הצעה של ניופאן לשדרוג מסך במסגרת האחריות
לפני כשנה וחצי רכשתי מסך LCD טושיבה 42WL68 שהיה לדעתי מצויין. משהו התחרבש במסך וצריך להחליפו. ניופאן מציעים: או להמתין כחודש עד שיגיע מסך (אין לי עם זה בעיה מיוחדת שכן הם סיפקו לי מסך חלופי) או להוסיף 1,500 ש"ח ולשדרג למסך חדש שמגיע בימים אלו : T42RV500T. הבנתי שגם למסך זה יש את מערכת PRO כמו למסך שלי והוא FULL HD כאשר המסך שלי הוא HD READY בלבד.
אודה באם תוכלו לעזור לי בקבלת ההחלטה.
אודה באם תוכלו לעזור לי בקבלת ההחלטה.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
אני הייתי הולך על השידרוג (במידה וזה מסך חדש מהקרטון וכן ישנה אחריות נוספת )
עדיף על מסך אחר (שלא בטוח חדש -כי זה דגם ישן)
עדיף על מסך אחר (שלא בטוח חדש -כי זה דגם ישן)
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
1.-לפי הסקירה כאן-
http://www.hometheater.co.il/p-1.article01126
בין היתר כותב עפר לאור-
"האם זה אומר ש-FULL HD תמיד יהיה יותר טוב מאשר HD READY?
מסכי FULL HD לרוב יציגו תמונה פחות טובה עבור שידורי טלויזיה "רגילים" (יס/הוט/ערוצים 1/2/10). כפי שהסברתי בסעיפים הקודמים, לא כדאי להשקיע במסכי FULL HD במידה ואתם בעיקר מתכננים לצפות בתכנים כאלה."
2.-יש לי מסך זהה לזה שהתקלקל לך. - אתה יכול להרחיב במה התבטא הקלקול?
http://www.hometheater.co.il/p-1.article01126
בין היתר כותב עפר לאור-
"האם זה אומר ש-FULL HD תמיד יהיה יותר טוב מאשר HD READY?
מסכי FULL HD לרוב יציגו תמונה פחות טובה עבור שידורי טלויזיה "רגילים" (יס/הוט/ערוצים 1/2/10). כפי שהסברתי בסעיפים הקודמים, לא כדאי להשקיע במסכי FULL HD במידה ואתם בעיקר מתכננים לצפות בתכנים כאלה."
2.-יש לי מסך זהה לזה שהתקלקל לך. - אתה יכול להרחיב במה התבטא הקלקול?
התקלה היתה מעין פס דק אפור באורך כ-20 ס"מ מלמעלה עד לאמ
שנראה כמו לכלוך על המסך וכך אכן חשבתי.
כשניסיתי לנקות וזה לא ירד הבנתי שיש בעיה וניופאן אכן החליטו שצריך להחליף את יחידת המסך.
מבדיקת המפרט ראיתי שבהיבט של התמונה יש גם במסך המוצע את מערכת BRAIN PRO
ונראה לי ששווה לשדרג גם בהתייחס לכך שאני מקבל מסך חדש עם אחריות לשלוש שנים בעוד שהמסך הקודם כבר בן שנה ושמונה חודשים.
אכן,מרבית הצפיה היא בשידורי הטלויזיה ובסה"כ הייתי מרוצה מאיכות התמונה (הוט) במסך הישן. מקווה שהיא לא תפחת במסך החדש.
האם יעזור אם אשדרג את הממיר לממיר HD?
אגב,אני עדיין יכול לבטל את השדרוג כך שדעתכם מאד חשובה לי ותודה על ההתייחסויות עד כה.
כשניסיתי לנקות וזה לא ירד הבנתי שיש בעיה וניופאן אכן החליטו שצריך להחליף את יחידת המסך.
מבדיקת המפרט ראיתי שבהיבט של התמונה יש גם במסך המוצע את מערכת BRAIN PRO
ונראה לי ששווה לשדרג גם בהתייחס לכך שאני מקבל מסך חדש עם אחריות לשלוש שנים בעוד שהמסך הקודם כבר בן שנה ושמונה חודשים.
אכן,מרבית הצפיה היא בשידורי הטלויזיה ובסה"כ הייתי מרוצה מאיכות התמונה (הוט) במסך הישן. מקווה שהיא לא תפחת במסך החדש.
האם יעזור אם אשדרג את הממיר לממיר HD?
אגב,אני עדיין יכול לבטל את השדרוג כך שדעתכם מאד חשובה לי ותודה על ההתייחסויות עד כה.
טוב,המסך הגיע היום
איכות התמונה נראית לי טובה יותר מאשר במסך הישן,החיבורים דומים (אין סקארט) כך שבסה"כ יצאתי מרוצה.
תודה לכל מי שעזר
תודה לכל מי שעזר
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
Re: טוב,המסך הגיע היום
לדעתי בחירה נבונה.yossix כתב:איכות התמונה נראית לי טובה יותר מאשר במסך הישן,החיבורים דומים (אין סקארט) כך שבסה"כ יצאתי מרוצה.
תודה לכל מי שעזר...
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015