יש רק מנצח אחד! hot hd vs yes hd
-
israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
עברתי לאחורנה מyes hd להוט hd ברשותי מסך פיליפס 9632 ואלה ממצאיי:
קודם כל אני חייב להגיד שהתחברות לhd מאוד מיותרת היום ומומלצות רק לחובבי הז'נאר ובעלי מסכי הפרמיום, לדוגמא חיבור הממיר למסך hd ready של שארפ שברשותי הניב תוצאה שלא השאירה אותי המום בלשון המעטה והמחיר הגבוה 55 שקל לחודש בשני החברות פשוט לא שווה את מספר התכנים המצומצם, ואת השיפור הלא משמעותי באיכות התמונה(במסך הזה ספציפי וכמותו).
בפיליפס המסך היקר שברשותי כאמור זה סיפור אחר, עומק התמונה והתלת מימד כל כך טוב שממש גורם לך להישאב לתוך התמונה ולהרגיש מה זה hd אמיתי ,אין ספק שאם יש לכם מסך יקר בבית ההרגשה היא כאילו הוצאת את הג'יפ לטיול בשטח או במילים אחרות השקעת כל כך הרבה בג'יפ לא תיצא איתו מהעיר? ...
תכנים:שני החברות מתהדרות בחמישה ערוצים .
לyes יש ערוץ סרטים מצוין ועדכני שמציג סרטים חדשים כמעט כל סופשבוע במהלך השבוע הסרטים לרוב הינם להיטים שעברו שידרוג hd, שזה גם נחמד מאוד, מי לא היה רוצה ליראות פארק היורה בhd?
,ערוץ סרטים נוסף הוא ערוץ mgmhd שמציג סרטים קלאסים, הערוץ הזה קצת מוזר כיוון שרוב הסרטים בשחור לבן, התמונה מבריקה יותר אבל בטח שלא מרגישה כמו תמונת hd קשה לי להאמין שיש לערוץ הזה קהל גדול אבל עדיף מכלום..
הערוץ השלישי וההיתרון הבולט של יאס מבחינת תכנים הוא ערוץ הסדרות, כל הסדרות הינם סדרות חדשות ומצליחות כמו הפמליה,צהוב,האנטומיה של גריי, העשב של השכן ועוד רבים,האיכות היא מדהימה כיוון שהסדרות כולן מהשנה שנתיים האחרונות..לכן הם לרוב גם מצולמות ערוכות ומתואמות ל hd.
מבחינת לופ, ההרגשה ביאס שיש מספיק תכנים ככה שאתה לא רואה את אותו דבר כל הזמן..
שני הערוצים הנוספים נשוניל ג'יאוגרפיק וספורט 5 קיימות גם בהוט אז אין מה להרחיב עליהם.
ועכשיו להוט, ההיתרון הבולט של הוט הוא כמובן hot hd vod אבל כרגע הוא פשוט לא אטרקטיבי מספיק מספר הסרטים שם מאוד מצומצם כרגע וכדאי לחכות שזה יגיע לערוץ הסרטים שלהם במקום להזמין, מה גם שממש מעצבן שהם מבקשים כסף כדי להזמין סרט..סליחה? לא שילמתי מספיק?..אך אם כל זה אין להתעלם מהפוטנציאל האדיר של הנושא הזה ויש לקחת את זה כשיקול.
ערוץ הסרטים של הוט דוגל בגישה שונה מיאס במקום ללכת על שוברי קופות הם הולכים על סרטים חדשים, שצולמו בhd אפילו אם הם לא מוצלחים במיוחד, ככה מצאתי את עצמי צופה במהומה בשנחאי, סרט אקשן סיני עתיר אפקטים, אבל לא בדיוק עלילתי וקורע לב,או פנטזיות לכל המשפחה על משחק קלפים שיצא משליטה.
סדרות פשוט לא קיימות באיכות hd, והדיבורים על הכנסת סדרות לאותו ערוץ של סרטי היי דפנישן נישמע לי מטופש, ודבר שיצמצם אפילו עוד את התכנים והגיוון. חיסרון נוסף הוא שערוץ הסרטים של הוט מתחיל רק ב1700 בערב בעוד שיאס מתחיל באיזור 12 בצהריים.
מה גם שמבחינת לופים אותם תכנים חוזרים אל עצמם יותר בהוט.
הוט מציגה את יורו ספורט בhd וערוץ אמ טי וי hd .
יורו ספורט hd זה בדיוק מה שמשודר ביורו ספורט בממיר שלכם רק באיכות יותר גבוהה חבל שהקרטל של ערוץ הספורט ההישראלי,וחברת צ'רלטון מונע מאיתנו לקבל תכנים מעניינים שם.
ערוץ mtvhd לרוב מציג וידיאו קליפים ללא הפסקה..והופעות חיות,בקליפים קשה ליראות הבדל,ספק אם יש.אבל ללא ספק ההופעות באיכות גבוהה מאוד נותנים חוויה אחרת, הערוץ הזה עדיין לא מלוטש מספיק ונדיר ליראות בו באיכות גבוהה לכן אני נותן לו ציון נמוך.
שני הערוצים הנוספים שמייחדים את הוט הם voom וfashion tv ומיותר לציין שאם אין לך דאנס בר הם ממש מיותרים, voom הוא מן ערוץ תרבות ופנאי אמריקאי בלי תרגום..איך מכנים בלינצ'סים? אנשים שאוספים אגרטלים? ועוד דברים שאני לא כלכך מתחבר עליהם.
וfashion tv טוב בזה צופים נערים מתבגרים שאין להם גישה לאינטרנט, אני חושב.
סיכום-אין ספק שמבחינת תכנים הוט צריכה לעבור דרך ארוכה, של כמה שנים אפילו להגיע לרמה של יאס, אבל ההיגיון אומר שהvod מנבא עתיד טוב להוט ומבחינת פוטנציאל ועוד כמה שנים נקווה שפחות הם יכולים לשלוט, כרגע ללא עוררין יאס פשוט יותר טוב.
איכות צפייה-
אין לי הרבה מה להרחיב פה כי גם אין לי את הכלים להסביר למה ואיך(או את הכוח)? אבל הממצאים הם כאלה..מבחינת איכות ממיר hd הממיר של יאס מפיק תמונת hd יותר טובה, אבל ברגע כשמגיעים לsd התוצאה מתהפכת, ואת ההבדל בעיקר בערוצים המסחרים רואים ובגדול, אין ספק שלהוט יש תמונת sd יותר טובה מיאס, ואם רוב הצפייה שלך היא בערוץ 10 יכול להיות שזה משהו שתיקח בחשבון.
לכן בגדול אם אתם רוצים להנות מחווית hd אמיתית התחברו ליאס, אבל אם רוב הצפייה שלכם היא בטלוויזיה רגילה,ואולי סרט שבועי התשובה הטובה בשבילכם היא הוט.
תשובה תמידית שנאמרת בפורם הזה היא, תלוי מה הצרכים שלכם.
קודם כל אני חייב להגיד שהתחברות לhd מאוד מיותרת היום ומומלצות רק לחובבי הז'נאר ובעלי מסכי הפרמיום, לדוגמא חיבור הממיר למסך hd ready של שארפ שברשותי הניב תוצאה שלא השאירה אותי המום בלשון המעטה והמחיר הגבוה 55 שקל לחודש בשני החברות פשוט לא שווה את מספר התכנים המצומצם, ואת השיפור הלא משמעותי באיכות התמונה(במסך הזה ספציפי וכמותו).
בפיליפס המסך היקר שברשותי כאמור זה סיפור אחר, עומק התמונה והתלת מימד כל כך טוב שממש גורם לך להישאב לתוך התמונה ולהרגיש מה זה hd אמיתי ,אין ספק שאם יש לכם מסך יקר בבית ההרגשה היא כאילו הוצאת את הג'יפ לטיול בשטח או במילים אחרות השקעת כל כך הרבה בג'יפ לא תיצא איתו מהעיר? ...
לyes יש ערוץ סרטים מצוין ועדכני שמציג סרטים חדשים כמעט כל סופשבוע במהלך השבוע הסרטים לרוב הינם להיטים שעברו שידרוג hd, שזה גם נחמד מאוד, מי לא היה רוצה ליראות פארק היורה בhd?
,ערוץ סרטים נוסף הוא ערוץ mgmhd שמציג סרטים קלאסים, הערוץ הזה קצת מוזר כיוון שרוב הסרטים בשחור לבן, התמונה מבריקה יותר אבל בטח שלא מרגישה כמו תמונת hd קשה לי להאמין שיש לערוץ הזה קהל גדול אבל עדיף מכלום..
הערוץ השלישי וההיתרון הבולט של יאס מבחינת תכנים הוא ערוץ הסדרות, כל הסדרות הינם סדרות חדשות ומצליחות כמו הפמליה,צהוב,האנטומיה של גריי, העשב של השכן ועוד רבים,האיכות היא מדהימה כיוון שהסדרות כולן מהשנה שנתיים האחרונות..לכן הם לרוב גם מצולמות ערוכות ומתואמות ל hd.
שני הערוצים הנוספים נשוניל ג'יאוגרפיק וספורט 5 קיימות גם בהוט אז אין מה להרחיב עליהם.
ועכשיו להוט, ההיתרון הבולט של הוט הוא כמובן hot hd vod אבל כרגע הוא פשוט לא אטרקטיבי מספיק מספר הסרטים שם מאוד מצומצם כרגע וכדאי לחכות שזה יגיע לערוץ הסרטים שלהם במקום להזמין, מה גם שממש מעצבן שהם מבקשים כסף כדי להזמין סרט..סליחה? לא שילמתי מספיק?..אך אם כל זה אין להתעלם מהפוטנציאל האדיר של הנושא הזה ויש לקחת את זה כשיקול.
ערוץ הסרטים של הוט דוגל בגישה שונה מיאס במקום ללכת על שוברי קופות הם הולכים על סרטים חדשים, שצולמו בhd אפילו אם הם לא מוצלחים במיוחד, ככה מצאתי את עצמי צופה במהומה בשנחאי, סרט אקשן סיני עתיר אפקטים, אבל לא בדיוק עלילתי וקורע לב,או פנטזיות לכל המשפחה על משחק קלפים שיצא משליטה.
סדרות פשוט לא קיימות באיכות hd, והדיבורים על הכנסת סדרות לאותו ערוץ של סרטי היי דפנישן נישמע לי מטופש, ודבר שיצמצם אפילו עוד את התכנים והגיוון. חיסרון נוסף הוא שערוץ הסרטים של הוט מתחיל רק ב1700 בערב בעוד שיאס מתחיל באיזור 12 בצהריים.
יורו ספורט hd זה בדיוק מה שמשודר ביורו ספורט בממיר שלכם רק באיכות יותר גבוהה חבל שהקרטל של ערוץ הספורט ההישראלי,וחברת צ'רלטון מונע מאיתנו לקבל תכנים מעניינים שם.
ערוץ mtvhd לרוב מציג וידיאו קליפים ללא הפסקה..והופעות חיות,בקליפים קשה ליראות הבדל,ספק אם יש.אבל ללא ספק ההופעות באיכות גבוהה מאוד נותנים חוויה אחרת, הערוץ הזה עדיין לא מלוטש מספיק ונדיר ליראות בו באיכות גבוהה לכן אני נותן לו ציון נמוך.
שני הערוצים הנוספים שמייחדים את הוט הם voom וfashion tv ומיותר לציין שאם אין לך דאנס בר הם ממש מיותרים, voom הוא מן ערוץ תרבות ופנאי אמריקאי בלי תרגום..איך מכנים בלינצ'סים? אנשים שאוספים אגרטלים? ועוד דברים שאני לא כלכך מתחבר עליהם.
סיכום-אין ספק שמבחינת תכנים הוט צריכה לעבור דרך ארוכה, של כמה שנים אפילו להגיע לרמה של יאס, אבל ההיגיון אומר שהvod מנבא עתיד טוב להוט ומבחינת פוטנציאל ועוד כמה שנים נקווה שפחות הם יכולים לשלוט, כרגע ללא עוררין יאס פשוט יותר טוב.
איכות צפייה-
אין לי הרבה מה להרחיב פה כי גם אין לי את הכלים להסביר למה ואיך(או את הכוח)? אבל הממצאים הם כאלה..מבחינת איכות ממיר hd הממיר של יאס מפיק תמונת hd יותר טובה, אבל ברגע כשמגיעים לsd התוצאה מתהפכת, ואת ההבדל בעיקר בערוצים המסחרים רואים ובגדול, אין ספק שלהוט יש תמונת sd יותר טובה מיאס, ואם רוב הצפייה שלך היא בערוץ 10 יכול להיות שזה משהו שתיקח בחשבון.
לכן בגדול אם אתם רוצים להנות מחווית hd אמיתית התחברו ליאס, אבל אם רוב הצפייה שלכם היא בטלוויזיה רגילה,ואולי סרט שבועי התשובה הטובה בשבילכם היא הוט.
תשובה תמידית שנאמרת בפורם הזה היא, תלוי מה הצרכים שלכם.
נערך לאחרונה על ידי israeli1948 ב 22/12/2008 14:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78837
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
לי יש הוט. אני מסכים לכל מילה . מבחינת תכנים כמעט ואין לי מה לראות. אם יס יתחילו לשווק גם את היס מקס HD ניראה לי שאעבור ליס. אגב מדוע החלטת לעבור בין החברות?
-
israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

חח הייתי צריך לירשום את זה בהתחלה..
בד''כ שאתה עובר חברה הם מציעים לך ממיר hd חינם לשנה.
חוץ מזה היה השיקול של הטריפל טלפון,אינטרנט..ונישאר טלביזיה.
חוץ מזה היה השיקול של הטריפל טלפון,אינטרנט..ונישאר טלביזיה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מסכים - בהחלט - אין בזה צורך
יחד עם זאת - לא ברור לי איך ולמה קבעת שאין סדרות ב HD? "סדרות פשוט לא קיימות ב HD" - על מה אתה מדבר???? בארה"ב רוב הסדרות - לפחות העיקריות משודרת ב HD.
ומה שכן ח'ח' על ההשקעה בביקורת
יחד עם זאת - לא ברור לי איך ולמה קבעת שאין סדרות ב HD? "סדרות פשוט לא קיימות ב HD" - על מה אתה מדבר???? בארה"ב רוב הסדרות - לפחות העיקריות משודרת ב HD.
ומה שכן ח'ח' על ההשקעה בביקורת
-
israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- RUJI
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 816
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- יצירת קשר:
דבר ראשון אני רוצה להודות לך על האשכול הזה שפתחת משום שעכשיו הבהרת פה לאנשים טוב מאוד מי המנצח מבין החברות.
וגם לתכנים שמשודרים בהם.
בכל אופן דעתי תמיד הייתה לחכות, אני עדיין מחכה ליום שבו כל בית יקבל סיב אופטי ובו נקבל קו טלפון, אינטרנט מהיר וטלויזיה.
היום הזה קרוב עם ההגעה של רשת ה-NGN.
וביחד עם כניסה של עוד ועוד חברות לתחום הטלויזיה והתקשורת בארצנו.
לי אישית לא נראה משתלם לשלם כסף על 2-4 ערוצים שמשודרים ב-HD.
קצב ההטמעה בארץ הוא איטי מאירופה וארה"ב אבל אני מאמין שתוך שנה-שנתיים ננצח ונגיע לפסגה ונתחיל להינות קצת מהטכנולוגיה הקיימת בעולם שלנו כבר שנים.
וגם לתכנים שמשודרים בהם.
בכל אופן דעתי תמיד הייתה לחכות, אני עדיין מחכה ליום שבו כל בית יקבל סיב אופטי ובו נקבל קו טלפון, אינטרנט מהיר וטלויזיה.
היום הזה קרוב עם ההגעה של רשת ה-NGN.
וביחד עם כניסה של עוד ועוד חברות לתחום הטלויזיה והתקשורת בארצנו.
לי אישית לא נראה משתלם לשלם כסף על 2-4 ערוצים שמשודרים ב-HD.
קצב ההטמעה בארץ הוא איטי מאירופה וארה"ב אבל אני מאמין שתוך שנה-שנתיים ננצח ונגיע לפסגה ונתחיל להינות קצת מהטכנולוגיה הקיימת בעולם שלנו כבר שנים.
שלום,
ברצוני להתייחס למשפט "במהלך השבוע הסרטים לרוב הינם להיטים שעברו שידרוג hd". לא ברורה לי הכוונה. כל סרט קולנוע (לדעתי מ-50 השנים האחרונות אם לא יותר) הוא באיכות HD ואפילו טובה יותר. הרזולוציה של פילים 35 מ"מ, שבו מצולמים רוב הסרטים היא גבוהה ביותר. החיסרון היחיד של הפילים היא בעמידותו, הצבעים דוהים במשך הזמן, וכן מתווספים ליכלוכים ורעשים על הסרט, אבל הרזולוציה היא עדיין גבוהה מ-HD.
אורן
ברצוני להתייחס למשפט "במהלך השבוע הסרטים לרוב הינם להיטים שעברו שידרוג hd". לא ברורה לי הכוונה. כל סרט קולנוע (לדעתי מ-50 השנים האחרונות אם לא יותר) הוא באיכות HD ואפילו טובה יותר. הרזולוציה של פילים 35 מ"מ, שבו מצולמים רוב הסרטים היא גבוהה ביותר. החיסרון היחיד של הפילים היא בעמידותו, הצבעים דוהים במשך הזמן, וכן מתווספים ליכלוכים ורעשים על הסרט, אבל הרזולוציה היא עדיין גבוהה מ-HD.
אורן
החיסרון לא כל כך משמעותי כי אפשר לעשות עותקים חדשים מהנגטיבים שנשמרים בתנאים מיוחדים.orennahum כתב:שלום,
אורן...
- oferlaor
- מנהל

orennahum
אני חושב שהוא מדבר על כך שהאיכות היא פחות ממה שהורגלנו אליו בשנה האחרונה.
MGM HD אינם עושים UPSCALE לתכני SDTV, עד כמה שאני ראיתי.
אני חושב שהוא מדבר על כך שהאיכות היא פחות ממה שהורגלנו אליו בשנה האחרונה.
MGM HD אינם עושים UPSCALE לתכני SDTV, עד כמה שאני ראיתי.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
מה שתארת לא נקרא לופ.shooli כתב:אתה רוצה להגיד לי שבהוט עושים אפילו יותר לופים לפחות תוכן?
אני לא מבין איך זה אפשרי... גם ככה ב-Yes יש משהו כמו סדרה אחת או שתיים
וזוג סרטים אחד ביום, בערך חמישה סרטים בשבוע....
לופ זה לקחת את אותו תוכן ולשדר אותו אינספור פעמים בתקופה קצרה.
מה שאתה מתאר נקרא שידור חוזר.
לכל סרט יש 2 שידורים חוזרים במהלך 24 שעות.
לכל סדרה יש 5 שידורים חוזרים בשבוע.
ומכיוון שאין מקליט אתה צריך להגיד תודה שיש שידורים חוזרים כי אני רוצה לראות אותך מצליח לראות הכל בלי זה.
הסדרות שמשודרות במהלך השבוע הן בדיוק אותן סדרות ב- SD - רק ב- HD (חוץ משושלת טיודור, שגם מבעוד שבועיים מפנה את משבצת השידור שלה לשידור במקביל לסדרה ב- SD).
הסרטים בסופ"ש הם בדר"כ סרטים שמשודרים במקביל לאחד מערוצי הסרטים ב- SD.
כך שסה"כ זה אותו הדבר כמו ב- SD. ערוצי הסרטים ב- SD לא משדרים בצורה שונה וערוצי הסדרות ב- SD לא משדרים בצורה שונה. זו שיטת השידור ב- yes, והיא דומה מאוד לאיך שמשדרות ספקיות טלוויזיה בארה"ב.
זה שסרט משודר אחרי חודש, חודש וחצי שוב - זה לא נקרא לופ - זה נקרא הקרנה חוזרת.
לשדר סרט פעמיים ב- 3 חודשים זה לא כזה נורא, ולא סופרים את השידורים החוזרים בזה, זה לא נחשב.
זה לא שמשדרים לך את אותם 5-6 סרטים באופן אינסופי, או עונה אחת של סדרה אחת בצורה אינסופית - אלה דוגמאות ללופ.
מעולם לא יצא לי לראות ערוץ בארה"ב שמשדר את "האנטומיה של גריי"
בצורה רצופה למשך שלושה חודשים (ע"ע Yes Stars HD)
ולא, אני לא צריך מקליט, כי ממש אין לי מה להקליט (אני מנוי ל-Yes רק בשביל
הספורט, וקצת מרחם על אלה שמנסים למצוא תוכן בערוצים האחרים)
בצורה רצופה למשך שלושה חודשים (ע"ע Yes Stars HD)
ולא, אני לא צריך מקליט, כי ממש אין לי מה להקליט (אני מנוי ל-Yes רק בשביל
הספורט, וקצת מרחם על אלה שמנסים למצוא תוכן בערוצים האחרים)
- oferlaor
- מנהל

shooli,
כשהסדרות ירוצו במקביל באמת (כי כרגע הם בעיקר ממלאים תוכן) אז תהיה חייב מקליט.
לא יודע אם אתה זוכר אבל בשידורים הראשונים של יס ממש בהתחלה היו שלושה סטים של 8 שעות ששודרו אחד אחרי השני בשביל מי שמקליט ומי שמפספס.
בלי מקליט, אין ברירה אלא לעשות את זה ככה ואפילו הייתי רוצה שהם יעשו שידור נוסף לסרט של יום שישי בערב כי בד"כ אני מתחיל לראות אותו 20 דקות מאוחר מדי...
כשהסדרות ירוצו במקביל באמת (כי כרגע הם בעיקר ממלאים תוכן) אז תהיה חייב מקליט.
לא יודע אם אתה זוכר אבל בשידורים הראשונים של יס ממש בהתחלה היו שלושה סטים של 8 שעות ששודרו אחד אחרי השני בשביל מי שמקליט ומי שמפספס.
בלי מקליט, אין ברירה אלא לעשות את זה ככה ואפילו הייתי רוצה שהם יעשו שידור נוסף לסרט של יום שישי בערב כי בד"כ אני מתחיל לראות אותו 20 דקות מאוחר מדי...
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
הפתרון האןפטימלי
israeli1948 כתב:עברתי לאחורנה מyes hd להוט hd ברשותי מסך פיליפס 9632 ואלה ממצאיי:
איכות צפייה-
תשובה תמידית שנאמרת בפורם הזה היא, תלוי מה הצרכים שלכם....
הפתרון שלי: YESHD לשידורי HD בלבד ו yesmax לשידורי SD.הטוב מכל
העולמות.למי שיש מסך 16*9,לדעתי hot בכלל לא אופציה.
אם כך,מישהו יודע איך אני משיג עוד ממיר YES MAX בנוסף לממיר- HD אצלי בחדר אם עשינו מבצע של מקס אחד ו-HD אחד וכל הערוצים שנכללים במבצע הזה שלא בדיוק הבנתי איזה מבצע הנציג הרוסי הזה של יס דחף לאמא שלי כשלא הייתי בבית...
אין לי מושג אם הדיל שהוא עשה לנו בכלל משתלם.אבל זאת לא השאלה.
אין לי מושג אם הדיל שהוא עשה לנו בכלל משתלם.אבל זאת לא השאלה.