סימולציות של תנועת מטוסים עולמית ואירופית
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73189
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
נראה לי לא ריאלסטי - לפי המפות הדינמיות הללו ניתן להניח שמטוסים טסים זנב לחרטום ברב המקומות 
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
יוצא מהכלל!
huber,
זה באמת נכון במקומות רבים. העניין שמטעה אותך הוא הסקאלות - כדור הארץ גדול בהרבה והמטוסים קטנים בהרבה באופן יחסי מהתמונה. זה גם רץ מהר מאוד...
huber,
זה באמת נכון במקומות רבים. העניין שמטעה אותך הוא הסקאלות - כדור הארץ גדול בהרבה והמטוסים קטנים בהרבה באופן יחסי מהתמונה. זה גם רץ מהר מאוד...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73189
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
ובגלל זה ציינתי שזה לא נראה ריאלסטי. משהו OFF במפות האלו (קנה המידה כפי שציינת כנראה) ועל פניו נראה שהשמיים אמורים להיות צפופים לחלוטין, קרי מטוס מעל מטוס, מתחת למטוס וכו 
Huber,
זה ברור.
אם היו עושים את זה "ריאליסטי" עם מטוסים בקנה מידה אז פשוט לא היית רואה כלום. מה זה עשרות מטרים של מטוס יחסית לכדור הארץ.
אתה אמור להתרשם מהצפיפות היחסית של התעופה בעולם, לא מהמוחלטת. אל תדאג, המטוסים לא מתנגשים באויר כל יום
זה ברור.
אם היו עושים את זה "ריאליסטי" עם מטוסים בקנה מידה אז פשוט לא היית רואה כלום. מה זה עשרות מטרים של מטוס יחסית לכדור הארץ.
אתה אמור להתרשם מהצפיפות היחסית של התעופה בעולם, לא מהמוחלטת. אל תדאג, המטוסים לא מתנגשים באויר כל יום
משה
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
Huber,
אתה לא מאמין כמה שזה נכון.
אמנם המפות פה לא בסקאלה לגדלי המטוסים, אבל אני יכול להגיד לך שכמה שהנתיבים צפופים (יחסית), זה עוד כלום לעומת הצפיפות בכמה CTR בארץ ובעולם ושם באמת תראה מטוס מתחת או מעל למטוס ומטוס מאחורי מטוס...
אתה לא מאמין כמה שזה נכון.
אמנם המפות פה לא בסקאלה לגדלי המטוסים, אבל אני יכול להגיד לך שכמה שהנתיבים צפופים (יחסית), זה עוד כלום לעומת הצפיפות בכמה CTR בארץ ובעולם ושם באמת תראה מטוס מתחת או מעל למטוס ומטוס מאחורי מטוס...