום.

אין דרך לעקוף HDCP. זהו תקן שנועד להגן על תכנים שמועברים בצורה דיגיטלית. בשביל זה הוא נועד, שלא יוכלו להקליט בצורה דיגיטלית ללא מכשיר הקלטה עם כניסת HDMI שתומך ב- HDCP (שלא קיים) או ממיר מקליט (שעדיין נמצא בפיתוח).

בעיקרון, הקלטה לשימוש עצמי בלבד אינה עבירה כלשהי. הפצת ההקלטה ברבים עם או בלי גביית כסף היא בהחלט עבירה.

ד"א, פתיחת יותר משם משתמש אחד בפורום הזה הוא עבירה על תקנון הפורום, רמיאב (או עכשיו רמיג).

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78862
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 786 פעמים
קיבל תודות: 5391 פעמים

שליחה #3 

רמיג,

אין ליס ממיר מקליט עדיין.

יתכן שחזרת בזמן כמה חודשים. תזכיר לי לפתוח מחדש את השרשור כשליס יהיה ממיר כזה ותחזור לזמן ההווה...

:)

נעול

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”