פלאגין מומלץ לסדרות טלויזיה עבור VMC
- BlueStreak
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
התוסף הזה מחייב התקנה של MyMovies, לא?
- BlueStreak
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
יפה. שווה בדיקה.
,תוכל בבקשה להסביר מעט על התוסף הזה? מה הוא עושה בדיוק?Ambious כתב:משתמש בו באדיקות, עובד גם עובד...
זה תוסף שמתלבש על הVMC ? כמו MY MOVIES? מה הוא עושה בעצם?
בלינק שנתת זה רק פורום - לא ראיתי תמונות דוגמא וכאלה....
תוכל להרחיב בבקשה?
תודה:)
- Ambious
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
זה מוסיף ממשק חדש ל- Browsing בין סרטים ותוכניות טלוויזיה, כשהוא מציד מידע, תמונות, פוסטרים, וכו' על כל סדרה או סרט שהוא מוצא בספריה שהגדרתם לו.
זה ממש נוח וממש הופך את חווית השימוש ב- VMC להרבה יותר נוחה וקלה.
זה ממש נוח וממש הופך את חווית השימוש ב- VMC להרבה יותר נוחה וקלה.
תוכנה מעולה
תודה על המידע, התקנתי והתוכנה הזו ממש פצצה.
מראה את הסרטים ואת הסדרות טלוויזיה בצורה מאוד מאורגנת ויפה. אין ספק ששדרוג משמעותי ל VMC
3 שאלות:
1. האם יש אפשרות לראות גם את הרייטניג של כל סרט?
2. התוכנה מושכת יפה את הפוסטרים של הסדרות, אך עוד לא הצלחתי לגרום לה למשוך את התקציר של כל פרק ופרק, מישהו יודע איך עושים זאת?
3. נראה שהתוכנה שאבה את כל המידע על הסרטים מ My Movies שמותקן אצלי. מאיפה היא תשאב סרטים עתידיים והאם אפשר לעדכן את מקור ההורדה?
מראה את הסרטים ואת הסדרות טלוויזיה בצורה מאוד מאורגנת ויפה. אין ספק ששדרוג משמעותי ל VMC
3 שאלות:
1. האם יש אפשרות לראות גם את הרייטניג של כל סרט?
2. התוכנה מושכת יפה את הפוסטרים של הסדרות, אך עוד לא הצלחתי לגרום לה למשוך את התקציר של כל פרק ופרק, מישהו יודע איך עושים זאת?
3. נראה שהתוכנה שאבה את כל המידע על הסרטים מ My Movies שמותקן אצלי. מאיפה היא תשאב סרטים עתידיים והאם אפשר לעדכן את מקור ההורדה?
יש לי גם בעיה..... בחלק מהתיקיות הוא מזהה את כל הסרטים בחלק לא....
יש לי
e\movies\drama
e:\movies\action
תחת ACTION הוא מזהה הכי בלי בעיה
תחת DRAMA
למרות שיש 3 תקיות עם 3 סרטים הוא לא מזהה אותם , רק סרט אחד וישר מפעיל אותו?
מישהו יכול לעזור?
יש לי
e\movies\drama
e:\movies\action
תחת ACTION הוא מזהה הכי בלי בעיה
תחת DRAMA
למרות שיש 3 תקיות עם 3 סרטים הוא לא מזהה אותם , רק סרט אחד וישר מפעיל אותו?
מישהו יכול לעזור?
- Ambious
- חבר פעיל מאוד

הורדתם את גרסה 2.0.4 או אחת מגרסאות 1.X?
גרסאות 2.0 ומעלה מותקנות בתפריט TV AND MOVIES כי זה התפריט הראשי אז הגישה מהירה יותר לשם.
בכל מקרה, אלה שאלות ששווה לשאול בפורומים שלהם, אולי הם יודעים יותר טוב ממני.
אצלי זה מחולק פשוט ל- Movies ול - TV Shows, ואם רוצים לסנן לפי ז'אנר יש אפשרות מובנית בתוכנה.
וכן, זה משתמש במידע של My Movies, אבל לא חייבים להשתמש ב- My Movies, גרסאות 2.0 ומעלה יודעות למשוך את המידע לבד, ואם לא אפשר להשתמש בתוכנות שעושות את זה לבד כמו Salaami movie organizer ו- TV Scout (שגרסה עתידית שלה גם תדע למשוך מידע לסרטים)
גרסאות 2.0 ומעלה מותקנות בתפריט TV AND MOVIES כי זה התפריט הראשי אז הגישה מהירה יותר לשם.
בכל מקרה, אלה שאלות ששווה לשאול בפורומים שלהם, אולי הם יודעים יותר טוב ממני.
אצלי זה מחולק פשוט ל- Movies ול - TV Shows, ואם רוצים לסנן לפי ז'אנר יש אפשרות מובנית בתוכנה.
וכן, זה משתמש במידע של My Movies, אבל לא חייבים להשתמש ב- My Movies, גרסאות 2.0 ומעלה יודעות למשוך את המידע לבד, ואם לא אפשר להשתמש בתוכנות שעושות את זה לבד כמו Salaami movie organizer ו- TV Scout (שגרסה עתידית שלה גם תדע למשוך מידע לסרטים)
כן גם אני הסתדרתי עם התוספים המצויינים שציינת כאן.
הפלאגין הזה ממש מעולה ומעלה את ה VMC רמה.
2 שאלות:
1. אתה מריץ את TvScout (או את אחד הסקריפטים שראיתי שיש מהקבוצה של TvScout) דרך ה -Task Scheduler כדי שיעדכן אוטומטית את הסדרות כל יום?
2. יש דרך להפוך את הכפתור של הוידאו בשלט של MC (השלט שמגיע עם הקיט של PVR-150) כך שילך ישר לפלאגין הזה?
הפלאגין הזה ממש מעולה ומעלה את ה VMC רמה.
2 שאלות:
1. אתה מריץ את TvScout (או את אחד הסקריפטים שראיתי שיש מהקבוצה של TvScout) דרך ה -Task Scheduler כדי שיעדכן אוטומטית את הסדרות כל יום?
2. יש דרך להפוך את הכפתור של הוידאו בשלט של MC (השלט שמגיע עם הקיט של PVR-150) כך שילך ישר לפלאגין הזה?
- Ambious
- חבר פעיל מאוד

1. לא - אני מריץ את TVScout רק כשאני מוסיף תוכניות (וגם אז אני בוחר רק את התיקיה ששמתי בה את הפרקים החדשים, למרות שאפשר להגדיר של יעדכן בכח ואז הוא מדלג מהר על מה שלא צריך עדכון).
2. האמת? אין לי מושג. אני יודע שמישהו כבר שאל את זה פעם בפורום שלהם, אבל לא זוכר מה ענו לו
2. האמת? אין לי מושג. אני יודע שמישהו כבר שאל את זה פעם בפורום שלהם, אבל לא זוכר מה ענו לו