אני צריך המלצה לכבל scart-svideo שיעניק לי שיפור בתמונה בחיבור ה LCD לממיר הוט.
שהמחיר לא יהיה יקר מידי- פחות מ 100 ש"ח, ושיעבוד כראוי.
המלצה לכבל scart-svideo
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
שום כבל לא יעניק לך שיפור בתמונה. מקסימום הוא יצליח לשמר לך את איכות התמונה שהממיר מוציא...
אין לי כבל ספציפי להמליץ לך, רק שים לב לשתי הנקודות הבאות:
- נמכרים כבלים בעלי "כיוון" אחד בלבד (מה-SVIDEO אל ה-SCART). כבלים כאלה לא יתאימו לך. ראיתי כבר כבלים כאלה שנקראים בטעות SCART ל-SVIDEO.
- יש כבלים עם מפסק לבחירת הכיוון (מה-SCART ל-SVIDEO או מה-SVIDEO ל-SCART). זה יתאים. כבל SCART ל-SVIDEO ללא מפסק גם יתאים.
- אם אתה צריך גם שמע דרך ה-LCD, רצוי כבל שבנוסף ל-SVIDEO, מכיל מחברי אודיו (אדום/לבן) כדי לחבר את השמע ישירות למסך.
- נמכרים כבלים בעלי "כיוון" אחד בלבד (מה-SVIDEO אל ה-SCART). כבלים כאלה לא יתאימו לך. ראיתי כבר כבלים כאלה שנקראים בטעות SCART ל-SVIDEO.
- יש כבלים עם מפסק לבחירת הכיוון (מה-SCART ל-SVIDEO או מה-SVIDEO ל-SCART). זה יתאים. כבל SCART ל-SVIDEO ללא מפסק גם יתאים.
- אם אתה צריך גם שמע דרך ה-LCD, רצוי כבל שבנוסף ל-SVIDEO, מכיל מחברי אודיו (אדום/לבן) כדי לחבר את השמע ישירות למסך.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
הוא יכול לקנות כבל סטנדרטי, לפרק את ה"ראש" ולהחליף בין פין 19 ל20 וזה יעבוד.איינשטיין כתב:שום כבל לא יעניק לך שיפור בתמונה. מקסימום הוא יצליח לשמר לך את איכות התמונה שהממיר מוציא...
....
אני אמור לקבל תמונה טובה יותר בכבל הזה מאשר בכבל הפשוט שמקבלים עם הטלוויזיה, לא?איינשטיין כתב:שום כבל לא יעניק לך שיפור בתמונה. מקסימום הוא יצליח לשמר לך את איכות התמונה שהממיר מוציא...
- אם אתה צריך גם שמע דרך ה-LCD, רצוי כבל שבנוסף ל-SVIDEO, מכיל מחברי אודיו (אדום/לבן) כדי לחבר את השמע ישירות למסך....
לגבי הכבלים, יש בכלל הבדל בין כבל שעולה 20 ש"ח לבין כבל שעולה 100?