תיקון נגן CD של Arcam

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
moshe236 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

לפני כ-10 שנים רכשתי Arcam Alpha One CD Player. השתמשתי בו שנתיים וב-8 שנים האחרונות היה מאוחסן אצלי. אתמול ניסיתי להפעיל אותו, הוא נדלק, הדיסק נכנס פנימה, אך לא מנגן. פתחתי המארז וראיתי שלאחר שמגש הדיסק נסגר, הדיסק אינו מסתובב כלל. לחברים המנוסים, האם יש משהו שניתן לעשות בעצמי? אם כן, מה? אם לא, היכן ניתן לטפל בבעייה באיזור המרכז? אני יודע שניתן לקנות נגן חדש בזול, אך יש חמכשיר הזה ערך סנטימנטלי.

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
נתן תודות: 173 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #2 

סיבה אחת אפשרית למצב שתיארת היא שהקרן "הלכה" (כלומר ראש הלייזר לא עובד). בד"כ זה הגורם בהסתברות גבוהה מאד, מצד שני אם השתמשת במכשיר רק שנתיים אז זה לא כ"כ סביר שהקרן תלך (אחרי זמן שימוש כזה קצר). מצד שלישי לך תדע איך 8 שנות איכסון יכולות להשפיע. מעבר לכך מה שאני יכול להציע הוא לגשת לטכנאי טוב לצורך בדיקת המכשיר.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

ניסית לפנות ליבואן?
סטריאוטיפ
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

mo751
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 68
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

יש לקומפקט מנגנון הרמה של דיסק .תנסה לשחק בגלגל שניים שמעלה את המנגנון הוא נימצא ליד גלגל שניים שפותח את קומפקט.

moshe236 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

תודה לכל המגיבים. הבעייה טופלה ונפתרה. נאמר לי שהייתה בעייה מכאנית בזיהוי של סגירה מלאה של הדלת ולכן המנגנון לא התחיל לעבוד. עין הלייזר תקינה לחלוטין. המכשיר טופל ע"י טכנאי בגבעתיים, אשמח לתת המלצה למי שירצה בפרטי.

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”