lcd של סוני
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
roiy,
טוב שאתה שואל לפני שרכשת, אבל אם אתה סגור ב-100% על המודל, אז שאלה מסוג זו בטוח לא תביא אותך לביטחון מוחלט שהגעת למכשיר האידאלי...
כמה אחוזים אתה רואה מכל סוג תוכן?
טוב שאתה שואל לפני שרכשת, אבל אם אתה סגור ב-100% על המודל, אז שאלה מסוג זו בטוח לא תביא אותך לביטחון מוחלט שהגעת למכשיר האידאלי...
כמה אחוזים אתה רואה מכל סוג תוכן?
בערך 70% yes ו 30% DVD
הבנתי (אני מקווה שנכון) משרשורים אחרים שבפורום ממליצים למי שרואה בעיקר טלוויזיה ללכת על פלזמה ששם התמונה מוצגת בצורה עדיפה אך הבנתי שבעתיד שידורי הלווין או הכבלים יהיו בטכנולוגיה עדיפה
אז שאלתי היא אם ההחלטה ללכת על LCD בנימוק שרשמתי היא נכונה?
ובכול מקרה אם אני מעדיף לקנות LCD האם ה SONY שרשמתי תתן את התמורה הטובה ביותר ל 20K?
הבנתי (אני מקווה שנכון) משרשורים אחרים שבפורום ממליצים למי שרואה בעיקר טלוויזיה ללכת על פלזמה ששם התמונה מוצגת בצורה עדיפה אך הבנתי שבעתיד שידורי הלווין או הכבלים יהיו בטכנולוגיה עדיפה
אז שאלתי היא אם ההחלטה ללכת על LCD בנימוק שרשמתי היא נכונה?
ובכול מקרה אם אני מעדיף לקנות LCD האם ה SONY שרשמתי תתן את התמורה הטובה ביותר ל 20K?
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
בתקציב שלך אפשר לקנות פלסמה HD שתתן תמונה הרבה יותר טובה מכל LCD שאתה מכיר כיום.
בנוסף תהיה מוכן לשידורי העתיד בפורמט ה HD.
בנוסף תהיה מוכן לשידורי העתיד בפורמט ה HD.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
Pakostnik,
כנראה שאת השורות האחרונות של המשפט של roiy
אתה לא ממש קורא אז להלן תיזכורת:
אני שמח שאתה יודע לקרוא אנגלית להבא יהיה זה נחמד עם תתן עצה ששווה משהו במקום להעיר הערות סרק שלא מקדמות את השירשור לשום מקום מועיל.
אגב במידה ואני קורא את החתימה שלך נכון (אחרי הכל זה לא באנגלית) נראה לי כי הבחור חייב לללכת ולקנות פלסמה ולא הLCD.
כנראה שאת השורות האחרונות של המשפט של roiy
אתה לא ממש קורא אז להלן תיזכורת:
בשביל זה בדיוק נועד הפורום להכווין ולהסביר לאנשים.הצרכים שלי הם yes ן dvd אשמח לקבל ביקורת על הרכישה המיועדת או המלצה על משהו אחר עם תמורה טובה יותר לכסף...
אני שמח שאתה יודע לקרוא אנגלית להבא יהיה זה נחמד עם תתן עצה ששווה משהו במקום להעיר הערות סרק שלא מקדמות את השירשור לשום מקום מועיל.
אגב במידה ואני קורא את החתימה שלך נכון (אחרי הכל זה לא באנגלית) נראה לי כי הבחור חייב לללכת ולקנות פלסמה ולא הLCD.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
חברים אני חוזר שוב לשאלה המקורית שלי אני יודה לכם אם תתנו תשובה לשתי הסוגיות
1.לצרכים שלי ולתמיכה בטכנולוגיות מתקדמות LCD או פלזמה?
2.אם בכול זאת אני מתעקש ללכת נגד הזרם ולבחור ב LCD האם הטלוויזיה שרשמתי תתן את תמורה טובה ביותר?
תודה מראש
1.לצרכים שלי ולתמיכה בטכנולוגיות מתקדמות LCD או פלזמה?
2.אם בכול זאת אני מתעקש ללכת נגד הזרם ולבחור ב LCD האם הטלוויזיה שרשמתי תתן את תמורה טובה ביותר?
תודה מראש
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
1. פלאזמה פלאזמה פלאזמה - NEC 42XR3/4 או 42PHD7/XVS30 או PDP-435/436.
2. תבחן גם את המסכים של SHARP ופיליפס, הם מצויינים.
2. תבחן גם את המסכים של SHARP ופיליפס, הם מצויינים.