החלפת יציאת audio out במחשב
היי,
הלך לי החיבור של ה-audio out במחשב, שאליו אני מחבר רמקולים/אוזניות כדי לשמוע סאונד (כלומר, היציאה שמסומנת בירוק).
רציתי לדעת אם יש דרך להגדיר אחת משתי היציאות האחרות (היציאה של המיקרופון/היציאה הכחולה שאין לי מושג מה תפקידה) כך שתהיה יציאת audio out, און אם יש דרך אחרת לפתור את המשבר בלי לקנות כרטיס קול חדש.
אשמח לתשובה.
שבת שלום.
הלך לי החיבור של ה-audio out במחשב, שאליו אני מחבר רמקולים/אוזניות כדי לשמוע סאונד (כלומר, היציאה שמסומנת בירוק).
רציתי לדעת אם יש דרך להגדיר אחת משתי היציאות האחרות (היציאה של המיקרופון/היציאה הכחולה שאין לי מושג מה תפקידה) כך שתהיה יציאת audio out, און אם יש דרך אחרת לפתור את המשבר בלי לקנות כרטיס קול חדש.
אשמח לתשובה.
שבת שלום.
דווקא ישנם המון כרטיסים בשוק בייחוד החדשים שאפשר להגדיר את הOUT ליציאות אחרות.
איזה כרטיס יש לך?
קח בחשבון שכרטיס קול חדש זה ממש ממש זול היום.
מתחיל ב 35 שקל למשהו זוועתי ובערך 150 לשל קריאטיב שמצוין לכל דבר.
איזה כרטיס יש לך?
קח בחשבון שכרטיס קול חדש זה ממש ממש זול היום.
מתחיל ב 35 שקל למשהו זוועתי ובערך 150 לשל קריאטיב שמצוין לכל דבר.
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים
sis 7012 wave, כרטיס מובנה שבא עם המחשב.
אין לי בעיה לקנות חדש בטווח המחירים הזה, אם אין דרך להשתמש ב-out (בטח כשזה ישפר מאוד את איכות הסאונד, אני מניח). מאיזה סוג כדאי (פנימי/חיצוני), והאם יש דגם ספציפי מומלץ בטווח המחירים שציינת?
תודה על העזרה.
אין לי בעיה לקנות חדש בטווח המחירים הזה, אם אין דרך להשתמש ב-out (בטח כשזה ישפר מאוד את איכות הסאונד, אני מניח). מאיזה סוג כדאי (פנימי/חיצוני), והאם יש דגם ספציפי מומלץ בטווח המחירים שציינת?
תודה על העזרה.
ללוחות האם יש בד"כ עליהם חיבור ליציאת סאונד כדי לחבר את את הסאונד למארזים שיש בהם יציאת אודיו קדמית. כשאתה אומר שהחיבור הירוק התקלקל לך אני מניח שמדובר על החיבור האחורי שנמצא ממש על הלוח אם.
אם אין במארז שלך יציאה קדמית לאוזניות ? בכל אופן אתה יכול לבדוק אם יש על הבורד חיבור אודיו ולחבר אליו באופן "פיראטי" מה שרק תרצה (אבל כנראה שתצטרך להלחים לעצמך חיבור מתאים).
אם אין במארז שלך יציאה קדמית לאוזניות ? בכל אופן אתה יכול לבדוק אם יש על הבורד חיבור אודיו ולחבר אליו באופן "פיראטי" מה שרק תרצה (אבל כנראה שתצטרך להלחים לעצמך חיבור מתאים).