קניתי hd65! המקרן מצוין תודה לכולם, רק שאלה אחת
-
shapiro_guy
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 39
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בקשר לפורמטים:
יש בשלט אופציה ממש נוחה לשנות מ- 16:9 ל- 4:3, אבל כשאני מנגן סרט dvd (שכתוב על העטיפה מאחורה שהוא בפורמט 16:9) הוא לא "נמתח" כשבמקרן הפורמט הוא 4:3, אבל התמונה קטנה מאוד (אני כבר במרק 5 מטרים בערך והגודל עדיין לא כל הקיר...) ויש את שני הפסים השחורים למטה ולמעלה. כשאני משנה ל- 16:9 אין פסים שחורים, אבל כל התמונה נמרחת לצדדים והאנשים "שמנים".
איך אני רואה 16:9 טוב? מה הבעיה? יכול להיות שבמכשיר ה- dvd? (איזשהו lg...)
תודה לכולם!
גיא
יש בשלט אופציה ממש נוחה לשנות מ- 16:9 ל- 4:3, אבל כשאני מנגן סרט dvd (שכתוב על העטיפה מאחורה שהוא בפורמט 16:9) הוא לא "נמתח" כשבמקרן הפורמט הוא 4:3, אבל התמונה קטנה מאוד (אני כבר במרק 5 מטרים בערך והגודל עדיין לא כל הקיר...) ויש את שני הפסים השחורים למטה ולמעלה. כשאני משנה ל- 16:9 אין פסים שחורים, אבל כל התמונה נמרחת לצדדים והאנשים "שמנים".
איך אני רואה 16:9 טוב? מה הבעיה? יכול להיות שבמכשיר ה- dvd? (איזשהו lg...)
תודה לכולם!
גיא
נשמח לשמוע על חווית הקנייה, מאיפה קנית? מחיר (אם אתה רוצה לספר) מול מה השוואת?
מה עם תמונות?
מה עם תמונות?
-
shapiro_guy
-
- חבר שרק התחיל

תודה! הצלחתי לסדר את זה... (בהגדרות של ה- dvd. איזה טמבל אני שלא חשבתי על זה חחח)
יצא לי ממש זול ועדיין אין התקנה. אני אעלה תמונות ופרטים בהמשך
יצא לי ממש זול ועדיין אין התקנה. אני אעלה תמונות ופרטים בהמשך
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
זה בסדר - זה תמיד קורה כשמתקינים משהו חדש - חושבים שאת כל ההגדרות צריך לשנות בו ושוכחים כבר שיש גם בכל שאר המכשירים הגדרותshapiro_guy כתב:תודה! הצלחתי לסדר את זה... (בהגדרות של ה- dvd. איזה טמבל אני שלא חשבתי על זה חחח)
יצא לי ממש זול ועדיין אין התקנה. אני אעלה תמונות ופרטים בהמשך...
תמונות כאמור - ותספר גם כמה עלה ואיך...
-
shapiro_guy
-
- חבר שרק התחיל

תחכה עם הקניה! אני קניתי אותו ממש בזול בסטיראו סטאר בפ"ת. אני אעלה פרטים (מחירים, תמונות וכו') עד יום שישי.