Panasonic PV8 VS LG 42PG60UR
היי
אני מתלבט בין 2 המסכים האלו.
הבנתי של LG ניתן לחבר ישירות DOK ולצפות בסרטים עם תרגום , מישהו כבר בדק את זה?
מה ההבדל בין ה PV8 לבין ה Panasonic PV80 42 ?
ה PV8 היא גרסה יותר חדשה?
השימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים, סדרות, טלויזיה(שידורי ספורט) ומשחקי XBOX.
כל עזרה תתקבל בברכה.
תודה.
כל עזרה תתקבל בברכה.
תודה.
שלום,embedded כתב:היי
כל עזרה תתקבל בברכה.
תודה....
ה PV80 טובה יותר מה PV8 , למרות שיש מוכרים שאומרים שכל ההבדל הוא במספר כניסות HDMI ובמסגרת (צבע מבריק לעומת צבע מאט).
זה לא נכון - ל PV80 יש חיישן שמשנה את הקונטרסט לפי מצב התאורה בחדר (נותן שחור טוב יותר ) וכן מעגל ניהול צבע מתקדם יותר.
אם כל הנל שווה את ההפרש הכספי - זה כבר עניין אישי.
ארז
תודה על התשובה.ארז_וחני כתב:שלום,embedded כתב:היי
כל עזרה תתקבל בברכה.
תודה....
ה PV80 טובה יותר מה PV8 , למרות שיש מוכרים שאומרים שכל ההבדל הוא במספר כניסות HDMI ובמסגרת (צבע מבריק לעומת צבע מאט).
זה לא נכון - ל PV80 יש חיישן שמשנה את הקונטרסט לפי מצב התאורה בחדר (נותן שחור טוב יותר ) וכן מעגל ניהול צבע מתקדם יותר.
אם כל הנל שווה את ההפרש הכספי - זה כבר עניין אישי.
ארז...
אתה יודע מה ההפרש בין ה PV8 לבין ה PV80?
אני מתבלט בין המסכים הבאים:
LG 42PG60UR
Samsung A450
Panasonic PV80
Panasonic PV8
אשמח אם תעזרו לי להחליט, התקציב הוא כ 5K
הגודל הדרוש הוא 42 אינץ.
עיקר השימוש הוא צפייה בטלויזיה , סדרות\סרטים וXBOX.
תודה
המלצה...
אני גם התלבטתי בין שני הדגמים הללו בדיוק.
בסופו של דבר החלטתי שאני הולך על הפנסוניק, אבל עדין לא קניתי, כך שקשה לי להגיד
לך מה נוכחתי לדעת והאם הייתי מרוצה.
הסיבות לבחירה בפנסוניק היו בעיקר :
1. בצפיות רבות אצל כאלו שיש להם את שני המסכים הללו, מצאתי את התמונה של הפנסוניק טובה יותר ואת המסך מתאים יותר לצרכים שלי שהם עדין לפחות 50% שידורי SD (שידורים רגילים).
2. אני לא מת על העיצוב של ה LG ומעדיף את העיצוב היותר מינימלי של הפנסוניק שהולכת לשבת בתוך סלון חדש.
3. יש לי מסך PH 10 ישן יותר של פנסוניק ואני עדין מאד מרוצה ממנו, כך שההתנסות עם המותג היא טובה מבחינתי האישית.
כמה הערות נוספות :
1. כתבת שיש לך תקציב של 5K אבל לדעתי שני הדגמים הללו ב 42' הם באזור 7K.
2. אני ממליץ על ה PV80 ולא על ה PV8. מעבר להבדלי הכניסות, כרטיס ה USB וכו', עדין יש לPV80 מספר מאפינים טובים יותר כמו הבדל במעבד, יכולת תיקון צבעוניות וכו'.
בסופו של דבר החלטתי שאני הולך על הפנסוניק, אבל עדין לא קניתי, כך שקשה לי להגיד
לך מה נוכחתי לדעת והאם הייתי מרוצה.
הסיבות לבחירה בפנסוניק היו בעיקר :
1. בצפיות רבות אצל כאלו שיש להם את שני המסכים הללו, מצאתי את התמונה של הפנסוניק טובה יותר ואת המסך מתאים יותר לצרכים שלי שהם עדין לפחות 50% שידורי SD (שידורים רגילים).
2. אני לא מת על העיצוב של ה LG ומעדיף את העיצוב היותר מינימלי של הפנסוניק שהולכת לשבת בתוך סלון חדש.
3. יש לי מסך PH 10 ישן יותר של פנסוניק ואני עדין מאד מרוצה ממנו, כך שההתנסות עם המותג היא טובה מבחינתי האישית.
כמה הערות נוספות :
1. כתבת שיש לך תקציב של 5K אבל לדעתי שני הדגמים הללו ב 42' הם באזור 7K.
2. אני ממליץ על ה PV80 ולא על ה PV8. מעבר להבדלי הכניסות, כרטיס ה USB וכו', עדין יש לPV80 מספר מאפינים טובים יותר כמו הבדל במעבד, יכולת תיקון צבעוניות וכו'.
אני אשתף אחרי שאלך לראות את המסכים הנ"ל.
בכל מקרה יש פער של 700 שקל לטובת ה LG.
מה שעוד משחק תפקיד הוא שניתן לצפות בסרטים\סדרות ישירות מהטלויזיה
על ידי חיבור DOK ולכן לא צריך לקנות די וי די חדש.
עוד שאלה, ניתן לחבר את המחשב ליציאת HDMI גם אם יש לי כרטיס מסך ישן?
אם אראה שאין הבדל משמעותי בין ה LG ובין הPV80 אלך על הLG.
בכל מקרה יש פער של 700 שקל לטובת ה LG.
מה שעוד משחק תפקיד הוא שניתן לצפות בסרטים\סדרות ישירות מהטלויזיה
על ידי חיבור DOK ולכן לא צריך לקנות די וי די חדש.
עוד שאלה, ניתן לחבר את המחשב ליציאת HDMI גם אם יש לי כרטיס מסך ישן?
אם אראה שאין הבדל משמעותי בין ה LG ובין הPV80 אלך על הLG.
שוחחתי היום עם בעל חנות שמבין בעניין והוא הציע לי לא להשתמש בדיסק-און-קי בחיבור למסך. הוא הסביר זאת בכך שהדיסק און קי מתחמם מאוד וגם בכך שכניסת הUSB היא עדינה והכל לא בריא לטלוויזיה....מישהו יכול להסביר לי במה מדובר? אז לוותר על הLG?? זו הסיבה היחידה שבגללה רציתי אותה
עוד שאלה בקשר לפנסוניק.
ראיתי בבסט ביי את ה-PV8 ומאוד התרשמתי לעומת הסמסונג A450 שהייתי נעול עליו לפני.
המוכר הראה לי בקטלוג נתון מאוד מפתה והוא עבודה ב-400HZ ליצירת תמונה יציבה וחדה (בדומה ל-100HZ של סמסונג).
מישהו מכיר האם הנתון הזה נכון ? ב-PDF של פנסוניק לא ראיתי אינדיקציה שאכן הדגם הזה תומך במאפיין הזה (intelligent frame creation).
המוכר הראה לי בקטלוג נתון מאוד מפתה והוא עבודה ב-400HZ ליצירת תמונה יציבה וחדה (בדומה ל-100HZ של סמסונג).
מישהו מכיר האם הנתון הזה נכון ? ב-PDF של פנסוניק לא ראיתי אינדיקציה שאכן הדגם הזה תומך במאפיין הזה (intelligent frame creation).
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7652
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
האמת שזה 480HZ וממה שבדקתי טכנית זה לא ממש שקר אבל סוג של גימיק שיווקי. ההסבר עד כמה שהבנתי נכון: פנסוניק מחלקת את המסך ל 8 סקטורים, כל סקטור הוא 60HZ. כפול 8 זה יוצא 480. זה מה שאמור לספק את התמונה החלקה. חפש בגוגל 480hz sub field ותקבל לא מעט תשובות. הנה דוגמא:flyby כתב:עוד שאלה בקשר לפנסוניק.
מישהו מכיר האם הנתון הזה נכון ? ב-PDF של פנסוניק לא ראיתי אינדיקציה שאכן הדגם הזה תומך במאפיין הזה (intelligent frame creation)....
http://answers.yahoo.com/question/index ... 203AAffekV
טוב תודה רבה על העזרה.
אני כנראה אלך על הPV80.
השבוע אלך לראות אותה מול ה LG.
האם ניתן לחבר את המחשב לPV80?
אשמח לקבל המלצה על DVD שקורא DIVX על מנת שאוכל להנות מהביצועים של המסך.
אם יש דרך לראות סרטים לא על ידי DVD זה עדיף.
שמעתי שיש איזה כונן שניתן לחבר לטלויזיה.
תודה
אני כנראה אלך על הPV80.
השבוע אלך לראות אותה מול ה LG.
האם ניתן לחבר את המחשב לPV80?
אשמח לקבל המלצה על DVD שקורא DIVX על מנת שאוכל להנות מהביצועים של המסך.
אם יש דרך לראות סרטים לא על ידי DVD זה עדיף.
שמעתי שיש איזה כונן שניתן לחבר לטלויזיה.
תודה
אני גם מתלבט בין כל אלו.. ראיתי את הA450 מול הפנסוניק בשלושה מקומות שונים, פעם בHD ופעמיים בשידורי SD של יס..
בכל הפעמים הצבעים של הסאמסונג נראו הרבה יותר טובים, מבחינת מריחות וכ'ו לא שמתי לב לשום הבדל, מבחינת חדות יכולתי לראות שהפנסוניק מעט יותר חדה אך לא בהבדל מורגש.. ממש צריך להתמקד בה כדי להבין שהתמונה בה יותר מפוקסת נקרא לזה..
בכל מקרה, החלטתי בסוף ללכת על הסאמסונג עקב המחיר הנמוך וההבדל הכמעט בלתי נראה לעין לעומת הפנסוניק... מה גם שהבנתי שהפנסוניק לא תומכת בחיבור HDMI דרך המחשב..
והולך לשבת HTPC שיחובר בHDMI ממש בצמוד לטלוויזיה ככה שזה פרט חשוב מאוד מבחינתי...
לכן בחרתי בסאמסונג.. הLG לדעתי לא התקרבה אפילו לחדות לצבעים וגם לזמן התגובה שבפנסוניק ובסאמסונג...
בכל הפעמים הצבעים של הסאמסונג נראו הרבה יותר טובים, מבחינת מריחות וכ'ו לא שמתי לב לשום הבדל, מבחינת חדות יכולתי לראות שהפנסוניק מעט יותר חדה אך לא בהבדל מורגש.. ממש צריך להתמקד בה כדי להבין שהתמונה בה יותר מפוקסת נקרא לזה..
בכל מקרה, החלטתי בסוף ללכת על הסאמסונג עקב המחיר הנמוך וההבדל הכמעט בלתי נראה לעין לעומת הפנסוניק... מה גם שהבנתי שהפנסוניק לא תומכת בחיבור HDMI דרך המחשב..
והולך לשבת HTPC שיחובר בHDMI ממש בצמוד לטלוויזיה ככה שזה פרט חשוב מאוד מבחינתי...
לכן בחרתי בסאמסונג.. הLG לדעתי לא התקרבה אפילו לחדות לצבעים וגם לזמן התגובה שבפנסוניק ובסאמסונג...
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
האם אתה מתכוון למסך הפלזמה של סמסונג או ל-LCDstingeR- כתב:אני גם מתלבט בין כל אלו.. ראיתי את הA450 מול הפנסוניק בשלושה מקומות שונים, פעם בHD ופעמיים בשידורי SD של יס..
לכן בחרתי בסאמסונג.. הLG לדעתי לא התקרבה אפילו לחדות לצבעים וגם לזמן התגובה שבפנסוניק ובסאמסונג......
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.