שלום.
אני מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתי.
יש לי סמסונג LA46A650
וHTPC עם כרטיס קול מובנה.
אין לי הרבה ידע בנושא כך שאשמח לקבל המלצה...
אולי משהו מורכב כמו זה? http://pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main ... subcatid=8
או להרכיב לבד?
עזרו לי, תודה.
מערכת קולנוע ביתי עד 3.5K
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
במחיר הזה, תתקשה להרכיב משהו איכותי של ממש וההמלצה העיקרית היא להמתין
מערכת מורכבת כמו שהבאת היא סוג של פשרה והבעייה הגדולה היא שאם תרצה לשדרג אפילו רק את הרמקולים - לא תוכל - אתה מקובע למערכת הזו
בנוסף, כמות החיבורים (כניסות) שיש למערכות האלה דלה.
אם זה מספיק לך - סבבה
יש לך לדעתי שתי אופציות -
א. לנסות להשיג ציוד ביד שנייה - שם תוכל להגיע למשהו סביר ככל הנראה.
ב. לצאת לכמה חנויות מתמחות - לחשוב עד כמה אתה יכול למתוח כרגע - או בקרוב - את התקציב - ולשמוע מערכות במחיר הזה.
ג. תשמע גם את המערכת שדברת עליה או דומות - אם בסה"כ - הסאונד נשמע לך טוב (אחרי ששמעת מערכות נוספות כמובן), אתה לא מסוגל להשיג עוד תקציב, ואין לך צורך בהרבה חיבורים (אל תשכח שאתה מן הסתם תרצה לחבר את הHTPC למערכת - ואני לא בטוח שלמערכת יש כניסות מתאימות בכלל) אז אולי בכל זאת תלך על המערכת שהבאת - או מערכת דומה לה
בהצלחה
מערכת מורכבת כמו שהבאת היא סוג של פשרה והבעייה הגדולה היא שאם תרצה לשדרג אפילו רק את הרמקולים - לא תוכל - אתה מקובע למערכת הזו
בנוסף, כמות החיבורים (כניסות) שיש למערכות האלה דלה.
אם זה מספיק לך - סבבה
יש לך לדעתי שתי אופציות -
א. לנסות להשיג ציוד ביד שנייה - שם תוכל להגיע למשהו סביר ככל הנראה.
ב. לצאת לכמה חנויות מתמחות - לחשוב עד כמה אתה יכול למתוח כרגע - או בקרוב - את התקציב - ולשמוע מערכות במחיר הזה.
ג. תשמע גם את המערכת שדברת עליה או דומות - אם בסה"כ - הסאונד נשמע לך טוב (אחרי ששמעת מערכות נוספות כמובן), אתה לא מסוגל להשיג עוד תקציב, ואין לך צורך בהרבה חיבורים (אל תשכח שאתה מן הסתם תרצה לחבר את הHTPC למערכת - ואני לא בטוח שלמערכת יש כניסות מתאימות בכלל) אז אולי בכל זאת תלך על המערכת שהבאת - או מערכת דומה לה
בהצלחה