LBP

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
esloan פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #1 

שלוש שאלות של NOOB:

1. איך משחקים במשחק הזה ONLINE?
2. איך משחקים במשחק הזה SINGLE? הוא תמיד מתחיל לי עם שני שחקנים (אולי בגלל שהוא מזהה את השלט השני??!)
3. איך ניגשים לשלבים מקוונים שאחרים בנו?

תודה, ארז

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #2 

נתחיל מ2:
מפעילים את המשחק עם ג'ויסטיק אחד בלבד מופעל.
עכשיו נעבור ל1:
משתמשים בשלט שבPOD, הולכים לירח השמאלי, מוצאים שם את החברים שמחוברים, ומצטרפים אליהם. לחילופין - בוחרים בכדור הארץ quickplay, וזה מוצא לך אנשים ושלב אקראיים.
3:
אם אתה מחפש שלבים של חבר או משהו כזה, לך לרשימת החברים בירח השמאלי, תבחר בחבר ותוכל לראות את השלבים שהוא בנה, השלבים שהוא אהב ועוד. אם אתה סתם רוצה לראות שלבים שאנשים בנו, זה דרך כדור הארץ, אני לא זוכר את שם האופציה, אבל זה לא play story ולא quickplay, ובטח שלא little big store.

נ.ב
אם כל מה שכתבתי לא נשמע לך מוכר, כנראה שעדיין לא עשית את הקטע הקצר בהתחלה שמראה את כל האנשים שעבדו על המשחק. תסיים אותו ותגיע לPOD, ומשם גם תתחיל בכל פעם שתפעיל את המשחק בהמשך.

esloan פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

ראשית כל, תודה.

נתחיל מ - 2 :) ... איך מתחילים עם גויסטיק אחד בלבד (אל תכסח אותי, אמרתי שאני NOOB ב PS3...). שני השלטים דלוקים, איך אני מנטרל אחד מהם?

לגבי השניים האחרים; הגעתי כבר ל POD. יש לי רק ירח אחד, אין לי אופצית QUICKPLAY. מה לא עשיתי נכון?

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #4 

1) את הפלייסטיישן מדליקים על ידי לחיצה על הכפתור העגול באחד השלטים. אם לא תלחץ על הכפתור העגול גם בשלט השני, יהיה לך רק שלט אחד פועל. אם יש לך שני שלטים פועלים בזמן משחק, תלחץ לחיצה ארוכה על הכפתור העגול ובתפריט שיפתח אחרי כמה שניות תבחר Turn Off Controller.

שני האחרים - אחרי שתסיים את השלבים של המלך יפתחו לך עוד אופציות. השלבים האלה הם בעצם לימוד איך לשחק במשחק.

esloan פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

תודה תודה!

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”