LCD כאלטרנטיבה לפיוניר 5090
שלום לכם,
עד לא מזמן הייתי סגור על ה 5090 אך עקב כל מיני דעות שונות של חברים הקשורות בעיקר לתקציב וגם קצת לטכנולוגיה החלטתי (עדיין לא בלב שלם) לחפש תחליף שיהיה מסך LCD בגודל "50 אינצ'.
אני צריך המלצות של כמה דגמים חדשים ומוצלחים של מסכי LCD בגודל "50 FHD הכוללים את כל הטכנולוגייות החדשות כמו INTERMEDIATE FRAMES ובמסגרת תקציב שנע סביב ה- 15K +/-, כך שאוכל להתמקד רק בהם, לראות ולקבל החלטה.
שימושים: שידורי YES, HD, PS3, מחשב. (בקיצור הכל)
תודה.
עד לא מזמן הייתי סגור על ה 5090 אך עקב כל מיני דעות שונות של חברים הקשורות בעיקר לתקציב וגם קצת לטכנולוגיה החלטתי (עדיין לא בלב שלם) לחפש תחליף שיהיה מסך LCD בגודל "50 אינצ'.
אני צריך המלצות של כמה דגמים חדשים ומוצלחים של מסכי LCD בגודל "50 FHD הכוללים את כל הטכנולוגייות החדשות כמו INTERMEDIATE FRAMES ובמסגרת תקציב שנע סביב ה- 15K +/-, כך שאוכל להתמקד רק בהם, לראות ולקבל החלטה.
תודה.
נערך לאחרונה על ידי kfirkb ב 21/12/2008 19:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78819
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
השאלה היא מה התקציב, מרחק הצפיה ותמהיל הצפיה.
האם אתה צריך FULL HD?
האם LED BACKLIGHT?
לכל היצרנים הגדולים יש כיום מוצרים שיכולים להתאים לדרישות, החל מפנסוניק (PV800), סמסונג (הדור הבא יחשף באירוע שלנו השבוע), LG (עם הדור החדש של ה-SCARLET), סוני (סקירה היתה שבוע שעבר על ההשקה), ופיליפס ועוד ועוד.
האם אתה צריך FULL HD?
האם LED BACKLIGHT?
לכל היצרנים הגדולים יש כיום מוצרים שיכולים להתאים לדרישות, החל מפנסוניק (PV800), סמסונג (הדור הבא יחשף באירוע שלנו השבוע), LG (עם הדור החדש של ה-SCARLET), סוני (סקירה היתה שבוע שעבר על ההשקה), ופיליפס ועוד ועוד.
פירטתי הכל, גם תקציב וגם שימושים.oferlaor כתב:השאלה היא מה התקציב, מרחק הצפיה ותמהיל הצפיה.
האם אתה צריך FULL HD?
האם LED BACKLIGHT?
לכל היצרנים הגדולים יש כיום מוצרים שיכולים להתאים לדרישות, החל מפנסוניק (PV800), סמסונג (הדור הבא יחשף באירוע שלנו השבוע), LG (עם הדור החדש של ה-SCARLET), סוני (סקירה היתה שבוע שעבר על ההשקה), ופיליפס ועוד ועוד....
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
15K זה המחיר שאתה יכול לקבל היום עבור ה "52 A650 , לטעמי מסך מעולה רק שכרגע מגיעים מסכי LED אבל גם המחירים בהתאם (30K עבור "46) ואני לא בטוח שההבדל מצדיק את המחיר,kfirkb כתב:שלום לכם,
תודה....
OK, בנתיים קיבלתי ממכם שני מסכים מומלצים, את ה- Panasonic PY800 שהוא בכלל "42 וללא INTERMEDIATE FRAMES ולכן לא רלוונטי.
ה- Samsung LA52A650 נראה כאופצייה יותר מתאימה לי ואף יש אותה בזאפ במחיר של 13K שזה מחיר אחלה.
אני צריך עוד דגמים כדי שיהיה לי יותר אפשרויות להשוואה, אני מחפש מסך LCD בגודל "50, FHD, עם INTERMEDIATE FRAMES, שעבר ביקורות בהצלחה ושמחירו סביב ה 15K.
תודה.
נ.ב- יש בזאפ את הפיוניר 5090 ב 19,900 ש"ח לא שי היבואן הרשמי כמובן, מה דעתכם על זה? שווה את הסיכון? או להתרחק כמו מאש?
ה- Samsung LA52A650 נראה כאופצייה יותר מתאימה לי ואף יש אותה בזאפ במחיר של 13K שזה מחיר אחלה.
אני צריך עוד דגמים כדי שיהיה לי יותר אפשרויות להשוואה, אני מחפש מסך LCD בגודל "50, FHD, עם INTERMEDIATE FRAMES, שעבר ביקורות בהצלחה ושמחירו סביב ה 15K.
תודה.
נ.ב- יש בזאפ את הפיוניר 5090 ב 19,900 ש"ח לא שי היבואן הרשמי כמובן, מה דעתכם על זה? שווה את הסיכון? או להתרחק כמו מאש?
אולי בזאפ בארה"ב ה-52A650 נמכרת ב- שח 13K
או שכדאי לך לקנות גדולה יותר כי כנראה שאתה צריך משקפיים
או שכדאי לך לקנות גדולה יותר כי כנראה שאתה צריך משקפיים
kfirkb כתב:OK, בנתיים קיבלתי ממכם שני מסכים מומלצים, את ה- Panasonic PY800 שהוא בכלל "42 וללא INTERMEDIATE FRAMES ולכן לא רלוונטי.
תודה.
נ.ב- יש בזאפ את הפיוניר 5090 ב 19,900 ש"ח לא שי היבואן הרשמי כמובן, מה דעתכם על זה? שווה את הסיכון? או להתרחק כמו מאש?...
טיפ קטן: מציע לך להשוות את הסמסונג לפיוניר בחנות החדשה של ארמגדון ברחוב הארד ברמת החייל, מאחר שתנאי הצפייה שם מצויינים ובמקרה ניתן להשוות את הדגמים הנ"ל side-by-side.
לדעתי האישית אין מה להשוות - הסמסונג נראית כמו כל LCD אחרת פחות או יותר, והקורו מדהימה.
לגבי קנייה מיבואן מקבילי - אין סיבה לפסול קטגורית. שווה בדיקה אם ההפרש במחיר משמעותי.
לגבי ה PY800: יש אותה גם ב- "50 ודווקא כן יש לה intermediate frames. חוץ מזה זו אחלה טלויזיה.
לדעתי האישית אין מה להשוות - הסמסונג נראית כמו כל LCD אחרת פחות או יותר, והקורו מדהימה.
לגבי קנייה מיבואן מקבילי - אין סיבה לפסול קטגורית. שווה בדיקה אם ההפרש במחיר משמעותי.
לגבי ה PY800: יש אותה גם ב- "50 ודווקא כן יש לה intermediate frames. חוץ מזה זו אחלה טלויזיה.
המחיר של הפנסוניק PY800 בגודל "50 שווה למחיר של הפיוניר 5090 ואם כבר אוציא סכום כזה אז אלך על הפיוניר.
לגבי ה intermediate frames, האם זו טכנולוגייה שחייבת להגיע חומרתית במסך או שתאורתית אפשרי שיצאו רסיברים שיכולים למתג את התוכן דרכם למסך ולעשות לו את ה intermediate frames לכל מסך?
לגבי ה intermediate frames, האם זו טכנולוגייה שחייבת להגיע חומרתית במסך או שתאורתית אפשרי שיצאו רסיברים שיכולים למתג את התוכן דרכם למסך ולעשות לו את ה intermediate frames לכל מסך?
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
kfirkb,
לדעתי, אם אתה כבר מוכן להשקיע סכום כזה נכבד על מסך אל תוותר על המסך הטוב בעולם.
וכן אני מדבר על הפיוניר.
אם אתה רוצה לחייך לעצמך כל פעם שאתה צופה בו.............פיוניר היא הבחירה בשבילך.
אל תתן לחברים או שאר "יועצים" להניא אותך ההחלטה הנכונה שעשית.
דבר נוסף, גם הפנאסוניק PY800 היא בחירה מכובדת בהחלט אבל תתאמץ קצת וקח פיוניר. מבטיח לך לא תתחרט.
וכן אני מדבר על הפיוניר.
אם אתה רוצה לחייך לעצמך כל פעם שאתה צופה בו.............פיוניר היא הבחירה בשבילך.
דבר נוסף, גם הפנאסוניק PY800 היא בחירה מכובדת בהחלט אבל תתאמץ קצת וקח פיוניר. מבטיח לך לא תתחרט.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
אתה נשמע כמו הקול הפנימי שבי...shraga007 כתב:kfirkb,
וכן אני מדבר על הפיוניר.
דבר נוסף, גם הפנאסוניק PY800 היא בחירה מכובדת בהחלט אבל תתאמץ קצת וקח פיוניר. מבטיח לך לא תתחרט....
לא יודע, נראה מה יהיה כשאצא לסיבוב חנויות ועם מה אחזור הביתה.