אפשר למנוע את זה בדרכים טכניות - למשל, ליצור אזניית בלוטות' שאין לה כפתור של חיפוש התקנים אחרים, והזיהוי שלה מתבצע רק על ידי חיבור שלה עם USB למכשיר שאליו היא אמורה להתחבר, וגם לדאוג שהמכשיר הזה ידע לזהות אותה בחזרה. יתכן מאוד שזה מה שסוני עשו.
לך תדע מה חברות יעשו בשביל לחסוך כמה סנטים.
כמו מיקרוסופט שהוציאו את בולמי הזעזועים מהכונן של האקסבוקס בשביל לחסוך שני סנט בייצור של כל יחידה, וזה שרט מלא דיסקים
או - אבל בדור הנוכחי כבר הוכחנו כמה וכמה פעמים שסוני זה ממש, אבל ממש לא מיקרוסופט. הבעייה שהלקוחות לרב מטומטמים ולכן חברות כמו מיקרוסופט מצליחות במעשיהן ומקבלות לגיטימציה להמשיך בכך.
ד"א - אתמול בערב ניסיתי את האוזניה ואני חייב לציין שהאיכות פשוט מצוינת. ניסיתי כמה וכמה אוזניות בלוטוט "יעודיות" בחיי ואני חייב שזו עומדת לפחות באיכות השמע בין הטובות שבנהן. יישר כח סוני
המטרה של ה"דו שימושיות" היא נטו לנסיעה ברכב. בהתחשב בזה שבנסיעות לעבודה וחזרה אני לא מנהל שיחות זה משאיר רק את השיחות בנסיעות ארוכות בסופ"ש לכשיוצא, ככה שרמת השימוש בציוות לפלאפון תהיה מזערית ולכן עד עכשיו לא ממש הרגשתי במחסור ולא רכשתי אוזניית BT. עכשיו שיש 2 סיבות לרכוש אותה (ובהתחשב בזה שבימים הקרובים מגיע לי גם המצלמה) ובהתחשב בזה שהיא במחיר מעולה בבאנדל הזה - אין שום סיבה לא לרכוש אותה מבחינתי.