המלצה לרכישת רסיבר
-
goe1951
-
- חבר פעיל

- תגובות: 87
- שם מלא: goe1951
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
היי
רכשתי רמקולים רצפתיים CAV 836 (הדגם המשופר של 880)
מה דעתכם על הרכישה,ועל איזה רסיבר אתם ממליצים שיכול להתאים להם? HK או ONKYO ואיזה דגם? כרגע זה מחובר ל-HK 4000 והייתי רוצה לשדרג לרסיבר יותר חדיש ויותר חזק.
אשמח לקבל המלצות!! :
רכשתי רמקולים רצפתיים CAV 836 (הדגם המשופר של 880)
מה דעתכם על הרכישה,ועל איזה רסיבר אתם ממליצים שיכול להתאים להם? HK או ONKYO ואיזה דגם? כרגע זה מחובר ל-HK 4000 והייתי רוצה לשדרג לרסיבר יותר חדיש ויותר חזק.
אשמח לקבל המלצות!! :
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
התחדש ותהנה.
אם אין לך צורך בפורמטי האודיו החדשים, או בכניסות ויציאות HDMI וכן Upscaling – המלצתי לך להישאר עם הרסיבר שלך ולהוסיף לו מגבר דו-ערוצי. יש רבים וטובים כאלה ביד שנייה ובמחירים סבירים.
אם אתה מעוניין ברסיבר חדיש, ההמלצה שלי היא הרמן קרדון 255 בתוספת מגבר דו-ערוצי.
.
אם אין לך צורך בפורמטי האודיו החדשים, או בכניסות ויציאות HDMI וכן Upscaling – המלצתי לך להישאר עם הרסיבר שלך ולהוסיף לו מגבר דו-ערוצי. יש רבים וטובים כאלה ביד שנייה ובמחירים סבירים.
אם אתה מעוניין ברסיבר חדיש, ההמלצה שלי היא הרמן קרדון 255 בתוספת מגבר דו-ערוצי.
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
- maor199
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- שם מלא: maor199
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
היי ג'ו
אני לא מכיר את הרסיבר הזה למרות שאחיו הגדול 7002 קיבל יופי של ביקורות במיוחד באיכות הסטריאו שלו
אני לא הייתי משקיע היום 5000 שקל במשהו שהוא לא הדור האחרון אבל זאת רק דעתי
מצטרף ליהושע אם אתה יכול לחבר אותו למערכת שלך ולשמוע זכית!
אני לא מכיר את הרסיבר הזה למרות שאחיו הגדול 7002 קיבל יופי של ביקורות במיוחד באיכות הסטריאו שלו
אני לא הייתי משקיע היום 5000 שקל במשהו שהוא לא הדור האחרון אבל זאת רק דעתי
מצטרף ליהושע אם אתה יכול לחבר אותו למערכת שלך ולשמוע זכית!
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
לא – מגבר דו-ערוצי הוא מגבר סטריאו.camir1 כתב:חדש בתחום : כאשר אתם מציינים :להוסיף מגבר דו ערוצי הכוונה ל BI AMPINGJoshua_G כתב:כאשר חשוב לך יותר שמיעת מוסיקה דו-ערוצית, נראה לי שאין תחליף להוספת מגבר דו-ערוצי לכל רסיבר בו תבחר.
.......
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
אני יודע שמדובר במגבר סטריאו אך איך מחברים אותו במגביל למגבר הרב ערוצי ? האם צורת החיבור לא נקראת BI AMPING ?Joshua_G כתב:לא – מגבר דו-ערוצי הוא מגבר סטריאו.camir1 כתב:חדש בתחום : כאשר אתם מציינים :להוסיף מגבר דו ערוצי הכוונה ל BI AMPINGJoshua_G כתב:כאשר חשוב לך יותר שמיעת מוסיקה דו-ערוצית, נראה לי שאין תחליף להוספת מגבר דו-ערוצי לכל רסיבר בו תבחר.
.......
....
לא,זה לא חיבור BI AMPING .camir1 כתב:אני יודע שמדובר במגבר סטריאו אך איך מחברים אותו במגביל למגבר הרב ערוצי ? האם צורת החיבור לא נקראת BI AMPING ?Joshua_G כתב:לא – מגבר דו-ערוצי הוא מגבר סטריאו.camir1 כתב:חדש בתחום : כאשר אתם מציינים :להוסיף מגבר דו ערוצי הכוונה ל BI AMPINGJoshua_G כתב:כאשר חשוב לך יותר שמיעת מוסיקה דו-ערוצית, נראה לי שאין תחליף להוספת מגבר דו-ערוצי לכל רסיבר בו תבחר.
.......
.......
תעשה חיפוש בפורום - יש הסבר מפורט מה זה חיבור BI AMPING .
החיבור של מגבר הסטריאו לרסיבר קולנוע ביתי נעשה באמצעות חיבור PRE-OUT ברסיבר.
בדרך זו, הרמקולים הקדמיים מופעלים ע"י מגבר הסטריאו ושאר הרמקולים מופעלים ע"י הרסיבר קולנוע ביתי.
נדמה לי שגם על "איך לחבר מגבר סטריאו למגבר ק"ב" יש מאמר באתר.
ארז
ארז תודה על ההבהרות ועל העזרה, למה אני חותר בשאלותי ?ארז_וחני כתב:לא,זה לא חיבור BI AMPING .camir1 כתב:אני יודע שמדובר במגבר סטריאו אך איך מחברים אותו במגביל למגבר הרב ערוצי ? האם צורת החיבור לא נקראת BI AMPING ?Joshua_G כתב:לא – מגבר דו-ערוצי הוא מגבר סטריאו.camir1 כתב:חדש בתחום : כאשר אתם מציינים :להוסיף מגבר דו ערוצי הכוונה ל BI AMPINGJoshua_G כתב:כאשר חשוב לך יותר שמיעת מוסיקה דו-ערוצית, נראה לי שאין תחליף להוספת מגבר דו-ערוצי לכל רסיבר בו תבחר.
.......
.......
תעשה חיפוש בפורום - יש הסבר מפורט מה זה חיבור BI AMPING .
החיבור של מגבר הסטריאו לרסיבר קולנוע ביתי נעשה באמצעות חיבור PRE-OUT ברסיבר.
בדרך זו, הרמקולים הקדמיים מופעלים ע"י מגבר הסטריאו ושאר הרמקולים מופעלים ע"י הרסיבר קולנוע ביתי.
נדמה לי שגם על "איך לחבר מגבר סטריאו למגבר ק"ב" יש מאמר באתר.
ארז...
לי יש בבית מגבר סטריאו כפי שציינתי בשירשורים קודמים של HAFLER בעוצמה של כ 65W לערוץ , האם ניתן לנצל אותו בחיבור בצורה כל שהיא למגבר חדש לדוגמה ה AVR255 על מנת לעזור ל HK ולהגביר את האות שניתן לרמקולים הקידמיים וכך להמנע מלהשקיע במגבר 7.1 רב עוצמה , שעלותו כמובן יקרה יותר?
תודה אמיר