אין סאונד במחשב כשהוא מחובר לטלויזיה דרך HDMI
היי,
אני מחבר מחשב לטלויזיה באמצעות כבל HDMI, הבעיה היא שכאשר הטלויזיה מחוברת (גם אם היא כבויה) אין סאונד דרך יציאת הרמקולים של המחשב עצמו, ורק כאשר מנתקים את כבל ה HDMI מהטלויזיה יש שוב סאונד דרך המחשב עצמו.
המחשב הוא intel dual core כרטיס קול מובנה של realtek, וכרטיס מסך ATI HD4850, מערכת ההפעלה היא windows xp pro.
אני מחבר מחשב לטלויזיה באמצעות כבל HDMI, הבעיה היא שכאשר הטלויזיה מחוברת (גם אם היא כבויה) אין סאונד דרך יציאת הרמקולים של המחשב עצמו, ורק כאשר מנתקים את כבל ה HDMI מהטלויזיה יש שוב סאונד דרך המחשב עצמו.
המחשב הוא intel dual core כרטיס קול מובנה של realtek, וכרטיס מסך ATI HD4850, מערכת ההפעלה היא windows xp pro.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא ניתן בווינדוס להפעיל בו זמנית יציאה דיגיטלית (HDMI) ויציאה אנלוגית (Line Out).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש פתרון הרבה יותר אלגנטי בשבילך: חבר את ה-Line Out במקביל לכניסת האודיו האנלוגית של המסך ולרמקולים של המחשב.
אם תביא צילום של הפאנל האחורי של החיבורים של הטלוויזיה שלך, או לינק למדריך למשתמש שלה, נוכל להגיד לך בדיוק איך לחבר הכל.
אם תביא צילום של הפאנל האחורי של החיבורים של הטלוויזיה שלך, או לינק למדריך למשתמש שלה, נוכל להגיד לך בדיוק איך לחבר הכל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בשביל רמקולים מעפאנים של טלוויזיה? ממש אין בזה יתרון גדול, למעט אולי כבל יחיד במקום שני כבלים...
היתרון הגדול מגיע לידי ביטוי כשאתה מחבר את ה-HDMI דרך רסיבר קולנוע ביתי, שמחובר ל-5.1 או 7.1 רמקולים. במקרה כזה כמובן גם תיפתר בעיית הרמקולים למחשב ע"י זה שתחבר אותם ל-Line Out שיש ברסיבר אחרי הפענוח של האודיו ב-HDMI במקום ישירות למחשב, ואז לא תהיה לך את בעיית המיתוג.
היתרון הגדול מגיע לידי ביטוי כשאתה מחבר את ה-HDMI דרך רסיבר קולנוע ביתי, שמחובר ל-5.1 או 7.1 רמקולים. במקרה כזה כמובן גם תיפתר בעיית הרמקולים למחשב ע"י זה שתחבר אותם ל-Line Out שיש ברסיבר אחרי הפענוח של האודיו ב-HDMI במקום ישירות למחשב, ואז לא תהיה לך את בעיית המיתוג.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זה בעצם אומר שבכל מקרה עליך להעביר כבל אודיו בודד בין חדר המחשב לחדר הטלוויזיה יחד עם כבל ה-HDMI.
צר לי, לא ידוע לי פתרון אחר לעניין.
צר לי, לא ידוע לי פתרון אחר לעניין.