לא ניתן להכניס קבצי MKV ל-library ב-VMC

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
shlomi79 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 146
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

למישהו יש מושג מדוע אין ה-VMC סורק ספרייה שיש בה ספרייות עם קבצי MKV ? ראיתי את הנאמר כאן בפורמים בנושא אך ללא תשובות. האם משהו נתקל בתופעה וגם הצליח לפתור אותה?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

מה הכוונה ל"סריקה"? אם, למשל, כל הסרטים שלך הם תחת D:\Video (כולל תת-תיקיות), האם הוספת את D:\Video כמקור לוידאו?
איך אתה מנסה לעיין בתיקיות? האם אתה הולך ל-Video Library ואז נכנס לתיקייה המתאימה (למשל, Video\Series\Heroes), או שהתיקייה לא מוצגת כלל?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

shlomi79 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

בניתי ספריה שנקראת video ומתחתיה ספריות רבות עם שמות הסרטים שבכל ספריה נמצאים 3 קבצים הסרט.mkv התרגום.srt ו-folder.jpg. לאחר מכן אני מנסה להוסיף את ספריית video ל-VMC עם כל תת הספריות אך ה-VMC אינו מוצא את הקבצים ומכניסם ל-VIDEO ב-VMC.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #4 

נסה לשים באחת התיקיות קובץ AVI.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #5 

עוד משהו: כשאתה נכנס ל-Video, אתה לא אמור לראות את הסרטים עצמם אלא רק את התיקיות בהן הם נמצאים. מה בעצם קורה? אתה נכנס ל-Video, ואתה רואה מסך ריק?

shlomi79 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

לא רואים בכלל את ספריית VIDEO, נסיתי להכניסלהכניס את ספריית VIDEO תחת ספריית VMC לצורך העניין ואז רואים את ספריית VMC ונכנסים דרכה לקבצים. לסיכום המבנה: c:\video\seret לא עובד והמבנה c:\vmc\video\seret עובד אך צריך לעבור ספרייה נוספת בדרך לסרט.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #7 

כלומר - אתה נכנס ל-Video Library, ואתה רואה שם רק את התיקייה VMC, למרות שהוספת את C:\video?
נשמע לי מוזר. יכול להיות שהוא לא מרשה כפילויות של תיקיות?

shlomi79 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

לא קראת נכון את המסקנה שלי מההודעה הלפני האחרונה. אין ה-VMC רואה את כל הסרטים הנמצאים בספריות תחת c:/video

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #9 

אם כך, אז זה נשמע כמו פעולה תקינה - כלומר צריך להיכנס לתיקייה בה נמצא הסרט. בניגוד ל-XBMC, שעושה סריקה על כל הקבצים ומציג להם Fan Art, "מניפה" וכו, ה-VMC הוא מאוד Straight Forward - אתה פשוט מעיין בתיקיות שסידרת בעצמך, וכמובן צריך להיכנס לתיקייה בה נמצא הסרט.
אצלי, למשל, סידרתי את הסרטים כך: כל הסרטים נמצאים ב-D:\Video\Movies, ובתוך התיקייה הזו יש עבור כל סרט 3 קבצים:
Movie.avi/mkv
Movie.srt
Movie.jpg

כאשר מגיעים עם ה-VMC לתיקייה של Movies, רואים אייקון בודד עבור כל סרט, שמתנגן בלחיצה עליו.

בתיקייה אחרת, של הסדרות, יצרתי תיקייה עבור כל סדרה, ושמתי רק תמונה עבור התיקייה בשם Folder.jpg.

audigy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 185
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #10 

נתקלתי בבעיה דומה לשלך כאשר המדיה סנטר לא מבטל ספריות או קבצים שהסרתי או הוספתי הפתרון גש ללוח הבקרה לאפשריות תיקייה או folder options ותוריד אהוי show hidden files or folders גש לתיקייה C:\Users\user\AppData\Local\Microsoft\Media Player\ כאשר איפה שמופיע user
יכול להיות שם אחר מחק משם את הקבצים localmls 1 2 3 4 ו-wmpfolders זה יאפס לך
התיקיות של המדיה סנטר וה-media player אבל אין לך מה לדאוג ה-data base של ספריות הבסיס יבנה מחדש רק תצטרך להוסיף מחדש תיקיות אחרות שסרקת.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”