עזרה דחופה לקבלת החלטה..איכות או גודל

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
eli73 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לחברי הפורום הנכבדים:
נתוני צפייה: מרחק 3.5 מ', ממירים HD + MAX +מדיה סנטר מחוברים כיום למקרן, חדר מואר.
(לאשתי נמאס ממגבלות הצפייה של המקרן אור ו..שעות :-)
לאחר המון התלבטויות והתחשבות בתקציב מצאתי דיל טוב לרכישת פלאזמה פנאסוניק pv 80 "42 (במחיר של 5000 כולל הובלה והתקנה) , במקביל עומדת לפני הזכות לממש רכישה של LG lb9r1 47 lcd חדשה במחיר מציאה של 5800 (יבוא של ח.י - זכייה באולסייל)..
האם אפשר לקבל ביקורות בנוגע לדגם הנ"ל,,אני מודע לזה ששניהם HDready האם זה מהווה חיסרון ל- lcd בגודל כזה?
מה ממולץ..האם להמשיך עם ההחלטה הראשונה של הפנאסוניק ולוותר על החמדנות של אינצי'ם נוספים ב- lg

להמלצותכם אודה
תודה מראש

djeuro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #2 

מבלי להתיחס ליצרן שציינת שבאופן כללי אני לא לטובתו ( רק דיעה אישית ) אני חושב שכדאי לך ללכת על טלויזיה 47 אינץ כי 42 אינץ לדעתי יהיה קטן מדיי למרחק צפיה של 3.5 מטר .
חוץ מזה , כשאתה משתמש ב-YES-HD שמשדרים ב-FHD ולקנות טלויזיה חדשה שהיא HDR זה כמו לקנות מרצדס ולנסוע איתה רק בימי ראשון כשבשאר הימים תסע בסובארו .
אם אתה כבר קונה טלויזיה חדשה אז למה לא להתאים אותה עם התכנים שבהם אתה צופה , כלומר FHD ?
אם אין תקציב לזה , חכה עם המקרן עד שהמנורה תגמר או עד שאשתך תחטוף עצבים וישבור לך את המקרן כי עד אז מחירי הטלויזיות FHD רק ירדו .

ambar
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 104 פעמים

שליחה #3 

djeuro כתב:מבלי להתיחס ליצרן שציינת שבאופן כללי אני לא לטובתו ( רק דיעה אישית ) אני חושב שכדאי לך ללכת על טלויזיה 47 אינץ כי 42 אינץ לדעתי יהיה קטן מדיי למרחק צפיה של 3.5 מטר .
חוץ מזה , כשאתה משתמש ב-YES-HD שמשדרים ב-FHD ולקנות טלויזיה חדשה שהיא HDR זה כמו לקנות מרצדס ולנסוע איתה רק בימי ראשון כשבשאר הימים תסע בסובארו .
אם אתה כבר קונה טלויזיה חדשה אז למה לא להתאים אותה עם התכנים שבהם אתה צופה , כלומר FHD ?
אם אין תקציב לזה , חכה עם המקרן עד שהמנורה תגמר או עד שאשתך תחטוף עצבים וישבור לך את המקרן כי עד אז מחירי הטלויזיות FHD רק ירדו .
...
(Y) (Y)

djdror
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19

שליחה #4 

אפשר בבקשה לשמוע איך ואיפה מקבלים פלאזמה PV80 של פנסוניק ב-5000 ש"ח?

pug1980
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 436

שליחה #5 

djdror כתב:אפשר בבקשה לשמוע איך ואיפה מקבלים פלאזמה PV80 של פנסוניק ב-5000 ש"ח?
...
אולי התכוון PV8

embedded
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2030
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #6 

djdror כתב:אפשר בבקשה לשמוע איך ואיפה מקבלים פלאזמה PV80 של פנסוניק ב-5000 ש"ח?
...
גם אני מעוניין לדעת,אפשר גם בהודעה פרטית.

תודה

ophir_22
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

אם אני אשמח לדעת מאיפה המחיר? אני מעוניין במשהו כזה בדיוק

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #8 

djeuro,יס לא משדרים ב FHD אמיתי,הוא לא יראה כמעט הבדל בין שידור בטלוויזה FHD ו HDR,אם בכלל..
נכון שלמרחק הזה עדיף 47",אבל הדגם הזה של LG גרוע ביותר לשידורי SD אם זה חלק גדול מהשימוש...

eli73 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

אני מבין שלפי התגובות על המחיר של הפנאסוניק pv 80 אז ממולץ לי לבחור באלטרנטיבה הזו.

למען האמת מחיר מוצע כהטבה אישית מטעם מישהו שעובד ביורוקום, בדקתי שמדובר במוצר חדש ואכן בדגם הנ"ל (אני מודע להבדלים לעומת ה-PV 8 )..

אז המסקנה במקרה הזה ש..הגודל לא קובע ולהישאר באיכות??

הייתי שמח לקבל בכל זאת המלצות וחוות דעת על ה LCD של ה-( LG (lb9r1 47 .

תודה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”