מבקש עזרה, LCD VS PLASMA

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
seventh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אהלן, אני מבקש עזרה, יש בסלון שלי טלויזיה JVC CRT 37 אינץ שנמצאת איתנו כבר למעלה מ10 שנים ועדיין מתפקדת בלי בעיות, העניין שאני רוצה לשדרג קצת את הסלון במסך חדש ודק..
העניין שרוב השימוש ב טלויזיה זה שידורי טלויזיה רגילים של הוט, וסרטי DVDRIP
מרחק הטלויזיה לא יותר מ2 מטר..
ממה שהבנתי פלזמה הכי מומלצת למטרה זו,.. העניין הוא שהתקציב הוא לא יותר מ6 אלף וממה שקצת פישפשתי בזאפ הרבה מדברים על דברים לא טובים על הפלזמה שהם קנו וגם קצת מפחיד העניין של צריבה, ושצריך להתעסק הרבה עם הפלזמה אחרי שקונים אותה וגם אני לא רוצה להחליף את הטלויזיה הקיימת לחדישה יותר ושהאיכות צפיה בה תהיה ירודה יותר..
גם מה, אני רוצה להשאיר את האופציה פתוחה לטכנולוגיה חדשה שאולי תנחת מתישהו כמו הרבה יותר ערוצי HDTV וכו.. בקיצור אני דיי רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה בקטע הזה

אז ככה, השאלה העיקרית: פלזמה או LCD, ואיזו?

תודה רבה!

Lev-27
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 62
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

ביקורות בזאפ זה לא מדד לשום דבר. רושמים שם אנשים שלא הייתי נותן להם לחצות לבד את הכביש, בטח שלא לרשום ביקורת איכותית על מוצר.

בקשר לעימות הנצחי בין LCD VS PLASMA אין הכרעה חד משמעית. לכל טכנולוגיה יש יתרונות וחסרונות. יש כאלה שאוהבים יותר את הצבעים הרכים, הטבעיים של פלזמה ויש אנשים שאוהבים יותר את הרזולוציה של LCD. תראה ותחליט. אל תקשיב למוכרים. יש להם אינטרס לדחוף מוצרים שנמכרים באחוז רווח גדול יותר והם מקבלים עליו עמלה שמנה. תאמין רק לעיניים.

AmnonP
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 488
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #3 

בשידורי טלויזיה dvd כלומר, שידורי sd יש עדיפות לפלזמה, אך אין טוב ממראה עיניים
פלזמה הבחירה הטבעית

Acey
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

לפעמים גם מראה עיניים מטעה!

בחנות בה אני עובד שמוכרים בה גם טלוויזיות... לא תחום עיסוקי בכל אופן... עובדים על אנשים בעיניים בכך שעושים כיול שונה ולאו דווקא אופטימלי. או משתמשים בכבלים שונים שמשפיעים על איכות התמונה. וכמובן הכל בשביל למכור טלוויזיות בהם אחוז הרווח גבוה יותר.

אז חשוב לבדוק גם את אלה.

roeek
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1349
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

כיום גם בעיית הרזולוציה איננה קיימת עוד במסכי פלאזמה (היקרים יותר). בתקציב שלך הייתי דוקא הולך על LCD למרות שאני מאוכזב קשות מטכנולוגיה זו.
אל תצפה לקבל תמונה טובה בשידורי SD (וגם HD), קח בחשבון שלבן ב-LCD הזולות הוא סוג של צהוב ושחור שם ייראה אפור, בשידורים בעליי צילומים מהירים LCD מאכזב עוד יותר (ושוב, אני מדבר על מסכים במחיר שציינת).
תעלה ברף התקציב ואני ממליץ על מסכי פלזמה של PIONEER או PANASONIC.
The Black Wax

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”