הי
לאחרונה התקנתי כרטיס wintv pvr 150 במחשב. גם ב sage וgb pvr אני מקבל לרוב תמונה לא בפוקוס ומטושטש ולכרטיס לוקח המון זמן להתכוון בכל פעם שמחליפים ערוץ, מישהו מכיר את הבעיה או מכיר פתרון?
בתודה
zeltak
תמוהנה לא בפוקוס ב win tv 150
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
zeltak ,
באיזה חיבורים אתה משתמש ? כנראה שיש לך ירידה באיכות \
לגבי זמן הכוון , תוכל להסביר טיפה יותר לעומק מה הבעיה?
באיזה חיבורים אתה משתמש ? כנראה שיש לך ירידה באיכות \
לגבי זמן הכוון , תוכל להסביר טיפה יותר לעומק מה הבעיה?
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הי דורון!
תודה על התשובה. דורון אני בספק לגבי הירידה באיכות היות שכאשר אני לוקח את הכבל שמחובר ל wintv ושם אותו בטלוויזיה יש איכות תמונה מצויינת. אני משתמש כאמור בכבלים אנלוגים (ללא ממיר) עם כבל מחברת הכבלים ומחבר אותם הישר מהיציאה מהקיר לכרטיס טלוויזיה. לגבי הזמן כוון בכל פעם שאני עובר ערוץ לוקח לתוכנה (יש לציין שאת כל הבדיקות עשיתי גם ב sage וגם ב gb pvr בשביל לבדוק שזה לא התוכנה) 6-8 שניות להתכוון (זה מתחיל בתמונה בשחור לבן ומטושטש ללא קול) ואז רואים תמונה (אך כמו שציינתי באיכות ירודה ולא בפוקוס). לאחר מכן רואים בסדר עד שאני מכבה את התוכנה ואז התהליך חוזר (לוקח כמה שניות לכוון כל תחנה). אני מצרף למטה נתונים על המחשבת מקווה לשמוע מכולם היות וכרגע כל ההשקעה של הזמן והכסף ב Htpc יורדים לטמיון עקב תמונה גרועה בטלוויזיה (ותלונות מצד אישתי על חוסר יכולת לראות טלוויזיה
)
בתודה מראש
Zeltak
DirectX Version: 4.09.00.0904 (9.0c)
Audio Codec: ffdshow Audio Decoder
Video Codec: MPeg2Dec Filter
CPU Type: Intel Pentium 4 - 1700MHz
Memory: 511 MB
Motherboard: D850MV (Intel Corporation)
TV Card Model: Hauppauge PVR150
Video Card Model: Nvidia Geforce3 (64 MB)
Video Card Resolution: 800x600
תודה על התשובה. דורון אני בספק לגבי הירידה באיכות היות שכאשר אני לוקח את הכבל שמחובר ל wintv ושם אותו בטלוויזיה יש איכות תמונה מצויינת. אני משתמש כאמור בכבלים אנלוגים (ללא ממיר) עם כבל מחברת הכבלים ומחבר אותם הישר מהיציאה מהקיר לכרטיס טלוויזיה. לגבי הזמן כוון בכל פעם שאני עובר ערוץ לוקח לתוכנה (יש לציין שאת כל הבדיקות עשיתי גם ב sage וגם ב gb pvr בשביל לבדוק שזה לא התוכנה) 6-8 שניות להתכוון (זה מתחיל בתמונה בשחור לבן ומטושטש ללא קול) ואז רואים תמונה (אך כמו שציינתי באיכות ירודה ולא בפוקוס). לאחר מכן רואים בסדר עד שאני מכבה את התוכנה ואז התהליך חוזר (לוקח כמה שניות לכוון כל תחנה). אני מצרף למטה נתונים על המחשבת מקווה לשמוע מכולם היות וכרגע כל ההשקעה של הזמן והכסף ב Htpc יורדים לטמיון עקב תמונה גרועה בטלוויזיה (ותלונות מצד אישתי על חוסר יכולת לראות טלוויזיה
בתודה מראש
Zeltak
DirectX Version: 4.09.00.0904 (9.0c)
Audio Codec: ffdshow Audio Decoder
Video Codec: MPeg2Dec Filter
CPU Type: Intel Pentium 4 - 1700MHz
Memory: 511 MB
Motherboard: D850MV (Intel Corporation)
TV Card Model: Hauppauge PVR150
Video Card Model: Nvidia Geforce3 (64 MB)
Video Card Resolution: 800x600