שוב תודה.
בנוגע ל- 32 אינץ היא Hd Ready (חדר שינה ), האמנם הייעוד הוא גם ל- 32 ול-37 FHD שבסלון.
אני לא חזק בענייני סראונד וכדומה כך שאני עובד עם רמקולים בסיסיים לחלוטין של Sony שכאלה ( הבומבות )

.
ממה שהבנתי אני יכול להזמין את ה- Istar, קצת התבלבלתי אם ככה בין ה- H5, כי באתר הרשמי בדף הראשי מופיע המכשיר וחשבתי שעל ה- H5 מדובר בכל הזמן הזה.
מהחיפושים שעשיתי בפורום ובגוגל לא מצאתי גם יבואן רשמי בארץ או חנות שמוכרת את המכשיר ומייבאת בעצמה וחוסכת מעט מאוד כאב ראש, אבל כנראה שאני אעשה את זה הפעם בכוחות עצמי ואעדכן כאן.
אשמח לדעת אם יש מישהו שכבר רכש את המכשיר H5 של Istar ויכול לתת איזו חוות דעת שכזו מנקודת מבטו על המכשיר וכנראה שזה יקרה כשיצא ביקורת מוערכת, אז אני אחכה לזה למרות שזה נראה ממש מבטיח ופותר את הבעיה ב- 188 דולר + 50 דולר משלוח, ולדעתי יהיה גם מכס אז זה יוכל להגיע קרוב ל- 1250 שקל וחרגתי מהתקציב שהצבתי לעצמי בתחילה.
האם ה- Popcorn עושה את אותה העבודה מבחינת אותה הרמה של התמונה ( אין חובה בסאונד מפוצץ שאפשר לשמוע כל גרעפס של שחקן ) ?
דרך אגב בנוגע ל- 32 אינץ שהיא לא FHD האם יש איזשהו גורם שלא יוכל לעבוד יחד עם נגן המדיה או שחוץ מהרזולוציה היותר נמוכה שאני אקבל איתה אין משהו נוסף ?
הרבה תודה לכם, הצלחתם לשפוך הרבה אור חיובי על כל הנושא הזה עבורי
* לבינתיים ניסיתי עם המחשב לעבוד עם Bsplayer , Mediaplayer ובלינוקס עם ה-VLC, המחשב לא מוכן להראות סימנים חיוביים, בסרט HD 1080P הוא ממש רוצה להתקע ובסרט של 720P הוא טיפה מוכן לזוז אבל עדיין זה לא זה

. אבדוק את ה- VLC בווינדוס.