השואה בין דגמים 32"
מתוך חיפוש עלו מספר דגמים:
PANASONIC LE8 - מחיר בזאפ 3135
SHARP D44 - מחיר בזאפ 3380
SAMSUNG 32AV450 - מחיר בזאפ 3180
סוני - KDL-32S4000 - בסביבות ה3500 מחיר.
הצרכים הם לרוב סרטים, יס מקס וממיר של HD - למרות שדיברתי עם יס ויש להם ממיר חדש של יס מקס שתומך בHD (או שזה 2 הממירים) החברה דיברה איתם...
וDVD.
אין משחקים או דברים מהסוג הזה.
מרחק צפיה הוא כמטר וחצי, לא בתלייה, יש חשיבות לאיכות, היות והמערכת מסביב היא 8.1 של בוס.
כרגע די נעול על הסמסונג.
מה אתם אומרים ?
PANASONIC LE8 - מחיר בזאפ 3135
SHARP D44 - מחיר בזאפ 3380
SAMSUNG 32AV450 - מחיר בזאפ 3180
סוני - KDL-32S4000 - בסביבות ה3500 מחיר.
הצרכים הם לרוב סרטים, יס מקס וממיר של HD - למרות שדיברתי עם יס ויש להם ממיר חדש של יס מקס שתומך בHD (או שזה 2 הממירים) החברה דיברה איתם...
וDVD.
אין משחקים או דברים מהסוג הזה.
מרחק צפיה הוא כמטר וחצי, לא בתלייה, יש חשיבות לאיכות, היות והמערכת מסביב היא 8.1 של בוס.
כרגע די נעול על הסמסונג.
מה אתם אומרים ?
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
במידה ומעבר אוטומטי בין 16:9 ל- 4:3 או 4:3 Wide חשוב לך תהיה חייב להתמקד על דגם עם כניסת scart.
בנוסף, במידה ואתה מחבר ממיר רגיל - ללא HDMI ורוכש דגם ללא scart אז כנראה שתרצה להשקיע עוד כמה שקלים על Transcoder במקום להסתפק בחיבור s-video.
בנוסף, במידה ואתה מחבר ממיר רגיל - ללא HDMI ורוכש דגם ללא scart אז כנראה שתרצה להשקיע עוד כמה שקלים על Transcoder במקום להסתפק בחיבור s-video.
מתוך הדגמים הנ"ל יש לך מושג לאיזה דגמים יש יציאת SCART ?
אני לא מכיר את היציאה מהממיר של יס כי הוא עדיין לא ברשותי,
אבל אני מתכנן לחבר את הDVD והמחשב עם HDMI לרסיבר, והרסיבר יהיה מחובר עם HDMI לטלויזיה.
אלא אם כן, יגידו אחרת - החיבור בין הDVD לרסיבר האם יכול להתבצע עם חיבורים אחרים ? אצלי החשיבות הינה לאיכות. זה יכול לחסוך לי כבל HDMI
אני לא מכיר את היציאה מהממיר של יס כי הוא עדיין לא ברשותי,
אבל אני מתכנן לחבר את הDVD והמחשב עם HDMI לרסיבר, והרסיבר יהיה מחובר עם HDMI לטלויזיה.
אלא אם כן, יגידו אחרת - החיבור בין הDVD לרסיבר האם יכול להתבצע עם חיבורים אחרים ? אצלי החשיבות הינה לאיכות. זה יכול לחסוך לי כבל HDMI
או קי, אז לפי מה שהבנתי ליס יש שתי ממירים במידה ורוצים גם יסמקס וגם HD, את הממיר של הHD אני מחבר באמצעות הHDMI, אבל את הממיר של היס מקס, רצוי לחבר עם SCART ?
בנוסף דילוג אוטומאטי בין המסכים יהיה גם עם SCART.
האם יש דרך לעקוף את זה ?
בנוסף דילוג אוטומאטי בין המסכים יהיה גם עם SCART.
האם יש דרך לעקוף את זה ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78807
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
לא מצאתי ספציפית לדגמים הנ"ל - סקירות, יש חו"ד של אנשים מהפורום ? אנשים שייש להם את המסכים הנ"ל, הגיבוש של הדגמים הוא דרך החיפוש באתר. אז תגובות ישנות יש לי.
השאלה אם יש מקום להשוואה בין שתיהן, לדוג' הנקודה שהועלתה בקשר לחיבור לממיר, וההחלפה האוטומטית של הגדלים.
השאלה אם יש מקום להשוואה בין שתיהן, לדוג' הנקודה שהועלתה בקשר לחיבור לממיר, וההחלפה האוטומטית של הגדלים.