HDX1000 ורשת אלחוטית
-
ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 944
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
מה זה דונגל אלחוטי?toxin כתב:אתה צריך דונגל אלחוטי USB שאותו תשים ב HDX. קח בחשבון שאם תרצה להזרים תוכן של 1080 באלחוטי זה לא ירוץ לך...
חיבור USB שמתחבר לסטרימר ומקבל רשת מהרוטאר?
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
כן
http://www.popcornhour.com/onlinestore/ ... ategory_id
שים לב שעם ראוטר בתקן G כמו שלך לא נראה לי שתצליח להזרים תכני HD.
שים לב שעם ראוטר בתקן G כמו שלך לא נראה לי שתצליח להזרים תכני HD.
-
ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 944
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
יש כזה גם לHDX או שלא משנה איזה חברה לקנות?olorin כתב:כן
שים לב שעם ראוטר בתקן G כמו שלך לא נראה לי שתצליח להזרים תכני HD....
אתה ממליץ להחליף ראוטר? אם כן לאיזה תקן והאם זה ישנה מבחינת הגלישה בבית
תודה
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2079
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
אני זה שמדובר עליו.ronen61 כתב:אני עם רואטר N ודונגל תומך של TP LINK, במרחק של 7 מטר עם קיר בניהם. ועדיין זה מקרטע! !.
החיבור שנראה לי הכי מומלץ זה שימוש ב2 רואטרים בפרוטקול N כמו שעוד אחד עשה פה....
יש לי 2 ראוטרים של EDIMAX שמחוברים אלחוטית, אחת כנקודת גישה ואחד כגשר (מתחבר קווית ל-HDX1000.
החיבור עובד בסה"כ בסדר רוב הזמן. הכוונה היא שזה יכול לעבוד טוב במשך שעה ואז פתאום להתחיל לגמגם. לא ברורה לי הסיבה, ובכל מקרה הגעתי למסקנה שאם רוצים לעשות הזרמה אמינה דרך רשת, רק חיבור קווי הוא 100%.
מכיון שאצלי ה-killer app למרבה הצחוק הוא ניגון DVD ISO לילדים (כרגע כ-50 אימג'ים נדגמו ועוד כ-50 בדרך), אני לא יכול לעבוד עם תשתית שעלולה לגמגם באמצע הנגינה.
מכיון שכך כרגע יש לי דיסק בצוך הסטרימר ובעתיד אבצע "פרויקט" השחלת כבר רשת דרך התשתיות בבית (צינורות הפלסטיק בהם עוברים כבלי הטלוויזיה והטלפון).
שאלת תם שלא ממש קשורה אולי: בהתחלה רציתי לקנות די.וי.די ל 428XD, אבל אני עכשיו די לוטש עיניים לכיוון הסטרימר.
ראשית, אם אפשר לשאול, צריך להזין אותו בתוכן: אז מאיפה אתה לוקחים את התכנים?
כלומר, לקח לי בערך כמה שבועות כדי להוריד למחשב ריפ של בלו-ריי למשל ששקל 14 GB, זה לא ממש נוח...
יש לי רשת G ואני ממש מפסות מהלינקסיז שלי, עכשיו אפשר להחליף אבל אם אני קורא שגם עם N יש קשיים, אז בשביל מה...
מנגד שמעתי מישהו פה בפורום אני חושב שטען שאין שום בעיה עם 720P ברשת G, וממילא הפיוניר היא רק HD רדי, כך ש...
ושאלה אחרונה לישראל, אם אפשר: כמה זמן לקח לך לקבל את הסטרימר שלך, מיום הזמנתו, וכמה עלה כולל הכל?
תודה...
ראשית, אם אפשר לשאול, צריך להזין אותו בתוכן: אז מאיפה אתה לוקחים את התכנים?
כלומר, לקח לי בערך כמה שבועות כדי להוריד למחשב ריפ של בלו-ריי למשל ששקל 14 GB, זה לא ממש נוח...
יש לי רשת G ואני ממש מפסות מהלינקסיז שלי, עכשיו אפשר להחליף אבל אם אני קורא שגם עם N יש קשיים, אז בשביל מה...
מנגד שמעתי מישהו פה בפורום אני חושב שטען שאין שום בעיה עם 720P ברשת G, וממילא הפיוניר היא רק HD רדי, כך ש...
ושאלה אחרונה לישראל, אם אפשר: כמה זמן לקח לך לקבל את הסטרימר שלך, מיום הזמנתו, וכמה עלה כולל הכל?
תודה...
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2079
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
הבהרה:
רשת G פשוט לא מהירה מספיק, נקודה. לרשת עם קצב תאורטי של 54mbps וקצב מעשי של 10 עד 20, אין שום סיכוי להזרים תוכן שיכול להגיע עד 40mbps.
רשת N לעומת זאת, אמורה להיות מהירה מספיק, אבל אצלי אישית היא מגמגמת לפעמים.
זה יכול להיות קשור לסביבה הספציפית שלי (מרחק בין הראוטרים, מספר הקירות ביניהם, מקורות קרינה נוספים בתדרי 2.4GHz וכו') או לראוטרים הספציפיים שלי (אפילו לא חיפשתי עדכון קושחה).
רשת G פשוט לא מהירה מספיק, נקודה. לרשת עם קצב תאורטי של 54mbps וקצב מעשי של 10 עד 20, אין שום סיכוי להזרים תוכן שיכול להגיע עד 40mbps.
רשת N לעומת זאת, אמורה להיות מהירה מספיק, אבל אצלי אישית היא מגמגמת לפעמים.
זה יכול להיות קשור לסביבה הספציפית שלי (מרחק בין הראוטרים, מספר הקירות ביניהם, מקורות קרינה נוספים בתדרי 2.4GHz וכו') או לראוטרים הספציפיים שלי (אפילו לא חיפשתי עדכון קושחה).
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
זה תלוי. כמו שאמרו לך כאן, אם אתה רוצה להזרים תכנים מעל 720P בצורה אלחוטית עם ראוטר תקן G רוב הסיכויים שזה יקרטע קשות (בחוטי לא תהיה בעיה). אני גם חושב שלכונן קשיח יש יתרונות שאחד מהם זה דווקא חוסר התלות בהזרמה מהמחשב לסטרימר.