בעיה בחיבור מחשב נייד למסך lcd של פיליפס צריך עזרה ויעוץ
שלום אני לפני קניה של מסך lcd ומתלבט בין שתי דגמים בעיקרון
שארפ
lc42sb55
פיליפס
42pfl7403d
עכשיו ניסיתי היום לחבר בחנות מחשב נייד של חבר עם hdmi
למסך של פיליפס ומשום מה או שהתצוגה גלשה לצדדים וגם שהזזתי את העכבר היו טשטושים מוזרים אבל אך ורק שאני מזיז את העכבר אני לא יודע אם פשוט לא הגדתי את זה כמו שצריך.
בכל מקרה קראתי פה קצת יכול להיות שחיברתי את המחשב ליציאת hdmi שלא תומכת ב nr או שזה לא קשור?
השתמשתי בתוכנה הרגילה של ווינדוס ויש לו כרטיס דיי חלש 9200gs .
לעומת זאת שחיברתי את המחשב שלי עם vga למסך של שארפ (אבל עם תוכנת power strip)
הכל עבד כמו שצריך וראו מצוין ולכן אני פונה אליכן בשאלה מה לעשות ?האם הכל תקין במסך של פיליפס ופשוט לא עבדתי כמו שצריך או שעדיף לי פשוט לקנות את השארפ ולהפתר מכאבי ראש?
עוד משו קטן במידה ואני קונה את הפיליפס ויש לי בעיות כמו שציינתי שאי אפשר לסדר ללא קשר להגדרות שלי זה תופס מבחינת אחריות להחלפה או משו כזה?
שארפ
lc42sb55
פיליפס
42pfl7403d
עכשיו ניסיתי היום לחבר בחנות מחשב נייד של חבר עם hdmi
למסך של פיליפס ומשום מה או שהתצוגה גלשה לצדדים וגם שהזזתי את העכבר היו טשטושים מוזרים אבל אך ורק שאני מזיז את העכבר אני לא יודע אם פשוט לא הגדתי את זה כמו שצריך.
בכל מקרה קראתי פה קצת יכול להיות שחיברתי את המחשב ליציאת hdmi שלא תומכת ב nr או שזה לא קשור?
השתמשתי בתוכנה הרגילה של ווינדוס ויש לו כרטיס דיי חלש 9200gs .
לעומת זאת שחיברתי את המחשב שלי עם vga למסך של שארפ (אבל עם תוכנת power strip)
הכל עבד כמו שצריך וראו מצוין ולכן אני פונה אליכן בשאלה מה לעשות ?האם הכל תקין במסך של פיליפס ופשוט לא עבדתי כמו שצריך או שעדיף לי פשוט לקנות את השארפ ולהפתר מכאבי ראש?
עוד משו קטן במידה ואני קונה את הפיליפס ויש לי בעיות כמו שציינתי שאי אפשר לסדר ללא קשר להגדרות שלי זה תופס מבחינת אחריות להחלפה או משו כזה?
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
הטשטושים שראית זה בגלל שהמסך לא קיבל 60Hrz אלא פחות מזה, מה שאומר שכנראה היית ברזולוציה שהמסך לא תומך או שפשוט לא הגדרת קצב רענון מתאים
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אם המסך תומך בNR אז זה רק בעיות של הגדרות
אוקי בעיקרון הוא אמור לתמוך ב nr בפיליפס הבנתי קוראים לזה dot by dot בfhd תקנו אותי אם אני טועה...
בכל מקרה הלכתי היום וקניתי את הפיליפס 42pfl7403 מקווה לטוב. נחכה יום יומיים שיגיע והכל ונראה איך רואים מקווה שבחרתי בדגם היותר טוב למרות שאנשים אמרו לי שהשארפ אמורה להיות יותר טובה בכל זאת החלטתי ללכת על הפיליפס, זמן התגובה של 3 ms ו100hz שלה הכריעו בסופו של דבר את הכף תודה רבה לכם על העזרה הרבה אדווח בהמשך לגבי שביעות רצוני מהתמונה.
בכל מקרה הלכתי היום וקניתי את הפיליפס 42pfl7403 מקווה לטוב. נחכה יום יומיים שיגיע והכל ונראה איך רואים מקווה שבחרתי בדגם היותר טוב למרות שאנשים אמרו לי שהשארפ אמורה להיות יותר טובה בכל זאת החלטתי ללכת על הפיליפס, זמן התגובה של 3 ms ו100hz שלה הכריעו בסופו של דבר את הכף תודה רבה לכם על העזרה הרבה אדווח בהמשך לגבי שביעות רצוני מהתמונה.