לכל מי שמתלהב ממשיכת ה-EPG ישירות מהלוויין...

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
mpogr פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 582
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #1 

הנה לכם סיפור קטן, טרי ישר מהתנור...
אני מקליט לאשתי את הסדרה "האנטומיה של גריי" שיס התחילו לשדר את העונה החדשה שלה (באיחור בריא של כמה חודשים טובים) בשבוע שעבר. הסידרה משודרת במקביל בערוץ החדש "YES DRAMA" וב-"YES STARS HD".
כמובן, כבעל מפנק, אני מעדיף להקליט באיכות מקסימלית, לכן בהגדרת המועדפים ציינתי שההקלטה תבוצע רק מה-HD ולא מהערוץ הרגיל. היום לגמרי במקרה בדקתי את רשימת ההקלטות המתוזמנות למחר ולהפתעתי שמתי לב שאין הקלטה של הפרק החדש של הסדרה. זה נראה תמוה בעיניי ולכן הלכתי לבדוק את לוח השידורים של מחר. להפתעתי, ראיתי שבזמן המיועד מופיע שידור חוזר של פרק 2 אותו הקלטתי בשבוע שעבר וכיוון שאשתי כבר צפתה בו הוא מסומן כ"נצפה" ולכן הקלטתו לא מתוזמנת. לעומת זאת, בערוץ המקביל (YES DRAMA) בשעה הזאת הופיע פרק 3 כמצופה. יתרה מזאת, בבדיקה נוספת התברר שפרק 3 לא מופיע בכלל בשידורי הערוץ HD במהלך כל השבוע הקרוב להבדיל מערוץ ה-DRAMA.
כל הסיפור הזה נראה לי כטעות שיכלה לעלות לי ממש ביוקר :( לולא הייתי בודק מבעוד מועד.
בנוסף, בדקתי באתר של YES וגיליתי ששם בכלל אין מספרי פרקים ולכן אי אפשר לדעת איזה פרק משודר מתי.
מעניין לראות אם עד מחר בערב הם יתקנו את הבעיה.
ההסבר ההגיוני היחיד שאני רואה לתופעה הזאת הוא העובדה שאין MAX HD, אחרת הם היו מקבלים טלפונים של מאות לקוחות זועמים שהקלטת הפרק התפספסה להם :D

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

למרות הסיפור המפחיד, אני עדיין מתלהב מהאפשרות למשוך את ה-EPG ישירות מ-DVB-S או DVB-C... ;)
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

rafid
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1042
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #3 

תגיד מיכאל צוחק עלינו או שסתם בא לך להיתגרות?

מה שאני מציע לך זה לנתק את הכרטיס לאיזה יום יומים ולהוריד את הEPG מהשרתים של מיקרוסופט לדוגמא ואז אתה תיראה מה זה באמת צרות עם האישה.

:lol:

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #4 

mpogr כתב:הנה לכם סיפור קטן, טרי ישר מהתנור...
אני מקליט לאשתי את הסדרה "האנטומיה של גריי" שיס התחילו לשדר את העונה החדשה שלה (באיחור בריא של כמה חודשים טובים) בשבוע שעבר. הסידרה משודרת במקביל בערוץ החדש "YES DRAMA" וב-"YES STARS HD".
כמובן, כבעל מפנק, אני מעדיף להקליט באיכות מקסימלית, לכן בהגדרת המועדפים ציינתי שההקלטה תבוצע רק מה-HD ולא מהערוץ הרגיל. היום לגמרי במקרה בדקתי את רשימת ההקלטות המתוזמנות למחר ולהפתעתי שמתי לב שאין הקלטה של הפרק החדש של הסדרה. זה נראה תמוה בעיניי ולכן הלכתי לבדוק את לוח השידורים של מחר. להפתעתי, ראיתי שבזמן המיועד מופיע שידור חוזר של פרק 2 אותו הקלטתי בשבוע שעבר וכיוון שאשתי כבר צפתה בו הוא מסומן כ"נצפה" ולכן הקלטתו לא מתוזמנת. לעומת זאת, בערוץ המקביל (YES DRAMA) בשעה הזאת הופיע פרק 3 כמצופה. יתרה מזאת, בבדיקה נוספת התברר שפרק 3 לא מופיע בכלל בשידורי הערוץ HD במהלך כל השבוע הקרוב להבדיל מערוץ ה-DRAMA.
כל הסיפור הזה נראה לי כטעות שיכלה לעלות לי ממש ביוקר :( לולא הייתי בודק מבעוד מועד.
בנוסף, בדקתי באתר של YES וגיליתי ששם בכלל אין מספרי פרקים ולכן אי אפשר לדעת איזה פרק משודר מתי.
מעניין לראות אם עד מחר בערב הם יתקנו את הבעיה.
ההסבר ההגיוני היחיד שאני רואה לתופעה הזאת הוא העובדה שאין MAX HD, אחרת הם היו מקבלים טלפונים של מאות לקוחות זועמים שהקלטת הפרק התפספסה להם :D
...
אני יכול להגיד לך שאני אישית התקשרתי ל- yes ודיוותי להם על זה. הם אפילו בדקו בממיר שלהם וזה אכן ככה מופיע. הם אמרו שהם ינסו לתקן את זה.
אישית, אל תפתח ציפיות - אולי ברגע האחרון זה באמת יתוקן, אני אשתדל מחר לפנות ל- yes שוב וללחוץ עליהם לתקן את הטעות. אולי יהיה בסוף שבוע ואולי לא.

בשורה התחתונה, רוב הסיכויים שישודר מחר הפרק הלא נכון ב- HD.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15946
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #5 

נראה לי שהייתה משמרת של איזה עצלן שם ב YES שחשב שהוא יוכל לעבוד עלינו.

mpogr פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

smallville4r כתב: בשורה התחתונה, רוב הסיכויים שישודר מחר הפרק הלא נכון ב- HD.
...
האמת שלא חשבתי על האפשרות הזאת. אכן יש שתי אפשרויות לטעות:
1. ישודר הפרק החדש ויש טעות ב-EPG.
2. ה-EPG נכון וישודר הפרק הישן. במקרה הזה זה נוגד את הפרסום של YES לפיו הפרקים משודרים במקביל ב-SD וב-HD.
כמובן שהבוקר המידע ב-EPG זהה לאתמול בערב. הדבר היחיד שנותר הוא להכריח את SAGE להקליט את הפרק של הערב ולראות מה ייצא. אני אקליט במקביל את שני הערוצים (גם DRAMA וגם HD) כך שאם אכן יש פספוס ב-HD יהיה לי את ה-FALLBACK מוכן :D

mpogr פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

rafid כתב:תגיד מיכאל צוחק עלינו או שסתם בא לך להיתגרות?

מה שאני מציע לך זה לנתק את הכרטיס לאיזה יום יומים ולהוריד את הEPG מהשרתים של מיקרוסופט לדוגמא ואז אתה תיראה מה זה באמת צרות עם האישה.

:lol:
...
רפי, חס וחלילה, אני חי עם ה-EPG מהלוויין כבר שנתיים וחצי ומבחינתי המעבר לשרתים הוא חלום בלהות 8O 8O 8O
רק רציתי להדגים שכל EPG הוא תוצר של עבודה של אנשים ואנשים טבעם לעשות טעויות...
בגדול, מה שגורם ל-EPG של הלוויין להיות מדוייק יחסית הוא הצורך של YES לתמוך ב-MAX שכן אם יש תקלות ב-MAX אנשים באים אליהם בטענות. כיוון שאין עדיין MAX HD יש להניח שיהיה יותר טעויות ב-EPG של ערוצי HD (באופן יחסי) שכן לא יהיה מי שיצעק חזק.

Ambious
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #8 

האמת שאני לא חושב שזה קשור ל- MAX, הרי ה- EPG משמש אותם גם למדריך של הממירים הרגילים, לא?

mpogr פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

Ambious כתב:האמת שאני לא חושב שזה קשור ל- MAX, הרי ה- EPG משמש אותם גם למדריך של הממירים הרגילים, לא?
...
נכון, אבל בממירים הרגילים תפקידו של ה-EPG הוא אינפורמטיבי בלבד. לעומת זאת ב-MAX הפונקציה העקרית שמבדילה בינו לבין ממיר רגיל (שלא עולה כסף לעומת ה-MAX שכן עולה) היא פונקצית ההקלטה שלחלוטין לתוייה באיכות ה-EPG.

mpogr פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

ובכן, טעות שלי - אכן ה-EPG של הלוויין היה מדוייק ויס שידרו משום מה את הפרק הקודם של הסדרה. עכשיו אני מתלבט בין האופציה לתת לאשתי לצפות בפרק ב-SD לבין להמתין לשידור (שלא בטוח בכלל שיהיה) ב-HD. אני חייב להודות שההתנהלות של יס פה ממש מוזרה...

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”