ערוצי כבלים מארה"ב אצלכם בסלון ? למה לא!

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
tzotz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

מה דעתכם על זה /http:/slingmedia.com/slingbox ?

נראה הפתרון האולטימטיבי לדלות החומר בכבלים/לווין ולא צריך אפילו צלחת. כל מה שצריך זה חבר או בן משפחה בארה"ב (ולמי אין?) שיתן להתקין אצלו במרתף או בבוידם חיבור לכבלים ול-DSL ו-voila אפשר לראות מהבית (דרך המחשב) את כל הערוצים שתרצו והכול תמורת תשלום חד פעמי של $250, מנוי לשירות כבלים (גם HTDV?) וקו DSL.

הראש קצת מסתחרר מקצב חידושי הטכנולוגיה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78904
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #2 

זה עדיין יוצא לא זול במיוחד. הבעיה העיקרית היא PRIMETIME. השעות שם שונות משלנו והתוכניות המעניינות משודרות שם בערב (בין 7 בערב לחצות). אם תעשה חשבון זריז תראה שזה יוצא די באמצע הלילה שלנו או בבוקר המוקדם מאוד...

בעיה נוספת זה רוחב פס. יש מחסור בפס עולה ב-ADSL. אם אתה משתמש בקו של בן המשפחה, אני לא בטוח שהם יאהבו שתתפוס 100% מהקו הזה. כלומר, יתכן וצריך לעשות מנוי נוסף.

השאלה היא מדוע צריך את כל זה. אני אישית מקווה מאוד שנוכל לרכוש מנוי לסדרות ותכנים שאפשר יהיה לראות בזממנו החופשי ולנגן בסלון את זה ב-HDTV בזמננו החופשי. צריך מכשיר שיעשה BUFFERING, נכניס את מספר הכרטיס אשראי לאתר מסויים, והמכשיר יוריד את הסדרות שאנחנו אוהבים (אלגוריתם דומה מאוד למה שיש ב-TIVO) ותמיד יהיה לנו משהו מעניין במכשיר לצפות...

זה לדעתי רק עניין של זמן עד שיעברו למודל כזה. TIVO היא חברה אידאלית לספק מכשיר כזה.

י-א
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2128
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

שליחה #3 

האמת שהייתי עכשיו חודש בארה"ב והיה לי שם חיבור לכבלים, מה אגיד לכם, התכנים שם בכללל לא כזה אטרקציה... הערוצים היותר טובים מפוצצים בפרסומות שמורידות את החשק מהצפייה ואפילו בחינם לא הייתי לוקח לי סידור כזה.

מצד שני, אולי אני לא דוגמא. אני מחובר לצלחת ללוין גדולה ממונעת ורואה בדרכים שהשתיקה עדיפה להם ים של ערוצים מהמשובחים ביותר. אז בהשוואה לחומר ששם ולמה שאני רואה זה בזבוז כסף.

אבל יש את הנושא של ה HDTV שזה כבר סיפור אחר אבל אין שום סיכוי להעביר שידור כזה ב ADSL.

tzotz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

oferlaor,

ׂ(א) אם שמת לב כתבתי DSL ולא ADSL ובאמת התכוונתי להשתמש בחבר רק כ"בסיס" לשים את הציוד ולא להתעלק עליו.
(ב)את נושא העלות לא בדקתי אבל תמיד תהיה השאלה האם התוכן שווה את הכסף.
(ג)ההפרש בשעות הוא אכן בעיה אבל מה לעשות beggars can't be choosers.
(ד) באשר למודל האלטרנטיבי שהזכרת, מה יש לומר "מהפה שלך....."

י-א,
אכן יש הרבה *** בטלויזיה האמריקאית אבל יש גם פנינים, למשל HBO ויש אחרים. באשר לפרסומות, שווה לבדוק, לדעתי אף אחד לא מתחרה בערוצים המסחריים שלנו בפרמטר של אורך הפסקות הפרסומת.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78904
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #5 

tzotz,

אז זהו, שאת התכנים של HBO אפשר להשיג ב-HDTV היום, וגם יש דרכים לקלוט HBO אירופאי בארץ.

Refael-Azi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

הבעיה היא יותר עסקית/מסחרית מאשר טכנולוגית.
מה לעשות שחברינו בארה"ב לא מעוניינים ששידורייהם יופצו בשאר העולם בצורה רשמית ועדיין מעדיפים לתת לפירטיות (שיתופי הקבצים למיניהם) לעשות את שלה.

מדובר בפוליטיקה ובירוקרטיה של זכויות שידור וזכויות יוצרים.. אני לא מהמומחים בנושא אך שוב, הבעיה היא לא טכנולוגית לדעתי.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”