OSD והעברת וידיאו דרך Onkyo 605 - לא מצליח!
-
Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
שלום,
אונקיו 605 שלי מחובר ל Pioneer 508XD, דרך יציאת ה HDMI של המגבר.
אל הרסיבר מחובר גם DVD, דרך חיבור HDMI1.
כשאני מכניס סרט ל-DVD ומעביר את הTV לחיבור של המגבר, אני לא רואה כלום אבל כן שומע את הסאונד דרך המגבר (לTV אין רמקולים).
שיחקתי עם התפריטים של הרסיבר אבל לא הצלחתי להביא לכך שייראה וידיאו, או שאני בכלל אראה את התפריטים שלו על המסך.
בדקתי בתפריטי המסך - הוא רואה שיש רסיבר מחובר אליו (מזהה אותו כדגם הנכון) , ויכול גם לכבות ולהדליק אותו דרך ה HDMI.
בתפריטי הרסיבר, תחת תפריטי Input\Output Assign הגדרתי את הדברים הבאים:
Monitor Out = Yes
HDMI input --> DVD = HDMI1
ועדיין - אני לא רואה תמונה על המסך, אבל כן שומע סאונד דרך הרסיבר.
מה עושים?
אונקיו 605 שלי מחובר ל Pioneer 508XD, דרך יציאת ה HDMI של המגבר.
אל הרסיבר מחובר גם DVD, דרך חיבור HDMI1.
כשאני מכניס סרט ל-DVD ומעביר את הTV לחיבור של המגבר, אני לא רואה כלום אבל כן שומע את הסאונד דרך המגבר (לTV אין רמקולים).
שיחקתי עם התפריטים של הרסיבר אבל לא הצלחתי להביא לכך שייראה וידיאו, או שאני בכלל אראה את התפריטים שלו על המסך.
בדקתי בתפריטי המסך - הוא רואה שיש רסיבר מחובר אליו (מזהה אותו כדגם הנכון) , ויכול גם לכבות ולהדליק אותו דרך ה HDMI.
בתפריטי הרסיבר, תחת תפריטי Input\Output Assign הגדרתי את הדברים הבאים:
Monitor Out = Yes
HDMI input --> DVD = HDMI1
ועדיין - אני לא רואה תמונה על המסך, אבל כן שומע סאונד דרך הרסיבר.
מה עושים?
תבדוק אם הוא מוציא OSD לחיבור HDMI.
תחבר עם קומפוננט למסך ותבדוק אם זה עובד
תחבר עם קומפוננט למסך ותבדוק אם זה עובד
תבדוק בפלאזמה שאתה יושב על המוניטור הנכון כשאתה צופה בDVD.הכוונה תזפזפ בAV שלך במסך!
-
Trip
- חבר פעיל במיוחד

נבדק כמובן. כמו שאמרתי אני רואה דרך התפריטים של המסך שאכן הוא מזהה את הרסיבר בכניסה Input 4. אני לא רואה את ה-DVD שאני מנגן, לא ב- Input 4 ולא בשום Input אחר.ADICT כתב:תבדוק בפלאזמה שאתה יושב על המוניטור הנכון כשאתה צופה בDVD.הכוונה תזפזפ בAV שלך במסך!...
האם דרך כניסת הקומפוננט אתה רואה את הסרט מהרסיוור למסך?
-
Trip
- חבר פעיל במיוחד

טוב, במהלך הלילה הרסיבר השתכנע משום מה, ועכשיו ניתן לראות את ה OSD דרך HDMI. כשאני מפעיל את ה-DVD (פיוניר DV400) הטלוויזיה מציגה מידע לגבי החיבור (720p HDMI, שזה אכן מה שמוציא ה DVD), אך לא מציגה את הסרט. כן שומעים סאונד דרך הרסיבר.
ה-DVD מחובר רק לרסיבר, עם HDMI.
עצות? הצעות?
ה-DVD מחובר רק לרסיבר, עם HDMI.
עצות? הצעות?
-
Trip
- חבר פעיל במיוחד

כשה-DVD מחובר בעצמו ישירות למסך (עם HDMI) רואים את הסרט המנוגן בו.Nba כתב:הגדרת בDVD שאתה מוציא HDMI?...
כשאני מחבר אותו לכניסת HDMI2 ברסיבר, מגדיר בתפריטי הרסיבר שה-DVD ב IN2 (תחת HDMI), ומחבר את ה HDMI OUT של הרסיבר למסך - לא רואים את הסרט, כן רואים OSD של הרסיבר.
תוריד או תעלה את הרזולוציה של כניסת הHDMI במניואל בDVD דרך המסך.עד שתראה תמונה.אל תעלה רזולוציה למקסימום(אם המסך HD READY )כי אחרת התמונה תעלם לך לגמרי גם הOSD !