יומיים ליפניי קניית PIONEER 4280XA ויש לי מס' שאלות:
1). אני הולך לחבר אותה למחשב דרך HDMY האם יהיה לי NR(DOT BY DOT)? יש לי כרטיס מסך HD4850 שתומך HDCP ולפי מה שהבנתי הפיונר יעבוד רק אם היציאה היא HDCP נכון?
2). האם הפונקצייה ISF CALIBRATION כזאת חשובה? זה רק עוד אפשרויות כיול או מעבד שמשפר ממש את איכות התמונה? האם שווה להוסיף על זה כסף.
3). הפלזמה תשמש לסרטים דרך מחשב באיכות של לפחות DVDR/HD אז אני לא ממש צריך SCART, עדיין שווה להוסיף כסף ל428XD?
בגדול אני שואל בשתי השאלות האחרונות האם ההבדל באיכות ודגש רק על איכות (לא חשוב לי איזה יציאות ואיזה טיונר דיגיטלי או לא דיגיטלי וכו') קיים או שזה אותו מסך ה428XD רק עם טיונר ויציאות נוספות?
תודה רבה!
2). האם הפונקצייה ISF CALIBRATION כזאת חשובה? זה רק עוד אפשרויות כיול או מעבד שמשפר ממש את איכות התמונה? האם שווה להוסיף על זה כסף.
3). הפלזמה תשמש לסרטים דרך מחשב באיכות של לפחות DVDR/HD אז אני לא ממש צריך SCART, עדיין שווה להוסיף כסף ל428XD?
בגדול אני שואל בשתי השאלות האחרונות האם ההבדל באיכות ודגש רק על איכות (לא חשוב לי איזה יציאות ואיזה טיונר דיגיטלי או לא דיגיטלי וכו') קיים או שזה אותו מסך ה428XD רק עם טיונר ויציאות נוספות?
תודה רבה!
1.למסך הזה יש חיבור למחשב דרך VGA.kosta כתב:1). אני הולך לחבר אותה למחשב דרך HDMY האם יהיה לי NR(DOT BY DOT)? יש לי כרטיס מסך HD4850 שתומך HDCP ולפי מה שהבנתי הפיונר יעבוד רק אם היציאה היא HDCP נכון?
תודה רבה!...
2.לא.
3.שווה בשביל לקבל מכשיר שמיוצר באופן רשמי ביפן.
1. סבבה אני יודע אבל אני מעדיף דרך DVI-HDMI לחבר כי זה יותר איכותי
23. לא הבנתי את התשובה... לפי תשובתך ה4280XA לא מיוצרת ביפן? ניראה לי שכן מיוצרת למה באתר של פיונר ישראל היא נמצאת שם אולי הXG לא מיוצרת ביפן שאני גם בספק אבל הXA כן ביפן, או שאני טועה?
23. לא הבנתי את התשובה... לפי תשובתך ה4280XA לא מיוצרת ביפן? ניראה לי שכן מיוצרת למה באתר של פיונר ישראל היא נמצאת שם אולי הXG לא מיוצרת ביפן שאני גם בספק אבל הXA כן ביפן, או שאני טועה?
התכוונתי ל-XGkosta כתב:1. סבבה אני יודע אבל אני מעדיף דרך DVI-HDMI לחבר כי זה יותר איכותי
23. לא הבנתי את התשובה... לפי תשובתך ה4280XA לא מיוצרת ביפן? ניראה לי שכן מיוצרת למה באתר של פיונר ישראל היא נמצאת שם אולי הXG לא מיוצרת ביפן שאני גם בספק אבל הXA כן ביפן, או שאני טועה?...
אולי מישהו יכול לעשות סדר בבלגן?shurvitz כתב:ל-XA יש סקארט - אם אתה רוצה גם לחבר ממיר, אז זה החיבור המועדף - סקארט RGB...
ה XA וה- XG עולות אותו דבר, כ 9000 ש"ח. (42 אינץ')
ה- XD עולה כ 10000 ש"ח.
מה ההבדל בין השניים הראשונות ואיזה יתרון אם בכלל יש ל XD ?
תודה.
אולי מישהו יכול לעשות סדר בבלגן?
ה- XD עולה כ 10000 ש"ח.
תודה.[/quote]
הXD בעלת USB מגיעה עם סטנד שולחני ועיצוב מלבני עם פינות ישרות
הXA אותם נתונים כמו הXD אך ללא USB ומגיעה עם פינות עגלגלות.
הXG מגיעה ללא סקארטים וללא קומפוננט.
ה- XD עולה כ 10000 ש"ח.
תודה.[/quote]
הXG מגיעה ללא סקארטים וללא קומפוננט.
הXG מגיעה ללא סקארטים וללא קומפוננט.[/quote]
אתה בטוח שכל ההבדל בין XA ל XD הוא בחיבור USB?
לא הגיוני פער של 1000 ש"ח רק על זה.
הXG מגיעה ללא סקארטים וללא קומפוננט.[/quote]
אתה בטוח שכל ההבדל בין XA ל XD הוא בחיבור USB?
לא הגיוני פער של 1000 ש"ח רק על זה.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
ל-XG כן יש קומפוננט ואם אינני טועה אפילו 2.
הנה הבאתי את המפרט של כניסות ה-XG:
הנה הבאתי את המפרט של כניסות ה-XG:
3 כניסות HDMI אחוריות
2 כניסות קומפוננט אחוריות
3 כניסות S-Video או קומפוזיט אחוריות
כניסת S-Video או קומפוזיט צידית
יציאת קומפוזיט אחורית
כניסת מחשב אחורית
יציאת אוזניות
כניסת RF אחורית
רמקולים מובנים...
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
RonenBGU כתב:הXD בעלת USB מגיעה עם סטנד שולחני ועיצוב מלבני עם פינות ישרות
הXG מגיעה ללא סקארטים וללא קומפוננט....
ל XD יש גם טיונר דיגיטלי שלא קיים ב XA. למיטב הבנתי לא רלוונטי בארץ כי הטיונר הדיגיטלי תומך רק ב MPEG2 ואילו השידורים הדיגיטליים שאמורים להיות בארץ ישתמשו ב MPEG4.אתה בטוח שכל ההבדל בין XA ל XD הוא בחיבור USB?
לא הגיוני פער של 1000 ש"ח רק על זה....
מעבר לזה ל XD יש חיישן אור לכיוון אוטומאטי של הטלוויזיה בהתאם לתנאי התאורה של החדר. לא קיים ב XA. יש המעדיפים לא להשתמש באופציה הזו כי הם רוצים שליטה מלאה על הכיוונים של הטלוויזיה ולא רוצים שום מנגנון אוטומאטי שיגיד להם איך התמונה צריכה להיות מכוונת.
לבסוף ב XD יש גם הכנה לכיוון ISF (אני מקווה שאני לא מעוות את השם). הכוונה היא שיש לה תפריטים נוספים שבעזרתם ניתן לבצע כיול מקצועי למסך ע"י מכוון מוסמך ומורשה של ISF. אני לא יודע אם יש מישהו שנותן את השירות הזה בארץ ואם כן כמה זה עולה.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
orenfe כתב:RonenBGU כתב:הXD בעלת USB מגיעה עם סטנד שולחני ועיצוב מלבני עם פינות ישרות
הXG מגיעה ללא סקארטים וללא קומפוננט....ל XD יש גם טיונר דיגיטלי שלא קיים ב XA. למיטב הבנתי לא רלוונטי בארץ כי הטיונר הדיגיטלי תומך רק ב MPEG2 ואילו השידורים הדיגיטליים שאמורים להיות בארץ ישתמשו ב MPEG4.אתה בטוח שכל ההבדל בין XA ל XD הוא בחיבור USB?
לא הגיוני פער של 1000 ש"ח רק על זה....
מעבר לזה ל XD יש חיישן אור לכיוון אוטומאטי של הטלוויזיה בהתאם לתנאי התאורה של החדר. לא קיים ב XA. יש המעדיפים לא להשתמש באופציה הזו כי הם רוצים שליטה מלאה על הכיוונים של הטלוויזיה ולא רוצים שום מנגנון אוטומאטי שיגיד להם איך התמונה צריכה להיות מכוונת.
לבסוף ב XD יש גם הכנה לכיוון ISF (אני מקווה שאני לא מעוות את השם). הכוונה היא שיש לה תפריטים נוספים שבעזרתם ניתן לבצע כיול מקצועי למסך ע"י מכוון מוסמך ומורשה של ISF. אני לא יודע אם יש מישהו שנותן את השירות הזה בארץ ואם כן כמה זה עולה....
טעות .
בבסט ביי פירסמו את הדגם XG
מצורף קישור
http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx? ... 00&lang=he
בבסט ביי פירסמו את הדגם XG
מצורף קישור
http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx? ... 00&lang=he