קינפוג ראשוני של HDX1000
שלום לכולם,
קיבלתי אתמול את ה-HDX, ויש לי בעיה קטנה שלא הצלחתי להתגבר עליה, אשמח לעזרה.
ה-HDX מכיל HD. ניסיתי להמיר אותו ל EXT3.
הורדתי את HDX 1000 Firrmware - 50-17-081023-15-HDD-403-000, שמרתי את התוכן של ה-ZIP על Disk on Key.
התחלתי את תהליך ההמרה (שלקח המון זמן), לקראת סופו קיבלתי הודעת שגיאה שמודיעה שהתהליך לא הצליח. ניסיתי מספר פעמים - ללא הועיל.
מישהוא יודע מה הטעות שלי ?
תודה.
קיבלתי אתמול את ה-HDX, ויש לי בעיה קטנה שלא הצלחתי להתגבר עליה, אשמח לעזרה.
ה-HDX מכיל HD. ניסיתי להמיר אותו ל EXT3.
הורדתי את HDX 1000 Firrmware - 50-17-081023-15-HDD-403-000, שמרתי את התוכן של ה-ZIP על Disk on Key.
התחלתי את תהליך ההמרה (שלקח המון זמן), לקראת סופו קיבלתי הודעת שגיאה שמודיעה שהתהליך לא הצליח. ניסיתי מספר פעמים - ללא הועיל.
מישהוא יודע מה הטעות שלי ?
תודה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46364
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
וודא כי ה DOK לא מכיל שום קבצים אחרים חוץ מקבצי הקושחה (גם לא תיקיות אחרות!).
וודא כי הקבצים הועתקו ל Root של ה DOK.
וודא כי הקבצים הועתקו ל Root של ה DOK.
ה-DOK לא מכיל כלום פרט לקבצים שהיו ב-ZIP (שמתי את כל הקבצים, ב-ROOT)
אין תיקיות
שיניתי את שם הקובץ כפי שכתוב ב-README
האם אני צריך לבצע את הפעולה הזו (EXT3) עם החומר של עדכון קושחה על ה-DOK (אולי זו הבעיה שלי), אולי צריך לשים ב-DOK את האפליקציות ?
אין תיקיות
שיניתי את שם הקובץ כפי שכתוב ב-README
האם אני צריך לבצע את הפעולה הזו (EXT3) עם החומר של עדכון קושחה על ה-DOK (אולי זו הבעיה שלי), אולי צריך לשים ב-DOK את האפליקציות ?
או קיי, התגברתי על הבעיה ע"י שינוי סדר הפעולות. תודה על כל ההצעות.
כרגע אני מעמיס תוכן על ה-HD הפנימי.
מישהוא יכול להסביר מה צריך לעשות כדי לראות את ה-HD של ה-HDX מהמחשב (על גבי הרשת), למשל כדי להעתיק תוכן בין המחשב ל-HDX או לגבות את ה-HDX על המחשב (חיפשתי ולא מצאתי תשובה).
כרגע אני מעמיס תוכן על ה-HD הפנימי.
מישהוא יכול להסביר מה צריך לעשות כדי לראות את ה-HD של ה-HDX מהמחשב (על גבי הרשת), למשל כדי להעתיק תוכן בין המחשב ל-HDX או לגבות את ה-HDX על המחשב (חיפשתי ולא מצאתי תשובה).
אני שמח שהסתדרת . כדי לראות את התכולה של הדיסק הפנימי מתוך המחשב יש לך 2 אפשרויות :
1.לחבר כבל USB בין המכשיר למחשב + להתקין דרייבר שמזהה דיסקים מפורמטים EXT3 במחשב .
או
2.לחבר כבל רשת בין הראוטר למכשיר , לודא בהגדרות הרשת של המכשיר שמתקבל IP ולהתחבר לאותו ה-IP דרך קליינט של FTP עם שם משתמש "ftpuser" וסיסמה "1234"
בהצלחה !
1.לחבר כבל USB בין המכשיר למחשב + להתקין דרייבר שמזהה דיסקים מפורמטים EXT3 במחשב .
או
2.לחבר כבל רשת בין הראוטר למכשיר , לודא בהגדרות הרשת של המכשיר שמתקבל IP ולהתחבר לאותו ה-IP דרך קליינט של FTP עם שם משתמש "ftpuser" וסיסמה "1234"
בהצלחה !
ללא חיבור USB תוכל להפעיל תוכנות גיבוי שעובדות דרך הרשת . יש תוכנות כאלה אבל לא מבין למה אתה צריך דבר כזה ? לגבות כל שבוע 1 טרה של מידע זה גם לוקח זמן וגם נפח .
mopld כתב:אין דרך לראות את ה-HDX כמו עוד HD במחשב (אין לי אפשרות לחבר כבל USB)?
לפי התשובה, לא ניתן למשל, להפעיל תוכנת גיבוי שמסנכרנת HDX עם דיסק ב-PC, נכון ?...
זה לא נכון .
אתה יכול למפות את ה-HDX ב-PC ולגרור לשם מה שאתה רוצה .
נסה מ-RUN להריץ :
\\HDX-1000IP\ ואז תקבל מסך שבו תתבקש לרשום יוזר וסיסמה . אין שום בעיה לעשות זאת דרך הרשת , ככונן רשת . לא זוכר מה הפרטים שאתה צריך לרשום שם , אבל אני מניח שהמשתמשים היותר מנוסים ב-HDX יוכלו להגיד לך בשליפה .
אתה יכול למפות את ה-HDX ב-PC ולגרור לשם מה שאתה רוצה .
נסה מ-RUN להריץ :
\\HDX-1000IP\ ואז תקבל מסך שבו תתבקש לרשום יוזר וסיסמה . אין שום בעיה לעשות זאת דרך הרשת , ככונן רשת . לא זוכר מה הפרטים שאתה צריך לרשום שם , אבל אני מניח שהמשתמשים היותר מנוסים ב-HDX יוכלו להגיד לך בשליפה .