בעיות עם הJukebox - אשמח לעזרה
-
motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
- שם מלא: מוטי
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
התקנתי את התוכנה הנ"ל, אך בספרייה של הסרטים יש לי תקייה שנקראת Heroes בתוכנה יש המון קבצים של הסידרה
לדוגמא Heroes_S03E12_720p_HDTV_X264_DIMENSION[nzbmatrix.com][1] וכך הלאה.
כאשר אני נכנס דרך הפופקורן לindex.html אני רואה המון תמונות לא קשורות שכאילו מתאימול לפרקים השונים. (למשל באחד הפרקים, התכונה שמה מידע על הסרט שר הטבעות למשל).
מצד שני לפרק IHeroes.S03E03.720p.HDTV.X264-DIMENSION.html התוכנה שמה את התמונה של הסידרה ושל העונה ואפילו יש לי אופציה לבחור את הפרקים. (בעצם לפרק הנ"ל התוכנה שמה לי מעין קובץ אינדקס שממנו אני יכול לבחור איזה פרק לצפות ואת שם הפרק) לדעתי הקובץ הנ"ל צריך להיות בספרייה הראשית של HEROES ולא מקושר לפרק ספציפי.
איך מסדרים את זה?
כמו כן באמת יש סרטים שהוא לא זיהה ושם תמונה שונה. במדריך רשום:
"במידה והתוכנה לא זיהתה נכון את שם הסרט (קורה כאשר יצאו מספר גרסאות של אותו סרט או שהשם דומה) והפרטים לא נכונים הכי פשוט זה לנסות לשנות את שם הסרט (למשל להוסיף את השנה בא יצא), במקרה והזיהוי לא תקין ניתן ליצור בספרייה של הסרט קובץ NFO (פשוט ליצור קובץ TXT ולשנות את הסיומת ל-NFO) באותו שם של הסרט המכיל את הקישור ל-IMDB."
אז בעצם להתעלם מהתמונות הקיימות בתרוך התקייה Jukebox ופשוט ליצור בתקייה של הסרט קובץ NFO עם קישור לאתר IMDN? אז הוא בעצם יקח את הNFO מהתקייה של הסרט ויתעלם מהתמונות(והמידע) השגוי לגבי הסרט בתקייה Jukebox ?
שאלה אחרונה: נכנסתי לסרט מסויים, איך אני חוזר לתפריט הסרטים? אם אני לוחץ שמאלה ימינה הוא פשוט מדפדף לי בין הסרטים.
תודה מראש על התגובה.
התקנתי את התוכנה הנ"ל, אך בספרייה של הסרטים יש לי תקייה שנקראת Heroes בתוכנה יש המון קבצים של הסידרה
לדוגמא Heroes_S03E12_720p_HDTV_X264_DIMENSION[nzbmatrix.com][1] וכך הלאה.
כאשר אני נכנס דרך הפופקורן לindex.html אני רואה המון תמונות לא קשורות שכאילו מתאימול לפרקים השונים. (למשל באחד הפרקים, התכונה שמה מידע על הסרט שר הטבעות למשל).
מצד שני לפרק IHeroes.S03E03.720p.HDTV.X264-DIMENSION.html התוכנה שמה את התמונה של הסידרה ושל העונה ואפילו יש לי אופציה לבחור את הפרקים. (בעצם לפרק הנ"ל התוכנה שמה לי מעין קובץ אינדקס שממנו אני יכול לבחור איזה פרק לצפות ואת שם הפרק) לדעתי הקובץ הנ"ל צריך להיות בספרייה הראשית של HEROES ולא מקושר לפרק ספציפי.
איך מסדרים את זה?
כמו כן באמת יש סרטים שהוא לא זיהה ושם תמונה שונה. במדריך רשום:
"במידה והתוכנה לא זיהתה נכון את שם הסרט (קורה כאשר יצאו מספר גרסאות של אותו סרט או שהשם דומה) והפרטים לא נכונים הכי פשוט זה לנסות לשנות את שם הסרט (למשל להוסיף את השנה בא יצא), במקרה והזיהוי לא תקין ניתן ליצור בספרייה של הסרט קובץ NFO (פשוט ליצור קובץ TXT ולשנות את הסיומת ל-NFO) באותו שם של הסרט המכיל את הקישור ל-IMDB."
אז בעצם להתעלם מהתמונות הקיימות בתרוך התקייה Jukebox ופשוט ליצור בתקייה של הסרט קובץ NFO עם קישור לאתר IMDN? אז הוא בעצם יקח את הNFO מהתקייה של הסרט ויתעלם מהתמונות(והמידע) השגוי לגבי הסרט בתקייה Jukebox ?
שאלה אחרונה: נכנסתי לסרט מסויים, איך אני חוזר לתפריט הסרטים? אם אני לוחץ שמאלה ימינה הוא פשוט מדפדף לי בין הסרטים.
תודה מראש על התגובה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תוריד את הגירסא האחרונה
תמחק את הספרייה הקיימת של הJUKEBOX (אני מתכוון לספרייה בהרדיסק - או איפה שהמדיה שלך)
ואז תריץ
אני הרצתי אתמול - ובאמת על HEROES נמצא תחת תמונה אחת
שוס מוחלט!
תמחק את הספרייה הקיימת של הJUKEBOX (אני מתכוון לספרייה בהרדיסק - או איפה שהמדיה שלך)
ואז תריץ
אני הרצתי אתמול - ובאמת על HEROES נמצא תחת תמונה אחת
שוס מוחלט!
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
זאת הגרסה האחרונה הכוללת תמיכה מלאה בעברית
http://moviejukebox.googlecode.com/file ... 20beta.zip
שים לב לשרשור
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 840#713840
http://moviejukebox.googlecode.com/file ... 20beta.zip
שים לב לשרשור
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 840#713840
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
-
motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

רגע אני רוצה להבין...
כל פעם שרוצים להוריד סרט יש להריץ את הפקודה מחדש?
במידה וההתוכנה שמה שתמונה לא נכונה יש להיכנס לתקייה למחוק את כל מה שקשור לסרט (בעצם זה 3 קבצים, שאחד מהם הוא גם התמונה), לשים בתקייה של הסרט קובץ INFO ולהריץ עוד פעם את התוכנה?
אגב, התקנתי את הקובץ החדש (התוכנה העדכנית) ויש שילוב של עברית ואנגלית בחלק מהקבצים. ושוב אותה בעייה, חלק מהקבצים לא מזוהים נכון.
כל פעם שרוצים להוריד סרט יש להריץ את הפקודה מחדש?
במידה וההתוכנה שמה שתמונה לא נכונה יש להיכנס לתקייה למחוק את כל מה שקשור לסרט (בעצם זה 3 קבצים, שאחד מהם הוא גם התמונה), לשים בתקייה של הסרט קובץ INFO ולהריץ עוד פעם את התוכנה?
אגב, התקנתי את הקובץ החדש (התוכנה העדכנית) ויש שילוב של עברית ואנגלית בחלק מהקבצים. ושוב אותה בעייה, חלק מהקבצים לא מזוהים נכון.
- כל שינוי מצריך הפעלה מחדש רק קבצים שהוספו/ירדו יעודכנו
- מוחקים 5 קבצים
- INFO עם אותו שם של הקובץ
- הקבצים צריכים להיות באתה תבנית שציינתי קודם אם לא תשנה את השמות חלק יאוחדו לדף אחד וחלק יקבלו דף נפרד
- אם אתה רוצה JB בעברית מחוק את כל הקבצים הישנים של התוכנה ושל התפריט ותשתמש בגרסה החדשה
- מוחקים 5 קבצים
- INFO עם אותו שם של הקובץ
- הקבצים צריכים להיות באתה תבנית שציינתי קודם אם לא תשנה את השמות חלק יאוחדו לדף אחד וחלק יקבלו דף נפרד
- אם אתה רוצה JB בעברית מחוק את כל הקבצים הישנים של התוכנה ושל התפריט ותשתמש בגרסה החדשה
גיא
-
motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

לא הבנתי - ז"א נאמר שאם הסרט למשל הוא spiderman.3.2007.720p.bluray.x264-sinners אז הINFO צריך להיות אותו שם רק עם סיומת INFO?guyyug כתב:-
- INFO עם אותו שם של הקובץ...
תן לי להבין - ז"א כל ההתחלה של הפרקים של גיבורים צריכים להיות Heroes.S03E12 אז איפה מציינים את שם הפרק?guyyug כתב: - הקבצים צריכים להיות באתה תבנית שציינתי קודם אם לא תשנה את השמות חלק יאוחדו לדף אחד וחלק יקבלו דף נפרד...
או שבעצם שמות הקבצים יהיו כך:
Heroes.S03E01
Heroes.S03E02
Heroes.S03E03
וזהו לא להוסיף אח"כ שום דבר?