חיבור DVD לפלזמה בפרוגרסיב ...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78889
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
NCoder,
שאלה קשה. לא כתבת על איזה פלאזמה מדובר ואם אתה משתמש ב-TRANSCODER או לא.
לרוב, נגן DVD יעשה עבודה טובה יותר במעבר לפרוגרסיב. הייתי בודק כמה דברים:
1. אם יש לך אפשרות למיתוג קומפוננט אחר (למשל דרך הרסיבר)
2. אם אתה רואה בעיקר טלויזיה, אז עדיף שזה יהיה מחובר באופן אופטימלי, במיוחד שירידה ל-SVIDEO עלול להיות בעייתי (אם זה כלל אפשרי מהממיר שלך).
בגדול, רצוי לתת ל-DVD חיבור יותר איכותי (בהנחה שאתה רואה כמות סבירה של סרטים) מאשר חיבור לטלויזיה. מצד שני, אם הירידה דרמטית מדי (למשל לקומפוזיט), עדיף להשאיר את הנגן DVD ב-SVIDEO על פני ירידה משמעותית באיכות.
שאלה קשה. לא כתבת על איזה פלאזמה מדובר ואם אתה משתמש ב-TRANSCODER או לא.
לרוב, נגן DVD יעשה עבודה טובה יותר במעבר לפרוגרסיב. הייתי בודק כמה דברים:
1. אם יש לך אפשרות למיתוג קומפוננט אחר (למשל דרך הרסיבר)
2. אם אתה רואה בעיקר טלויזיה, אז עדיף שזה יהיה מחובר באופן אופטימלי, במיוחד שירידה ל-SVIDEO עלול להיות בעייתי (אם זה כלל אפשרי מהממיר שלך).
בגדול, רצוי לתת ל-DVD חיבור יותר איכותי (בהנחה שאתה רואה כמות סבירה של סרטים) מאשר חיבור לטלויזיה. מצד שני, אם הירידה דרמטית מדי (למשל לקומפוזיט), עדיף להשאיר את הנגן DVD ב-SVIDEO על פני ירידה משמעותית באיכות.
פלזמה של פנסוניק 37PW7 ...
אני משתמש בכבל SCART 2 RGBS (גם אם יהיה לי טראנסקודר זה לא יעזור כי יש לי בפלזמה רק חיבור אחד של קומפוננט\RGB, אם אני ארצה לחבר בקומפוננט אני פשוט אקנה כבל קומפוננט לקומפוננט ואשים 3 מחברי BNC בצד אחד לפלזמה ובצד השני מתחבר ל-DVD).
בטלוויזיה הרגילה שלי גם ככה איכות השידורים של הוט הם לא משהו.
מיתוג קומפוננט? בדקתי את הרסיבר, אין לו שום יציאות קומפוננט או אפילו Svideo, רק קומפוזיט.
הממיר שלי לא מסוגל להוציא Svideo אלא רק קומפוזיט או RGB (ממיר כסוף רגיל של HOT - ערוצי זהב).
אני אבדוק את איכות השידור של HOT בפלזמה בחיבור קומפוזיט (לאחר כיול בסיסי) ואז ב-RGBS ונראה אם שווה לתת לו את ה-RGB או להשאיר אותו ל-DVD .
בטלוויזיה הרגילה שלי גם ככה איכות השידורים של הוט הם לא משהו.
מיתוג קומפוננט? בדקתי את הרסיבר, אין לו שום יציאות קומפוננט או אפילו Svideo, רק קומפוזיט.
הממיר שלי לא מסוגל להוציא Svideo אלא רק קומפוזיט או RGB (ממיר כסוף רגיל של HOT - ערוצי זהב).
אני אבדוק את איכות השידור של HOT בפלזמה בחיבור קומפוזיט (לאחר כיול בסיסי) ואז ב-RGBS ונראה אם שווה לתת לו את ה-RGB או להשאיר אותו ל-DVD .