המלצה לכבל scart-svideo

כבלים, מתאמים, מחברים, מפצלים, מעמדים וכו'
שלח תגובה
ds123 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049
נתן תודות: 118 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #1 

אני צריך המלצה לכבל scart-svideo שיעניק לי שיפור בתמונה בחיבור ה LCD לממיר הוט.
שהמחיר לא יהיה יקר מידי- פחות מ 100 ש"ח, ושיעבוד כראוי.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #2 

שום כבל לא יעניק לך שיפור בתמונה. מקסימום הוא יצליח לשמר לך את איכות התמונה שהממיר מוציא...

אין לי כבל ספציפי להמליץ לך, רק שים לב לשתי הנקודות הבאות:
- נמכרים כבלים בעלי "כיוון" אחד בלבד (מה-SVIDEO אל ה-SCART). כבלים כאלה לא יתאימו לך. ראיתי כבר כבלים כאלה שנקראים בטעות SCART ל-SVIDEO.
- יש כבלים עם מפסק לבחירת הכיוון (מה-SCART ל-SVIDEO או מה-SVIDEO ל-SCART). זה יתאים. כבל SCART ל-SVIDEO ללא מפסק גם יתאים.
- אם אתה צריך גם שמע דרך ה-LCD, רצוי כבל שבנוסף ל-SVIDEO, מכיל מחברי אודיו (אדום/לבן) כדי לחבר את השמע ישירות למסך.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10077
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 594 פעמים

שליחה #3 

איינשטיין כתב:שום כבל לא יעניק לך שיפור בתמונה. מקסימום הוא יצליח לשמר לך את איכות התמונה שהממיר מוציא...

- נמכרים כבלים בעלי "כיוון" אחד בלבד (מה-SVIDEO אל ה-SCART). כבלים כאלה לא יתאימו לך. ראיתי כבר כבלים כאלה שנקראים בטעות SCART ל-SVIDEO.
- יש כבלים עם מפסק לבחירת הכיוון (מה-SCART ל-SVIDEO או מה-SVIDEO ל-SCART). זה יתאים. כבל SCART ל-SVIDEO ללא מפסק גם יתאים.
.
...
הוא יכול לקנות כבל סטנדרטי, לפרק את ה"ראש" ולהחליף בין פין 19 ל20 וזה יעבוד.
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

ds123 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049
נתן תודות: 118 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #4 

איינשטיין כתב:שום כבל לא יעניק לך שיפור בתמונה. מקסימום הוא יצליח לשמר לך את איכות התמונה שהממיר מוציא...

אין לי כבל ספציפי להמליץ לך, רק שים לב לשתי הנקודות הבאות:
- אם אתה צריך גם שמע דרך ה-LCD, רצוי כבל שבנוסף ל-SVIDEO, מכיל מחברי אודיו (אדום/לבן) כדי לחבר את השמע ישירות למסך.
...
אני אמור לקבל תמונה טובה יותר בכבל הזה מאשר בכבל הפשוט שמקבלים עם הטלוויזיה, לא?

לגבי הכבלים, יש בכלל הבדל בין כבל שעולה 20 ש"ח לבין כבל שעולה 100?

שלח תגובה

חזור אל “כבלים ואביזרים”