יש רק מנצח אחד! hot hd vs yes hd
-
israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
למטה בסלון-
הדגם sharp ad5e ( hd ready
ובחדר פיליפס 9632
וכמו שאמרתי מקודם שיש לך מכשיר כמו הפיליפס אתה לא יכול להרשות לעצמך לא להיות מחובר לhd/ps3/bluray
זה פשוט ביזבוז ...
באשר לשארפ אם יש לכם מסך סביר שהוא לא באיכות גבוה במיוחד אין מה להתחבר לhd זה ממש מיותר, וההבדלים ממש לא שווים את המחיר המטורף
הדגם sharp ad5e ( hd ready
ובחדר פיליפס 9632
וכמו שאמרתי מקודם שיש לך מכשיר כמו הפיליפס אתה לא יכול להרשות לעצמך לא להיות מחובר לhd/ps3/bluray
זה פשוט ביזבוז ...
באשר לשארפ אם יש לכם מסך סביר שהוא לא באיכות גבוה במיוחד אין מה להתחבר לhd זה ממש מיותר, וההבדלים ממש לא שווים את המחיר המטורף
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
לי עוד לא יצא לעשות את ההשוואה בין טלוויזיית HD READY לטלוויזיית FULL HD שעומדות אחת לצד השנייה ומשדרות את אותו התוכן.
אבל קראתי שמשתמשים פה אמרו שההבדל הוא לא כזה תהומי.
דרך אגב, לי יש בבית טלוויזיית FULL HD של שארפ. חלק מהתכנים הם 720p וחלק אחר 1080p והאמת שדי קשה לי לראות את ההבדל, אם בכלל...
אבל קראתי שמשתמשים פה אמרו שההבדל הוא לא כזה תהומי.
דרך אגב, לי יש בבית טלוויזיית FULL HD של שארפ. חלק מהתכנים הם 720p וחלק אחר 1080p והאמת שדי קשה לי לראות את ההבדל, אם בכלל...
-
israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

הסיבה שרואים הבדל היא לא בגלל הרזולציה!(fhd מול hdr)
אלא בגלל שב99 אחוז מהמקרים המפרט הטכני של מסך הfull hd יותר גבוה מהhd ready, וגם המעבד תמונה,אם הם כבר משקיעים בטלביזיה הם בד''כ עושים אותה גם full.
(מלבד הפלזמותhd כמובן שהם מצוינות גם)
אם תיקח את אותו טלביזיה עם אותו מפרט בדיוק אפילו תיראה יותר טוב בhd ready כי השידור בממיר של הוט ויאס מגיע מקסימום ל720p אפילו אם רשום אחרת!
כוונתי הייתה שלא שווה להתחבר לשידורים אם יש לך טלביזיה בינונית בבית, אלא רק אם יש לך מסך באמת יקר ואיכותי.
סליחה אם הטעתי מישהו
(מלבד הפלזמותhd כמובן שהם מצוינות גם)
אם תיקח את אותו טלביזיה עם אותו מפרט בדיוק אפילו תיראה יותר טוב בhd ready כי השידור בממיר של הוט ויאס מגיע מקסימום ל720p אפילו אם רשום אחרת!
כוונתי הייתה שלא שווה להתחבר לשידורים אם יש לך טלביזיה בינונית בבית, אלא רק אם יש לך מסך באמת יקר ואיכותי.
סליחה אם הטעתי מישהו
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
לפי בדיקה שערכתי בין שני מסכים של אותו יצרן .
בשידור HD שידור של יס המסך שהוא HD REDY נראה יוןתר טוב ממסך FULL HD .
עד שאתה לא רואה את בעיניים את לא מאמין ופה פשוט אין אינטרס לאותו יבואן לחבל במוצר שלו .
לדעתי יש מצב בגלל שרמת השידורים HD בארץ לא מדהימה במיוחד
אז מסכי.HD REDY יתנו תמורה מספקת לכל רמת שידור גם ב BLU - RAY .
בשידור HD שידור של יס המסך שהוא HD REDY נראה יוןתר טוב ממסך FULL HD .
עד שאתה לא רואה את בעיניים את לא מאמין ופה פשוט אין אינטרס לאותו יבואן לחבל במוצר שלו .
לדעתי יש מצב בגלל שרמת השידורים HD בארץ לא מדהימה במיוחד
אז מסכי.HD REDY יתנו תמורה מספקת לכל רמת שידור גם ב BLU - RAY .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
אז בכמה האיכות ב hd hot פחות טובה מ hd yes ? יש לי פלזמה 42 ואני מרוצה מהאיכות בyes, אבל מהמחיר והתוכן לא. אני מעדיף עוד ספורט מוזיקה במקום סרטים וסדרות. אני רק תוהה איזו מין איכות יש ב hd hot. אין לי אפשרות לבדוק בעצמי. האם ההבדל באיכויות באמת משמעותי? עד כמה? איך זה בא לידי ביטוי?
-
israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

דיברתי גם על האיכות
האיכות תמונה של yes בשידורי hd היא יותר טובה.
אבל אתה מקבל תמונה פחות טובה בשידורים של ערוצים מסחרים.
אבל אתה מקבל תמונה פחות טובה בשידורים של ערוצים מסחרים.
חברים יקרים:
השידורים של YES ב SD באמצעות ממיר ה HD בלתי ניתנים לצפייה!!! רואים מטושטש מאוד!
לגבי שידורי ה HD יש בעיית סינכרון תמונה / קול.
חבל ש YES לא מודים שיש להם בעיה ומנסים בכל צורה לשכנע אותי שהם בסדר.
לגבי שידורי ה SD בממיר ה YESMAX שלהם אין לי מידע.
מה עושים? אני תקוע עם שרות שאין לו מענה, אני מרגיש שאני מדבר עם תקליט כל הזמן. אין עם מי לדבר!!!
לצורך העניין ברשותי Panasonic PV80 בגודל 50 אינץ'
תודה
דרור
מה עושים? אני תקוע עם שרות שאין לו מענה, אני מרגיש שאני מדבר עם תקליט כל הזמן. אין עם מי לדבר!!!
תודה
דרור
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
לדעתי, הדבר הנכון ביותר לעשות כעת הוא לחכות לגרסת תוכנה חדשה שאמורה לרדת בקרוב לממיר ה- HD ואמורה לפתור אחת ולתמיד את בעיית איכות התמונה ב- SD. לגבי ה- lypsinc אני לא יודע - אבל אם yes מודעים לבעיה, אני מאמין שהם כנראה יפתרו אותה גם כן.dror3332 כתב:חברים יקרים:
תודה
דרור...
כמה בקרוב ? לא ידוע, אבל זה אמור לקרות פלוס-מינוס עם השקת ה- MaxHD.
אני לא מסכים עם הסקירה כאן
ליס יש מבחר מצומצם משל הוט בערוצי HD.
בערוץ 500 שודרו כל הזמן גם סדרות לצד סרטי הקולנוע בHD . אני ראיתי בקיץ , אבודים אחים ואחיות וגריק בHD שם בערוץ. בימים אלה הם משקיעים בעיקר בסרטים כי בראשית יולי הם מעלים ערוץ סדרות HD חדש ובו יהיה ריכוז של כל הסדרות החדשות רק באיכות HD.
לגבי HDVOD - לא מסכים לחלוטין. אנחנו צופים שם בחינם בהמון תכנים. יש שם שתי סדרות של הביביסי כמו "כדור הארץ" שצולמה כולה לראשונה במצלמות HD ורואים שם דברים שלא ראו בחיים בסרטי טבע. גם מייקל פאלין מטייל באירופה היא סידרה מעולה ובאיכות תמונה מדהימה. יש כרגע גם הופעות חיות בדולבי סראונד מבית MTV ועוד תכני HD והכל חינם.
לגבי VOOM - ערוץ יחידי שכולו מצולם בHD . לא אפסקייל ולא בטיח. יש שם דברים שקשורים לליף סטייל החל מקפיצה חופשית ממצוקים ועד שיבוט אגרטלים
מבחינת איכות תמונה מדהימה ואגב יש כבר תרגום עברי.
ויש כמובן ערוצים נוספים כמו MTVHD חדש טרי מאירופה באיכות מעולה , ערוץ האופנה וערוצי נשיונל וספורט שניים.
בקיצור לדעתי יש תכנים טובים מאד ומגוונים כולל בהזמנה כשבא לך ובחינם , ככה שזה די כיף. אני התחברתי בקיץ למבצע האולימפידה ואני מרוצה למדי.
בערוץ 500 שודרו כל הזמן גם סדרות לצד סרטי הקולנוע בHD . אני ראיתי בקיץ , אבודים אחים ואחיות וגריק בHD שם בערוץ. בימים אלה הם משקיעים בעיקר בסרטים כי בראשית יולי הם מעלים ערוץ סדרות HD חדש ובו יהיה ריכוז של כל הסדרות החדשות רק באיכות HD.
לגבי HDVOD - לא מסכים לחלוטין. אנחנו צופים שם בחינם בהמון תכנים. יש שם שתי סדרות של הביביסי כמו "כדור הארץ" שצולמה כולה לראשונה במצלמות HD ורואים שם דברים שלא ראו בחיים בסרטי טבע. גם מייקל פאלין מטייל באירופה היא סידרה מעולה ובאיכות תמונה מדהימה. יש כרגע גם הופעות חיות בדולבי סראונד מבית MTV ועוד תכני HD והכל חינם.
לגבי VOOM - ערוץ יחידי שכולו מצולם בHD . לא אפסקייל ולא בטיח. יש שם דברים שקשורים לליף סטייל החל מקפיצה חופשית ממצוקים ועד שיבוט אגרטלים
ויש כמובן ערוצים נוספים כמו MTVHD חדש טרי מאירופה באיכות מעולה , ערוץ האופנה וערוצי נשיונל וספורט שניים.
בקיצור לדעתי יש תכנים טובים מאד ומגוונים כולל בהזמנה כשבא לך ובחינם , ככה שזה די כיף. אני התחברתי בקיץ למבצע האולימפידה ואני מרוצה למדי.
Re: אני לא מסכים עם הסקירה כאן
off כתב:ליס יש מבחר מצומצם משל הוט בערוצי HD.
לגבי VOOM - ערוץ יחידי שכולו מצולם בHD . לא אפסקייל ולא בטיח. יש שם דברים שקשורים לליף סטייל החל מקפיצה חופשית ממצוקים ועד שיבוט אגרטליםמבחינת איכות תמונה מדהימה ואגב יש כבר תרגום עברי.
בקיצור לדעתי יש תכנים טובים מאד ומגוונים כולל בהזמנה כשבא לך ובחינם , ככה שזה די כיף. אני התחברתי בקיץ למבצע האולימפידה ואני מרוצה למדי....
יש לי הוט HD ולדעתי ביס יש יותר מבחר...
יש כרגע ערוץ שמשדר סרטים וסדרות ( עלק סדרות אולי סידרה וחצי..) שמשדר רק מ 1700 עד 0200 בבוקר לעומת זאת ביס כרגע יש ערוץ סרטים וערוץ נוסף סדרות HD שמשדרות הרבה יותר שעות ביממה.
VOD צומצם לגמרי ואין כבר את התוכניות שאמרת כמו של פאלין וסרטי הטבע...( ו VOD זה לא בחינם אגב...)
ערוץ VOOM תמונה איכותית ורק חלק מתורגם לעברית ובסך הכל אין מה לראות בערוץ הזה.
ערוץ יורוספורט ממש מיותר ואין מה לראות שם למרות שאני חובב ספורט( האוליפיאדה נגמרה מזמן) וערוץ האופנה זה בכלל בדיחה מיותרת.
לגבי העתיד בקרוב מאוד יס יספקו MAXHD שתוכל להקליט תכני HD ומדברים כבר בקרוב על תוספות של ערוץ סדרות וסרטים נוספים באיכות HD ...
כך שאני עדיין טוען שהוט מפגר מאחור לעומת יס לגבי HD .
Re: אני לא מסכים עם הסקירה כאן
אני ממש לא מסכים איתך.off כתב:ליס יש מבחר מצומצם משל הוט בערוצי HD.
לגבי VOOM - ערוץ יחידי שכולו מצולם בHD . לא אפסקייל ולא בטיח. יש שם דברים שקשורים לליף סטייל החל מקפיצה חופשית ממצוקים ועד שיבוט אגרטליםמבחינת איכות תמונה מדהימה ואגב יש כבר תרגום עברי.
בקיצור לדעתי יש תכנים טובים מאד ומגוונים כולל בהזמנה כשבא לך ובחינם , ככה שזה די כיף. אני התחברתי בקיץ למבצע האולימפידה ואני מרוצה למדי....
מבחינת סרטים וסדרות התוכן של HOT עלוב למדי.
ב-VOD התחלתי לצפות בחלק מהסדרות שאתה מדבר עליהן אבל Planet Earth למשל ירדה מה-VOD משום מה. על סרטים ב-VOD בכלל אין מה לדבר - היו משהו כמו 5-6 סרטים שלא התחלפו מאז שקיבלנו את השירות לפני משהו כמו חודשיים. במקום להוסיף סרטים הם רק מבטלים תכנים ועכשיו נשארו ב-VOD שני סרטים בלבד ב-HD, ואין את Planet Earth שהתכוונתי לראות. המצב דומה בערוץ ה-16:9 ב-VOD עם מבחר מצומצם מאוד, ובפריים טיים של ערוץ 500 יש בעיקר סרטים שלא שמעתי עליהם בכלל (ואני מחשיב את עצמי לחובב קולנוע).
מאוד לא מומלץ למי שמתעניין בסרטים/סדרות.
בכלל נראה לי שהתכנים והערוצים בהוט הם די מצחיקים, בייחוד בפסח שלא הגדילו את היקף ותוכן השידורים... מזה אני ממש לא מרוצה.
לפחות בהוט יש סדרה ישראלית ב HD - תמרות עשן, מתחיל כמו טווין פיקס הישראלי (אני עדיין באמצע העונה הראשונה).
לפחות בהוט יש סדרה ישראלית ב HD - תמרות עשן, מתחיל כמו טווין פיקס הישראלי (אני עדיין באמצע העונה הראשונה).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים