אני מקליט לאשתי את הסדרה "האנטומיה של גריי" שיס התחילו לשדר את העונה החדשה שלה (באיחור בריא של כמה חודשים טובים) בשבוע שעבר. הסידרה משודרת במקביל בערוץ החדש "YES DRAMA" וב-"YES STARS HD".
כמובן, כבעל מפנק, אני מעדיף להקליט באיכות מקסימלית, לכן בהגדרת המועדפים ציינתי שההקלטה תבוצע רק מה-HD ולא מהערוץ הרגיל. היום לגמרי במקרה בדקתי את רשימת ההקלטות המתוזמנות למחר ולהפתעתי שמתי לב שאין הקלטה של הפרק החדש של הסדרה. זה נראה תמוה בעיניי ולכן הלכתי לבדוק את לוח השידורים של מחר. להפתעתי, ראיתי שבזמן המיועד מופיע שידור חוזר של פרק 2 אותו הקלטתי בשבוע שעבר וכיוון שאשתי כבר צפתה בו הוא מסומן כ"נצפה" ולכן הקלטתו לא מתוזמנת. לעומת זאת, בערוץ המקביל (YES DRAMA) בשעה הזאת הופיע פרק 3 כמצופה. יתרה מזאת, בבדיקה נוספת התברר שפרק 3 לא מופיע בכלל בשידורי הערוץ HD במהלך כל השבוע הקרוב להבדיל מערוץ ה-DRAMA.
כל הסיפור הזה נראה לי כטעות שיכלה לעלות לי ממש ביוקר
בנוסף, בדקתי באתר של YES וגיליתי ששם בכלל אין מספרי פרקים ולכן אי אפשר לדעת איזה פרק משודר מתי.
מעניין לראות אם עד מחר בערב הם יתקנו את הבעיה.
ההסבר ההגיוני היחיד שאני רואה לתופעה הזאת הוא העובדה שאין MAX HD, אחרת הם היו מקבלים טלפונים של מאות לקוחות זועמים שהקלטת הפרק התפספסה להם