FULL HD בגודל 32INCH, שווה את ההשקעה?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
tomeryona פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ראיתי שני דגמים,
הראשון הוא Samsung la32a550
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708361

והשני Lg 32lg53fr
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717922

התקציב שלי הוא 3500 ושניהם מעליו, , השאלה היא אם שווה להשקיע בזה בתור השקעה לעתיד (2-3 שנים לפחות) למרות שאין לי כרגע PS3 (יהיה בעתיד מתישהו) מרחק צפיה פחות מ2.5 מטר.
או שעדיף להשאר על la32a450, או 32lg60ur שזולים כמעט ב1000 שקל, אך לא FULL HD (מי עדיף דרך אגב, ראיתי את שניהם אבל לא אחד ליד השני, ואני לא בטוח מה עדיף..)

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #2 

האם שווה להשקיע ב FHD בגודל 32 אינטש ?
תלוי במרחק הצפיה ותלוי בפער המחירים.
אם אתה שואל אותי, 32 אינטש הולך לחדר ילדים או לחדר קטן. בכל מקרה לא לסלון ולכן לא בטוח שהיתי זורק שם את הכסף.
זו דעתי בכל אופן ...
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #3 

חסר המון מדע כדי לענות לך ברצינות. למה המסך ישמש בשנתיים הקרובות?
YES/HOT
DVD
HD

לדעתי 32 קטן מדי. במינימום הייתי לוקח 37". אני רואה ב 42"במרחק דומה.

tomeryona פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

הטלוויזיה לא תהיה לסלון, אלא לחדר השינה שלי, כרגע אני חייל משוחרר טרי שגר בבית ולפחות שנה עד תחילת הלימודים הגבוהים כנראה אשאר פה.. הבדל המחירים הוא 1000 שקל כמעט, התקציב הגבוה שהקצבתי לעצמי היה 3500, שני המסכים שהזכרתי למטה כבחירה הראשונה שלי הם בסביבות ה3000, הFHD שכתבתי נמכרים ב4000 בערך, ואני מוכן לחרוג מהתקציב אם אצטרך.
המסך ישמש לצפייה יומיומית בערוצים הרגילים של יס ויס HD (שאני מקווה שייתרחב, אבל national geographic ויס סטארס אני רואה הרבה) בעתיד הקרוב אני מקווה להביא PS3, אבל כרגע אין ואני לא יודע מתי התקציב יאפשר.
בקשר למרחק, גם בגלל המקום שאין לי כל כך בחדר, גם בגלל המחיר, וגם בגלל שאני פשוט לא חושב שאני צריך טלוויזיה גדולה מ32" בחדר כזה, לקחתי את המידות והצבתי בכאילו במקום המיועד, וממש נראה לי מספיק..
מקווה שזה פרטים מספיקים, אז מה כדאי לדעתכם ברמת העיקרון, ומה ברמת הדגמים הספציפים יותר שציינתי בהודעה הראשונה?

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #5 

אני גם הייתי מגדיל את הטלויזיה...
עדיף על פני ה FHD (חפש שרשור מלפני כמה ימים בנוגע למה כדאי FHD או HD READY ור' התייחסותי שם)

אם אתה יושב 2.5 - בהחלט כדאי 37" אם לא 42"

תשומת לבך - 32" במסך רחב - זה כמו 29" מסך רגיל אם לא פחות בגובה - המספרים מטעים ברמה מסוימת.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”