1080 UPSCALE
-
maor199
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- שם מלא: maor199
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
רציתי לדעת באיזה דרך אני אקבל את איכות התמונה הכי גבוהה
AVR 1908 לא עושה UPSCALE TO 1080 הוא רק מעביר מה שמגיע בצורה הזאת כמו שידור HD מהממיר
DVD DENON 1740 גם הוא לא עושה UPSCALE
הממיר מחובר בHDMI לרסיבר וגם הDVD
האם הטלווזיה שלי יכולה לעשות UPSCALE למה שהיא מקבלת מהרסיבר לדוגמא סרט DVD או שעדיף לחבר את הDVD ישרות למסך? ושהמסך יבצע את הUPSCALE
היתי רוצה לדעת אם יהיה שיפור באיכות לפני שאני אקנה עוד כבלים
הטלוזיה היא סמסונג סידרה 6 FHD
AVR 1908 לא עושה UPSCALE TO 1080 הוא רק מעביר מה שמגיע בצורה הזאת כמו שידור HD מהממיר
האם הטלווזיה שלי יכולה לעשות UPSCALE למה שהיא מקבלת מהרסיבר לדוגמא סרט DVD או שעדיף לחבר את הDVD ישרות למסך? ושהמסך יבצע את הUPSCALE
הטלוזיה היא סמסונג סידרה 6 FHD
נדמה לי שהתשובה נמצאת בשאלה שלך (או שלא הבנתי את השאלה):maor199 כתב:רציתי לדעת באיזה דרך אני אקבל את איכות התמונה הכי גבוהה
הטלוזיה היא סמסונג סידרה 6 FHD...
אם הרסיבר לא עושה UPSCALE וגם ה DVD לא עושה UPSCALE אז נותר שרק המסך יכול לעשות UPSCALE וזה לא משנה מאיזה מקור המסך יקבל את השידור.
במצב שיש לך אין יתרון בחיבור ה DVD לרסיבר (בהנחה שה DVD מחובר בחיבור דיגיטלי לרסיבר עבור הסאונד ולכן ממילא תצטרך להפעיל את הרסיבר כאשר אתה רואה DVD ).
ארז